FK Miercurea Ciuc a terminat la egalitate primul amical din Turcia. El Sawy a ieșit accidentat, iar neamțul Werner Burger are alți doi jucători cu probleme

Marius ANGHEL 01 Feb. 2023, 13:33 Liga 2

FK Miercurea Ciuc a disputat în Turcia primul ei amical din acest an 2023. Aflată în cantonament de sâmbătă, formația harghiteană din Liga 2 a întâlnit-o marți, 31 ianuarie, pe FK Andijan, câștigătoarea ligii secunde din Uzbekistan, deci o nou-promovată în prima ligă a acelei țări.

Partida desfășurată la Belek s-a încheiat nedecis, fără goluri, scor 0-0.

0-0 cu FK Andijan, în primul amical din 2023 pentru FK Miercurea Ciuc

Prima echipă din liga secundă română ajungă în această iarnă în cantonament în Turcia, FK Miercurea Ciuc, a disputat marți primul joc de verificare. A fost, totodată, primul desfășurat în acest an nou, deoarece harghitenii preluați de neamțul Werner Burger nu au avut niciun joc test programat în țară.

Ciucanii au întâlnit-o pe nou-promovata în prima ligă din Uzbekistan FK Andijan, iar partida s-a încheiat fără goluri.

Despre joc, harghitenii au transmis că au folosit două echipe diferite în cele două reprize și că niciuna dintre acestea nu a fost eficientă în atac, dar ”apărarea noastră a jucat bine, așa că a rămas egalul fără gol. În minutul 20 al reprizei secunde, Omar El Sawy a fost accidentat, așa că Ervin Bakoș a venit să-l înlocuiască.”

Pe lângă Omar El Sawy, din lotul echipei din Miercurea Ciuc au ”accidentări ușoare” și Gabor Eperjesi, unul dintre jucători nou-veniți, și Robert Csala.

FK Miercurea Ciuc, prima repriză: Bogdan Moga (Mark Karacsony 30′) – Mark Kovacs, Szilard Vereș, Daniel Vita, Balazs Csiszer – Botond Szondi, Levente Bara – Dino Stancic, Marvin Schieb, Lorant Kovacs – Richard Jelena
FK Miercurea Ciuc, a doua repriză: Mark Karacsony (Szilard Gyenge 60′) – Roberto Romeo, David Kelemen, Claudiu Apro, Paul Pîrvulescu – Attila Csuros, Mikael Panos, Soufiane Jebari – Peter Gal-Andrezly, Omar El Sawy (Ervin Bakoș 67′) – Ignas Kruzikas

În celelalte zile în care se va mai afla în cantonament în Turcia, FK Miercurea Ciuc va mai disputa amicale cu LKS Lodz (liga secundă din Polonia), FC Urartu (prima ligă din Armenia) și FC AGMK Olmaliq (prima ligă din Uzbekistan).

Foto: FK Miercurea Ciuc

Marius ANGHEL 01 Feb. 2023, 13:33 Liga 2
Pe aceeași temă