Team-managerul echipei AFC Odorheiu Secuiesc vrea să iasă din fotbal după ce a fost amendat cu 5.000 de lei de FRF pentru o banalitate! ”Mă simt umilit, dezamăgit”

Adi MARICA 14 Nov. 2023, 15:02 Liga 3
Team-managerul echipei AFC Odorheiu Secuiesc vrea să iasă din fotbal după ce a fost amendat cu 5.000 de lei de FRF pentru o banalitate! ”Mă simt umilit, dezamăgit”

După aproape o lună de la data disputării meciului AFC Odorheiu Secuiesc – Olimpic Zărnești, joc din etapa a 9-a a Ligii 3, Seria 5, încheiat la egalitate, scor 2-2, la data de 29 octombrie, Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a decis sancțiunile în urma raportului completat de arbitrul central Valentin Florescu (Sfântu Gheorghe).

Mihai Stere, suspendat trei etape. Până a primit sancțiunea și-a ispășit deja pedeapsa!

Antrenorul brașovenilor de la Olimpic Zărnești, Mihai Stere, a fost suspendat 3 etape și amendat cu 1.100 de lei, în urma eliminării din acel meci.

”Stere Mihai. În temeiul art. 68/1 – 68/3 din RD, se suspendă 3 (trei) jocuri și i se aplică penalitate sportivă de 1100 lei”, este decizia Comisiei de Disciplină și Etică a FRF în ședința din 13 noiembrie.

”A fost o greșeală a mea, pe care mi-am asumat-o. Între timp, până să vină decizia comisiei, eu am stat în tribună trei jocuri, astfel că la meciul din etapa a 13-a voi putea sta pe bancă”, a spus Mihai Stere (foto, în stânga, în plan secund), cel care zilele trecute a avut parte de o surpriză din partea clubului său.

Amendat cu 5.000 de lei pentru că a dat mingea pentru a fi repusă mai repede în joc, Laszlo Zsolt se simte umilit și vrea să iasă din fotbal!

În schimb, clubul AFC Odorheiu Secuiesc a fost amendat cu 5.000 de lei pentru că team-managerul Laszlo Zsolt, ”fără a fi menționat în raportul de joc, dar cu ID-ul la vedere” la acel meci, a pătruns pe pista de atletism pentru a oferi mingea echipei sale pentru a fi repusă în joc.

Episodul se întâmpla în minutul 73 al meciului, moment în care AFC Odorheiu Secuiesc conducea cu 2-0!

”În temeiul art. 83.7 din RD cu aplicarea art. 12, 14 Bis și art. 15 din RD al FRF, clubul AFC Odorheiu Secuiesc se sancționează cu Avertisment și i se aplică penalitate sportivă de 5000 lei”, este decizia comisiei FRF, care l-a înfuriat pe oficialul clubului harghitean.

Meciul de la Odorheiu Secuiesc, în care au înscris Bogdan Cîrstian (46) și Csanad Marucza (66 – penalty), pentru harghiteni, respectiv Ioan Șerban (86), Andrei Gavrilă (89 – penalty), pentru brașoveni, a fost arbitrat de Valentin Florescu din Sfântu Gheorghe!

Laszlo Zsolt (foto, primul din stânga) spune că se simte umilit de această decizie și se gândește serios să iasă din fotbal! ”Chiar mă simt umilit de această decizie. În 8 ani de fotbal nu am pățit așa ceva. Noi, la Odorheiu Secuiesc, la toate meciurile avem parte de organizare impecabilă. Să primesc o amendă de 5000 de lei, asta pentru că am pătruns pe pista de atletism pentru ca echipa mea să repună mingea în joc mai repede, la scorul de 2-0, deci nici vorbă să tragem de timp. Ba, dimpotrivă. Este o amendă usturătoare și nedreaptă. La alte meciuri sunt incidente și se dau amenzi de 1.500 de lei. Am atâția ani de fotbal în spate și chiar nu cred că merit un astfel de tratament. Sunt foarte dezamăgit și vă spun sincer că la finalul campionatului vreau să ies din fotbal!”, a spus team-managerul echipei AFC Odorheiu Secuiesc.

AFC Odorheiu Secuiesc și Olimpic Zărnești ocupă locuri calificabile în play-off-ul Seriei a 5-a a Ligii 3

După 12 etape trecute din acest sezon regular, AFC Odorheiu Secuiesc ocupă locul 4 din 10 în Seria 5 a Ligii 3, cu 22 de puncte, iar Olimpic Zărnești este pe poziția a 3-a, cu 24 de puncte. Primele două locuri sunt ocupate de Olimpic Cetate Râșnov și AFC Câmpulung Muscel, ambele având câte 28 de puncte. Aceste patru echipe ocupă poziții calificabile în play-off-ul care determină cele două calificate în faza semifinală a play-off-ului de promovare.

În etapa a 13-a, AFC Odorheiu Secuiesc joacă vineri, de la ora 14:00, pe teren propriu cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2 (locul 6, 13 puncte), iar Olimpic Zărnești are meci în deplasare la Ciucaș Tărlungeni (locul 8, 11 puncte), sâmbătă, de la ora 14:00.

Foto: Ildiko Laszlo / AFC Odorheiu Secuiesc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sase-jucatori-din-liga-2-convocati-la-romania-u20-pentru-meciul-cu-germania-19292785

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultate-si-marcatori-meciuri-etapa-12-liga-3-19292425

https://liga2.prosport.ro/liga-3/olimpic-zarnesti-si-a-surprins-antrenorul-pe-mihai-stere-19292416

https://liga2.prosport.ro/liga-3/tiberiu-serediuc-noua-experienta-in-liga-3-la-minaur-baia-mare-19292252

Adi MARICA 14 Nov. 2023, 15:02 Liga 3
Pe aceeași temă