FK Miercurea Ciuc, emoții serioase în partida cu AFC Odorheiu Secuiesc. Robert Ilyeș a izbucnit după jocul din Cupa României: ”Singurul aspect pozitiv e calificarea, vreau să uit acest meci”

Andrei PASCU 17 Aug. 2023, 16:51 Cupa României
FK Miercurea Ciuc, emoții serioase în partida cu AFC Odorheiu Secuiesc. Robert Ilyeș a izbucnit după jocul din Cupa României: ”Singurul aspect pozitiv e calificarea, vreau să uit acest meci”

FK Miercurea Ciuc a avut emoții serioase în Turul 3 de Cupa României, contra AFC Odorheiu Secuiesc, de care a trecut la limită. Partida, care a avut loc pe terenul formației din Liga 3, s-a terminat 1-0 pentru FK Miercurea Ciuc, în urma unui gol venit în prima repriză.

Robert Ilyeș a fost foarte supărat pe modul în care s-a prezentat echipa sa, în special de ultimele 45 de minute.

FK Miercurea Ciuc, victorie la limită în Cupa României, 1-0 cu AFC Odorheiu Secuiesc

FK Miercurea Ciuc a făcut o primă repriză bună, în care a dominat și chiar putea marca mai mult de un gol. Cu toate acestea, la pauză tabela de marcaj arăta doar 1-0, în urma reușitei semnate de Richard Jelena, în minutul 17. În partea a doua, divizionara a treia a pus stăpânire pe joc.

AFC Odorheiu Secuiesc a făcut o repriză secundă bună, cu ocazii importante, putând cel puțin să egaleze. Deși FK Miercurea Ciuc a fost la controlul duelului în prima parte, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade, detaliu remarcat și de Robert Ilyeș la finalul întâlnirii.

Robert Ilyeș, foarte supărat după AFC Odorheiu Secuiesc – FK Miercurea

Antrenorul formației din Liga 2 chiar a fost nemulțumit din acest punct de vedere și a taxat faptul că jucătorii săi nu pot să transforme în gol șansele pe care le au, ocaziile bune din care pot să înscrie.

Pentru mine este derutant că, după o primă repriză bună, când cu greu i-am dat o șansă adversarului, nici nu s-a apropiat de poarta noastră, am jucat exact invers a doua repriză.

Nu pot accepta că o echipă de ligă inferioară ne pune sub o asemenea presiune. Am jucători de la care mă aștept la mai mult. Nu pot exista scuze în privința calității terenului, că nu am putut juca, din moment ce adversarul a jucat și el pe acest teren.

Singurul aspect pozitiv este calificarea, vreau să uit cât mai curând acest meci. Avem ocazii, dar nu putem marca, nu înscriem al doilea gol pentru a închide jocul. Ne lipsește puterea de pătrundere, mai trebuie să îmbunătățim. Până la urmă, în viitorul apropiat, când vom juca împotriva unor  echipe mai bune, cu siguranță vom fi pedepsiți”, a spus Robert Ilyeș, conform Szekely Sport.

  • Jucătorii pe care a mizat FK Mircurea Ciuc în Cupa României: Karacsony – Csiszer (Szabo 65’), Berkeczi, Kelemen, Vita, Ronai (Karandi 65’), Veres (Pinter 65’), Csuros, Magyari, Jebari (Gyorgyi 72’), Jelena (Makrai 80’).

FK Miercurea Ciuc, duel cu Corvinul Hunedoara în Liga 2

După primele două etape trecute din noul sezon al Ligii 2, FK Miercurea Ciuc are 3 puncte acumulate, golaveraj 3-3 și ocupă locul 8. Tot trei puncte au și CSM Ceahlăul, Concordia Chiajna, CSM Alexandria și Unirea Dej.

Ciucanii au început sezonul cu un eșec, 0-3 cu Concordia Chiajna, după care au trecut de Progresul Spartac, 3-0. În etapa a 3-a de Liga 2, FK Miercurea Ciuc va juca pe terenul formației Corvinul Hunedoara, prima partidă în deplasare din campionat.

Foto: Szekely Sport

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-cheregi-a-demisionat-de-la-csm-resita-19280830

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csm-slatina-eliminata-de-csm-alexandria-din-cupa-romaniei-0-1-19280817

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-miriuta-ii-ia-locul-lui-dragos-militaru-la-chindia-19280782

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/viitorul-pandurii-eliminata-din-cupa-romaniei-de-viitorul-simian-19280814

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/patrick-petre-a-facut-diferenta-intre-ceahlaul-si-bucovina-radauti-19280800

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-hunedoara-succes-categoric-in-turul-3-de-cupa-romaniei-4-1-cu-jiul-petrosani-19280801

 

Andrei PASCU 17 Aug. 2023, 16:51 Cupa României
Pe aceeași temă