FK Miercurea Ciuc a terminat cantonamentul din Turcia cu un amical contra unei formații din liga a 4-a din Germania. Cum s-a descurcat echipa din Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 12 Feb. 2023, 14:32 Liga 2
FK Miercurea Ciuc a terminat cantonamentul din Turcia cu un amical contra unei formații din liga a 4-a din Germania. Cum s-a descurcat echipa din Liga 2

FK Miercurea Ciuc a terminat și ea cantonamentul din Turcia, evoluând, vineri, în ultimul meci amical din Antalya. Formația din Liga 2 a întâlnit SV Eintracht-Trier 05, din liga a patra din Germania, cu care a remizat, 1-1, dar după ce a condus la pauză.

FK Miercurea Ciuc, remiză în ultimul amical din Turcia, cu o echipă din liga a 4-a din Germania

FK Miercurea Ciuc a disputat cinci meciuri amicale în Turcia, în care nu a pierdut. La partida de vineri, conform informațiilor oferite de ciucani pe site-ul oficial, au participat și câțiva fani nemți, în jur de 30, care au cerut sprijin pentru poporul turc, în urma cutremurului de săptămâna trecută.

Referitor la modul în care a fost abordat jocul de antrenorul Werner Burger, au fost trimiși pe teren jucătorii care au evoluat mai puțin până acum, dar pe parcursul amicalului au intrat și fotbaliștii pe care va miza mai mult și în meciurile oficiale, de Liga 2.

FK Miercurea Ciuc, fără câțiva jucători la amicalul cu SV Eintracht-Trier 05

Însă, FK Miercurea Ciuc a avut și câțiva indisponibili. Robert Csala nu a fost luat în calcul din cauza unei accidentări, iar Gabor Eperjesi, Marvin Schieb, Omar El Sawy și Pater Gal-Andrezly nu sunt la capacitate maximă din punct de vedere fizic.

Clubul din Miercurea Ciuc a avut o prestație bună, având câteva acțiuni importante de atac în prima repriză în special, a închis bine atacurile adversarilor, care s-au apropiat cu greu de poarta echipei din Liga 2.

De altfel, FK Miercurea Ciuc a terminat prima repriză în avantaj, în urma reușitei lui Lorant Kovacs din minutul 39. Părea că va fi 1-0 rezultatul final, întrucât scorul s-a menținut pentru mult timp pe tabelă, SV Eintracht-Trier 05 reușind să marcheze abia spre finalul întâlnirii.

Cu toate acestea, FK Miercurea Ciuc putea marca de cel puțin alte două ori, dar a lovit de două ori bara porții formației din liga a 4-a germană.

  • FK Miercurea Ciuc, în prima repriză: Karacsony– Mark Kovacs, Veres, Vita, Balazs, Csuros, Lorant Kovacs – Ervin, Csala, Stancic – Jelena
  • FK Miercurea Ciuc, în repriza a doua: Moga – Mark Kovacs, Kelemen, Apro, Pîrvulescu – Panos, Gheralia – Roberto, Jebari, Stancic – Kruzikas

FK Miercurea Ciuc termină seria amicalelor din această iarnă cu Unirea Dej

FK Miercurea Ciuc a obținut, astfel, a treia remiză în cantonamentul din Turcia, de la Belek, o stațiune din provincia Antalya. A făcut 0-0 cu FK Andijan, 1-1 cu polonezii de la LKS Lodz, după care a trecut de FC Urartu, din Armenia, scor 4-0, și a învins FC AGMK Olmaliq, club din Uzbekistan, cu 2-1.

Ultimul meci amical pentru FK Miercurea Ciuc va fi unul puternic, la finalul săptămânii următoare, sâmbătă, 18 februarie, când va întâlni Unirea Dej pe teren propriu.

Foto: FK Miercurea Ciuc

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Feb. 2023, 14:32 Liga 2
Pe aceeași temă