Plusuri și minusuri remarcate de Alexandru Pelici după ultimul amical disputat de Campionii FC Argeș. Antrenorul promite că echipa va arăta bine la primul meci oficial

Andrei PASCU 23 Jul. 2023, 16:37 Liga 2
Plusuri și minusuri remarcate de Alexandru Pelici după ultimul amical disputat de Campionii FC Argeș. Antrenorul promite că echipa va arăta bine la primul meci oficial

Alexandru Pelici a tras concluziile amicalului pe care Campionii FC Argeș l-a disputat în compania CSM Slatina (scor 0-2) și a găsit și anumite părți bune, dar în continuare au fost erori care au avut la bază lipsa de maturitate.

Piteștenii sunt în reformare după sezonul trecut, după retrogradare, dar Alexandru Pelici este convins că echipa va arăta bine la ora primului joc din noul sezon de Liga 2, cu Viitorul Pandurii, în deplasare.

Alexandru Pelici, concluziile amicalului CSM Slatina – Campionii FC Argeș

Prima repriză a fost remarcată de Pelici, cu CSM Slatina făcând echipa lui, după cum a declarat, un joc bun. Au fost pasaje din meci care l-au făcut să afirme că s-a ajuns la un nivel pe care îl dorește în campionat, dar și erori la care trebuie să lucreze.

În continuare, ”principalul” este în căutări și nu a găsit varianta cea mai bună de prim 11 pe care îl va pune pe teren în duelul cu formația din Târgu Jiu.

”O primă repriză bună pentru noi, aproape de ceea ce ne dorim să jucăm. Facem în continuare anumite greșeli pe o lipsă de maturitate. Din păcate, pe o astfel de greșeală a venit și golul lor. Cu excepția acelei greșeli, consider că am făcut o repriză bună, poate cea mai bună din meciurile de până acum.

Am fost echipa care a condus ostilitățile, am încercat să construim, lucrăm mult la atacul pozițional. Asta înseamnă să duci o campanie pentru promovare, să înveți să ataci. Suntem în căutări, iar dacă cineva își închipuia că va fi ușor, realitatea este cu totul alta.

Trebuie să găsim echipa ideală. Mai sunt două săptămâni și sunt sigur că la ora începerii campionatului vom fi pregătiți pentru ceea ce urmează. Era un joc la mustață și nu știm cum se termina. Am avut ocazii multe, iar acest lucru este îmbucurător.

Am avut bară și un gol anulat greșit, dar nu asta contează. E important ce am făcut în teren, e important ca băieții să creadă că putem reuși. Într-o oarecare măsură, mă îngrijorează faptul că nu reușim să înscriem, însă atunci când jocul merge, ai premise că lucrurile astea se vor îmbunătăți.

Cred că lucrurile vor sta cu totul altfel în campionat”, a spus Alexandru Pelici, la finalul amicalului cu CSM Slatina, conform Campionii FC Argeș.

Campionii FC Argeș începe sezonul de Liga 2 cu Viitorul Pandurii

Campionii FC Argeș a finalizat stagiul de pregătire din această vară, de la Curtea de Argeș. A disputat trei partide de verificare în timpul cantonamentului, cu U Craiova 1948 SA (scor 0-3), SCM Râmnicu Vâlcea (scor 2-0) și cu CS Tunari (scor 2-0). Ulterior, a urmat și partida cu Corvinul Hunedoara (scor 1-4).

După testul cu CSM Slatina, vor urma amicale cu CS Mioveni (26 iulie) și Unirea Bascov (29 iulie). Alexandru Pelici va încerca să facă reglajele necesare până la startul noului sezon de Liga 2, pentru că în cantonament s-a bazat pe o perioadă de acumulare.

După ce va începe campionatul cu Viitorul Pandurii, Campionii FC Argeș va mai întâlni, în primele runde, CS Mioveni (acasă), CS Tunari (deplasare), Chindia Târgoviște (acasă) și Metaloglobus (deplasare).

  • Campionii FC Argeș a început cu CS Tunari în următorul 11: Micle – Tofan, Turda, Scarlatache, Lazăr – Boboc, Panait – Bertrand, Rusu, Dulcea – Angelov
    Rezerve: Straton, Bujor, Grigore, Pîrvu, Mircea, Radescu, Balaur, Tudose, Buhăcianu, Balgiu, Rizzi, Zătreanu, Haită

Foto: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-prepelita-a-prefatat-tintarul-pe-care-il-are-gloria-buzau-19277900

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-victorie-la-limita-in-testul-cu-afc-odorheiu-secuiesc-dan-alexa-suntem-putin-in-urma-dar-macar-sa-luam-licenta-si-sa-putem-juca-in-liga-2-19277850

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meci-amical-cu-putine-ocazii-si-multi-nervi-intre-viitorul-pandurii-si-csc-dumbravita-concluziile-lui-calin-cojocaru-si-cosmin-stan-19277846

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-si-corvinul-egale-intr-un-joc-amical-19277841

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-victorie-in-fata-unei-echipe-din-liga-3-care-l-a-anuntat-pe-fostul-international-laszlo-sepsi-ca-membru-fondator-proprietar-19277822

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 23 Jul. 2023, 16:37 Liga 2
Pe aceeași temă