Alexandru Pelici e îngrijorat după eșecul înregistrat de Campionii FC Argeș. Antrenorul, pus pe gânduri: ”Nu putem intra pe teren și adversarul să se dea la o parte”

Andrei PASCU 20 Jul. 2023, 16:46 Liga 2
Alexandru Pelici e îngrijorat după eșecul înregistrat de Campionii FC Argeș. Antrenorul, pus pe gânduri: ”Nu putem intra pe teren și adversarul să se dea la o parte”

Campionii FC Argeș a aflat ordinea în care va evolua în sezonul regular al Ligii 2, ediția 2023/2024, dar Alexandru Pelici se teme după ultimul meci amical, cu Corvinul Hunedoara, pierdut cu 1-4.

Antrenorul a remarcat multe erori personale, pe care speră să le regleze, dar nu mai are foarte mult timp la dispoziție, mai fiind două săptămâni până la prima etapă.

Alexandru Pelici, îngrijorat după eșecul înregistrat de Campionii FC Argeș

Deși a venit la începutul pregătirilor, făcând programul după bunul plac, Alexandru Pelici nu s-a aflat deloc într-o situație confortabilă, pentru că lotul a fost schimbat în mare măsură, omogenitatea fiind la un nivel foarte mic.

În ultimele zile până la startul noului sezon de Liga 2, Alexandru Pelici va încerca să rezolve cât mai mult din problemele echipei, să lucreze și individual cu jucătorii, pentru că e de părere că, în cazul a cel puțin două goluri încasat în partida cu Corvinul Hunedoara, a fost vorba de erori personale.

Am întâlnit o echipă bună, agresivă, omogenă, una dintre formațiile care ar putea fi surprizele acestei ediții de campionat. În momentul în care pierzi la scorul acesta, pot spune că nu a mers nimic, deși în anumite momente de joc puteam deschide noi scorul, puteam să revenim, puteam să egalăm.

Am făcut foarte multe greșeli personale. E clar că ei au fost cu un pas în fața noastră, din punct de vedere al prospețimii și al forței. O echipă foarte agresivă, cu un presing foarte bun, care pleacă bine pe tranziții pozitive. Un meci din care avem foarte multe de învățat, din care ne putem da seama de lacunele noastre.

Nu e bine că am pierdut, însă sperăm să putem repara greșelile până la începerea campionatului. E un semnal de alarmă, asta o să ne aștepte la liga a doua, meciuri cu îndârjire mare, cu încărcătură, cu agresivitate.

Dacă nu suntem pregătiți să răspundem la fel, nu putem intra pe teren și adversarul să se dea la o parte… Trebuie să punem osul la muncă și să evităm greșelile personale.

Cel puțin două, dacă nu trei din cele patru goluri încasate, au fost greșeli personale foarte mari”, a spus Alexandru Pelici, conform Campionii FC Argeș.

Campionii FC Argeș, test cu CSM Slatina

Campionii FC Argeș a finalizat stagiul de pregătire de la Curtea de Argeș zilele trecute. A disputat trei partide de verificare în timpul cantonamentului, cu U Craiova 1948 SA (scor 0-3), SCM Râmnicu Vâlcea (scor 2-0) și duelul cu CS Tunari (scor 2-0). Ulterior, a urmat și partida cu Corvinul Hunedoara.

După testul cu nou-promovata în Liga 2, vor urma amicale cu CSM Slatina (22 iulie), CS Mioveni (26 iulie) și Unirea Bascov (29 iulie). Alexandru Pelici va încerca să facă reglajele necesare până la startul noului sezon de Liga 2, pentru că în cantonament s-a bazat pe o perioadă de acumulare.

Foto: Fotbal Club Argeș Pitești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-concluzii-la-finalul-cantonamentului-de-la-tarlungeni-cunosc-foarte-bine-liga-2-si-stiu-cat-de-greu-este-sa-te-bati-la-play-off-antrenorul-unirii-slobozia-surprin-19277689

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-frf-stabileste-astazi-programul-meciurilor-noului-sezon-de-liga-2-sezon-2023-2024-19277624

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-esec-la-scor-cu-paksi-fc-19277661

https://liga2.prosport.ro/seria-1/premierul-trimite-corpul-de-control-la-csa-steaua-dupa-ce-fcsb-nu-si-a-indeplinit-visul-de-a-fi-primita-pe-stadionul-din-ghencea-ce-verificari-a-solicitat-marcel-ciolacu-si-reactia-lui-gigi-becali-19277660

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-treia-victorie-in-cantonamentul-din-slovenia-19277625

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 20 Jul. 2023, 16:46 Liga 2
Pe aceeași temă