Csikszereda a remizat cu Unirea Ungheni în al doilea joc test disputat în cantonamentul de la Târgu Secuiesc. Arădeanul din lotul ciucanilor a marcat din nou

Marius ANGHEL 23 Jul. 2020, 17:31 Liga 2
Csikszereda a remizat cu Unirea Ungheni în al doilea joc test disputat în cantonamentul de la Târgu Secuiesc. Arădeanul din lotul ciucanilor a marcat din nou

FK Csikszereda a mai disputat un meci amical pe perioada în care se află în cantonament în județul Covasna, la Târgu Secuiesc. Adversara jucătorilor lui Valentin Suciu a fost Unirea Ungheni, liderul din Liga a 4-a Mureș, reprezentanta județului la barajul de promovare în Liga 3. Meciul desfășurat miercuri s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

Dacă la finalul săptămânii trecute se deplasa la Tărlungeni (Brașov), pentru jocul cu Mostiștea Ulmu, echipă din Liga 3 care mai are puțin până la disputarea barajului de promovare în Liga 2, pe care o învingea cu 3-1, de aceast dată, trupa antrenată de Valentin Suciu a întâlnit un adversar și mai inferior.

Unirea Ungheni e liderul campionatului Ligii a 4-a după 15 etape, în momentul suspendării competiției din cauza pandemiei, și a fost numită reprezentanta județului la barajul pentru accederea în Liga 3.

Partida desfășurată la Târgu Secuiesc s-a încheiat la egalitate, scor 3-3, după ce ciucanii au înscris din penalty în minutul 87. La pauză, rezultatul a fost unul tot egal, 2-2. Pentru Csikszereda au înscris argentinianul Juan Francisco Bauza (13), Szabolcs Perenyi (31) și Rareș Takacs (87 – penalty).

Pentru Unirea Ungheni au marcat Alexandru Oprea și Roberto Rotaru, primul și al treilea gol, cel de-al doilea fiind un autogol.

Adrian Perenyi, la al doilea gol pentru Csikszereda, în meciuri consecutive

În testul cu Mostiștea Ulmu marcaseră Barna Antal, Norbert Janos și Adrian Perenyi. Astfel, arădeanul Perenyi e la al doilea gol consecutiv pentru echipe din Miercurea Ciuc, unde se află în probe.

Adrian Perenyi este fiul lui Szabolcs Perenyi, fost jucător la Dinamo, Jiul Petroșani, Poli Iași sau Farul. În vara anului trecut a semnat cu Academia ProSport București, care e asociată de Academica Clinceni. Potrivit Sport Arad, trupa ilfoveană a dorit să-l transfere în iarnă, însă nu a fost de acord să plătească grila de formare aferență cluburilor de Liga 1 echipei Viitorul Arad. Pentru Csikszereda, care evoluează în Liga 2, suma ar fi mai mică.

Adrian Perenyi este un atacant de 17 ani crescut la Atletico Arad și Viitorul Arad, iar la seniori a debutat în Liga a 4-a la Păulișana Păuliș, la nici 15 ani.

FK Csikszereda, prima repriză: Gyenge – Antal, Palmeș, Intzidis, Bor – Majzik, Suto, Pinter, Janos – Perenyi, Bauza
FK Csikszereda, a doua repriză: Bartok – R. Takacs, Csonka, Gergely, Simo, Pal, Bara, Botorok, Kalman, Marrone, Becze
Antrenor: Valentin Suciu

Unirea Ungheni: Tudor Negrușa – Sebastian Trăistar, Paul Aldea, Alpar Birtalan, Sebastian Iusan, Alexandru Oprea, David Potor, Paul Pop, Rareș Ruja, Lehel Solymosy, Vlad Bujor
Au mai intrat: Rareș Eremias, Filip Stoica, Victor Caliani, Flavius Hang, Matteo Mura, Andrei Miclean, Roberto Rotaru, Gyury Bodor, Andrei Pușcaș
Antrenor: Adrian Pop. Delegat: Aurelian Păcurar

Următorul amical al echipei din Miercurea Ciuc va fi împotriva celor de la AFC Odorheiu Secuiesc, din Liga 3, săptămâna următoare.

Marius ANGHEL 23 Jul. 2020, 17:31 Liga 2
Pe aceeași temă