În căutarea echipei ideale, Alexandru Pelici își testează jucătorii într-un amical suplimentar. Cum își împarte Argeșul lotul pentru cele două meciuri din aceeași zi

Marius ANGHEL 25 Jul. 2023, 12:03 Liga 2
În căutarea echipei ideale, Alexandru Pelici își testează jucătorii într-un amical suplimentar. Cum își împarte Argeșul lotul pentru cele două meciuri din aceeași zi

Ultimele două meciuri amicale disputate nu au adus și rezultate în favoarea celor de la Campionii FC Argeș. În fața unor adversari pe care îi va avea și în noul sezon, Corvinul și CSM Slatina, trupa piteșteană a cedat la o diferență de cel puțin două goluri. Dacă jocul cu hunedorenii l-a îngrijorat pe Alexandru Pelici, după întâlnirea cu Slatina concluziile antrenorului au fost mai pozitive.

Totuși, Pelici încă este în căutarea ”formulei ideale”, cu mai puțin de două săptămâni înaintea startului campionatului Ligii 2, astfel că a decis ca la mijlocul acestei săptămâni să programeze încă un joc amical, două în aceeași zi.

Încă un amical miercuri pentru Campionii FC Argeș, pe lângă cel cu CS Mioveni

Pe lângă partida inițială cu CS Mioveni, care are startul de la ora 11:00, ”vulturii” vor juca miercuri, de la ora 18:00, pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, și cu nou-promovata în Liga 3 ACS Aro Muscelul Câmpulung Muscel.

”Alb-violeții vor întâlni miercuri, 26 iulie, de la ora 11.00, în deplasare, pe CS Mioveni, iar de la ora 18.00, pe stadionul Nicolae Dobrin, vor da piept cu Aro Muscelul Câmpulung, nou-promovată în eșalonul trei al fotbalului românesc.

În partida cu Mioveniul, antrenorul Alexandru Pelici va miza pe jucătorii cu experiență, iar în testul cu muscelenii, tehnicianul alb-violet va da credit jucătorilor tineri pe care îi are în lot. Intrarea spectatorilor la cele două jocuri este liberă”, a comunicat clubul piteștean care, după cum observați, susține că va juca în deplasare meciul cu CS Mioveni, cu toate că stadionul Orășenesc din Mioveni va însemna acasă pentru Campionii FC Argeș începând cu noul sezon, până când propria arenă, ”Nicolae Dobrin” va fi construită.

Argeșul, două victorii, cu echipe din ligă inferioară, și trei înfrângeri, cu echipe ce nivel asemănător sau superior

În afară de aceste două teste, trupa lui Alexandru Pelici mai are programat un amical pentru sâmbătă, 29 iulie, cu echipa din Liga 3 Unirea Bascov.

Echipa din Pitești a disputat trei partide de verificare în timpul cantonamentului efectuat la Curtea de Argeș, cu U Craiova 1948 SA (scor 0-3), SCM Râmnicu Vâlcea (scor 2-0) și CS Tunari (scor 2-0). Ulterior, a mai jucat cu Corvinul Hunedoara (scor 1-4) și CSM Slatina (scor 0-2).

”Am fost echipa care a condus ostilitățile, am încercat să construim, lucrăm mult la atacul pozițional. Asta înseamnă să duci o campanie pentru promovare, să înveți să ataci. Suntem în căutări, iar dacă cineva își închipuia că va fi ușor, realitatea este cu totul alta. Trebuie să găsim echipa ideală. Mai sunt două săptămâni și sunt sigur că la ora începerii campionatului vom fi pregătiți pentru ceea ce urmează”, a spus Alexandru Pelici după eșecul din amicalul cu CSM Slatina.

CS Mioveni își prezintă noul staff tehnic și schimbările din conducere înaintea amicalului cu Argeșul

În ceea ce o privește pe CS Mioveni, prima adversară de miercuri al Argeșului, aceasta a anunțat că înainte de acest joc își va prezenta oficial noul staff tehnic, cât și modificările din structura organizatorică.

”Mâine de la ora 11:00, pe Stadionul Orasenesc se va disputa amicalul CS Mioveni – FC Argeș.
Premergător acestuia, de la ora 10:00 în cadrul unei conferințe de presa va fi prezentat oficial noul staff tehnic al echipei și vor fi comunicate modificările din structura organizatorica.
Atât conferința cât și meciul amical vor putea fi urmărite LIVE – video pe pagina noastră de Facebook”, a comunicat CS Mioveni.

Echipa preluată în această vară de Constantin Schumacher a disputat până acum cinci meciuri amicale, înregistrând următoarele rezultate: 3-0 cu ACS Muscelul Câmpulung Elite, 0-2 cu CSM Slatina, 2-1 cu Progresul Spartac și 0-0 cu Corvinul Hunedoara.

Foto: Fotbal Club Argeș Pitești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ca-la-noi-la-nimeni-liga-2-din-romania-versus-structurile-esaloanelor-secunde-din-celelalte-tari-care-apartin-de-uefa-sub-lupa-lui-razvan-toma-19277899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-concluzii-dupa-csm-slatina-campionii-fc-arges-19277904

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-si-campionii-fc-arges-amical-cu-goluri-19277804

https://liga2.prosport.ro/seria-1/o-achizitie-si-o-despartire-la-arges-19277781

Marius ANGHEL 25 Jul. 2023, 12:03 Liga 2
Pe aceeași temă