FK Csikszereda, eșec surprinzător în al șaptea amical din presezon. A pierdut în fața unei echipe din Liga 3 pe care o învingea zilele trecute

Andrei PASCU 14 Aug. 2020, 17:31 Liga 2

FK Csikszereda a disputat joi un nou meci amical, după reluarea pregătirilor. A șaptea partidă trebuia jucată împotriva unei echipe din Liga 1, Gaz Metan Mediaș, dar aceasta nu a efectuat testele de depistare a noului coronavirus, astfel că a fost găsit un alt adversar. Echipa antrenată de Valentin Suciu a jucat din nou cu AFC Odorheiu Secuiesc (Liga 3). De data aceasta a cedat cu 3-1.

FK Csikszereda a fost condusă cu 2-0, dar a egalat după pauză 

Adversarii au început foarte bine meciul și au marcat de două ori în prima jumătate a reprizei întâi. Berkeczi (17) și Szfarli (21) au dus scorul la 2-0, dar până la pauză FK Csikszereda a reușit să puncteze și ea, astfel că după 45 de minute a fost 2-1. Pentru echipa din Liga 2 a marcat Pinter (33). După pauză, Valentin Suciu a reușit să își pună jucătorii mai bine în teren și FK Csikszereda chiar a egalat, prin Becze (56). În minutul 60, ciucanii au schimbat toată echipa, iar asta s-a văzut. Prospețimea i-a oferit șansa să treacă în avantaj, dar ocaziile nu au fost fructificate, potrivit site-ului FK Csikszereda.

AFC Odorheiu Secuiesc a câștigat grație unui gol din minutul 88

Contrar cursului jocului, AFC Odorheiu Secuiesc a dat lovitura pe final și s-a impus cu 3-2. Reușita i-a aparținut lui Jakab (88), care a adus echipei sale prima victorie în fața adversarilor de joi. Cele două au mai disputat o partidă test la sfârșitul lunii iulie, terminată cu scorul de 2-1 pentru FK Csikszereda.

AFC Odorheiu Secuiesc: Moruz – Marucza, Stoian, Berkeczi, Țepeș – Mitra, Csala, Balint – Barta, Szocs, Szfarli
Au mai intrat: Bencze, Bordas – Jakab, Suto, Turcu, Tanko, Racz, Opra
Antrenor: Florin Stîngă

FK Csikszereda: Gyenge – Csonka, Csuros, Takacs, Gergely – Marrone, Janos, Pinter, Kalman, Szabo – Becze
Au mai jucat: Dombrady – Partene, Botorok, Palmeș, Apro, Eder, Bara, Antal, Suciu, Bauza, Intzidis
Antrenor: Valentin Suciu

Valentin Suciu: ”Am adormit puțin în prima repriză”

Antrenorul Valentin Suciu nu a fost foarte nemulțumit de eșecul echipei sale. Chiar dacă FK Csikszereda a cedat în fața unei echipe din Liga 3, a apreciat modul în care elevii săi s-au comportat în partea secundă, când și-au creat mai multe șanse importante de a marca. A fost doar un meci de pregătire, a subliniat ”principalul”, care e convins că jocul va arăta vizibil mai bine în partidele oficiale din Liga 2.

”Am adormit puțin în prima repriză, am primit golurile din două greșeli copilărești. După aceea, ne-am adunat, am reușit să egalăm și am avut situații suplimentare, ceea ce este încurajator. În minutul 60 am înlocuit întreaga echipă, jocul s-a schimbat și a fost într-o singură direcție, dar, din păcate, golul nu a venit. Am primit și a treia lovitură din cauza inexactității, o altă greșeală. Una peste alta, a fost un test util pentru noi, am învățat ceva din el”, a declarat antrenorul Valentin Suciu după meci.

Până acum, FK Csikszereda a mai jucat și obținut următoarele rezultate în meciurile amicale: 3-1 cu Mostiștea Ulmu (Liga 3), 3-3 cu Unirea Ungheni (Liga 4 Mureș), 3-2 cu Viitorul Șelimbăr (Liga 3), 2-1 cu AFC Odorheiu Secuiesc (Liga 3), 3-2 cu Viitorul Șelimbăr (Liga 3) și 0-1 cu Concordia Chiajna (Liga 2).

Foto: Akos Barabas / Szekelyhon

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 14 Aug. 2020, 17:31 Liga 2
Pe aceeași temă