FK Csikszereda, o nouă victorie la limită cu Viitorul Șelimbăr. S-a impus după ce a fost condusă cu 2-0

Răzvan STÎNGĂ 09 Aug. 2020, 13:50 Liga 2
FK Csikszereda, o nouă victorie la limită cu Viitorul Șelimbăr. S-a impus după ce a fost condusă cu 2-0

Sâmbătă, FK Csikszereda a avut programat un nou meci amical cu Viitorul Șelimbăr, după cel de la sfâșitul lunii iulie. Chiar dacă au jucat împotriva unei echipe din Liga 3, ciucanii s-au chinuit și de această dată pentru un succes la limită, cu 3-2. Au fost conduși cu 2-0, pentru că formația din Seria 5 a diviziei a treia a deschis scorul în prima parte și și-a mărit avantajul imediat după pauză. A urmat o cursă de revenire a trupei din Miercurea Ciuc, care a reușit să întoarcă.

FK Csikszereda a irosit și o lovitură de pedeapsă pe final 

Antrenorul Valentin Suciu a reușit să-și pună, în cele din urmă, echipa pe picioare, pentru un nou succes în meciurile amicale, după ce au fost reluate pregătirile. FK Csikszereda a câștigat confruntarea cu Viitorul Șelimbăr prin golurile reușite de Eder Gonzalez (două) și Janos Norbert. Pentru jucătorul spaniol a fost prima partidă după o absență destul de lungă. El a fost indisponibil, iar sâmbătă a revenit și a marcat o dublă pentru echipa lui Suciu. FK Csikszereda putea câștiga partida la cel puțin două goluri, dacă ar fi marcat dintr-o lovitură de pedeapsă. Norbert a avut șansa să termine și el confruntarea cu o dublă, dar a irosit penalty-ul.

  • Echipa folosită în prima repriză de FK Csikszereda: Gyenge – Bor, Apró, Incidisz, Palmes, Csürös, Szondi, Pintér, Bauza, Antal, Suciu.
  • Echipa folosită în partea a doua de FK Csikszereda: Bartók – Marrone, Gergely, Csonka, Takács, Sütő (Eder), Bara, János, Kálmán, Botorok, Becze.

Valentin Suciu: ”Am jucat prost în prima repriză”

Antrenorul Valentin Suciu a fost nemulțumit de evoluția din prima parte, dar a fost extrem de încântat de revenirea din partea secundă. A dat vina pentru prestația din primele 45 de minute pe faptul că echipa nu s-a reglat foarte bine încă din start, iar Viitorul Șelimbăr are jucători cu multă experiență, chiar și în Liga 1, care au știut să profite.

Am jucat prost în prima repriză, adversarul a dominat mijlocul terenului, nu am putut ține mingea și, din moment ce echipa gazdă are câțiva jucători cu experiență, a profitat de slăbiciunea noastră. A marcat un alt gol la începutul reprizei secunde, dar după aceea am început să avem ocazii. Eder a revenit pe teren, iar imaginea jocului s-a schimbat, am marcat trei goluri. Am fi putut câștiga și cu 4-2, dar am ratat acel penalty. Una peste alta, a fost un meci util”, a declarat Valentin Suciu pentru FK Csikszereda.

A fost al cincilea meci pe care echipa din Liga 2 l-a jucat după ce a reluat antrenamentele. A obținut rezultate pozitive, iar în acest moment este neînvinsă.

A înregistrat, pe lângă succesul cu Viitorul Șelimbăr de sâmbătă, alte trei victorii și un rezultat de egalitate: 3-1 cu Mostiștea Ulmu (locul 2 în Seria 2 a Ligii a 3-a în ultimul sezon), 3-3 cu Unirea Ungheni (campioana Liga 4 Mureș), 3-2 cu Viitorul Șelimbăr (locul 3 în Seria 5 a Ligii a 3-a în ultimul sezon) și 2-1 cu Odorheiu Secuiesc (locul 15 în Seria 5 a Ligii a 3-a în ultimul sezon).

Foto: FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-si-liga-3-sezonul-2020-2021-ar-trebui-sa-inceapa-la-29-august-razvan-burleanu-sustine-ca-ar-putea-aparea-amanari-in-functie-de-analiza-saptamanala-a-evolutiei-pandemiei-19142471

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-a-ajuns-la-al-treilea-succes-in-meciurile-amicale-ciucanii-s-au-impus-cu-2-1-in-testul-cu-odorheiu-secuiesc-19141740

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-a-castigat-amicalul-cu-viitorul-selimbar-dupa-ce-a-fost-condusa-la-pauza-argentinianul-bauza-a-reusit-o-dubla-19141613

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-si-a-prezentat-oficial-cea-mai-noua-achizitie-fostul-capitan-al-ripensiei-cat-au-platit-ciucanii-pentru-fundas-19141589

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Aug. 2020, 13:50 Liga 2
Pe aceeași temă