FK Csikszereda a câștigat amicalul cu Viitorul Șelimbăr după ce a fost condusă la pauză. Argentinianul Bauza a reușit o ”dublă”

Marius ANGHEL 30 Jul. 2020, 19:07 Liga 2

FK Csikszereda a mai disputat un meci amical în această perioadă de pregătire, al treilea în total, după cele cu Mostiștea Ulmu (Liga 3, locul 2 Seria 2, scor 3-1) și Unirea Ungheni (campioana Liga 4 Mureș, scor 3-3). În fața jucătorilor lui Valentin Suciu s-a aflat Viitorul Șelimbăr, ocupanta locului 3 în Seria a 5-a a Ligii 3. Partida desfășurată la Miercurea Ciuc s-a încheiat cu victoria divizionarei secunde cu 3-2.

Sibienii de la Șelimbăr au deschis scorul în minutul 20 și au intrat în avantaj la pauză, după o primă repriză modestă a echipei pregătite de Valentin Suciu. În partea secundă, jocul ciucanilor a arătat mai bine, iar argentinianul Francisco Bauza a marcat în minutul 54 dintr-un penalty. Tamas Becze a înscris și el în minutul 76, iar Bauza a mai punctat o dată în minutul 79.

Viitorul a redus din diferență în minutul 81 dintr-o loviutră liberă, iar în 87 ar fi putut egala, dar Bartok a apărat din postura de unu la unu.

Pentru Csikszereda a evoluat în a doua repriză și Claudiu Apro, fundaș achiziționat în această săptămână de la Ripensia. Jucătorul era căpitanul echipei timișorene.

Valentin Suciu: ”Vrem să ne consolidăm în continuarea, dar este important să aducem și jucători de calitate”

După acest meci amical, susținut după revenirea din cantonamentul desfășurat în județul Covasna, antrenorul Valentin Suciu a tras și câteva scurte concluzii.

”Mă pot declara mulțumit de David Bor, în stânga, dar aștept mai mult de la Rareș Takacs, cât și de la Norbert Janos. E prea devreme să pot face o declarație despre Claudiu Apro, care a ajuns abia cu o zi înainte de meci și mai are nevoie de timp pentru a se integra. În plus, tinerii care se află în lot trebuie să și demonstreze.

Până acum am avut adversari buni în amicale. Să nu uităm că ultimul nostru oponent a avut și șase jucători pe teren care au jucat și în prima ligă. Acum urmează două săptămâni de pregătire la Miercurea Ciuc și în zilele următoare vom vedea cu cine mai putem juca.

Vrem să ne consolidăm în continuarea, dar este important să aducem și jucători de calitate. În același timp, ne pregătim pentru noul sezon de Liga 2, care începe la 22 august”, a spus Suciu pentru fkcsikszereda.ro.

FK Csikszereda, prima repriză: Gyenge – R. Takacs, Csonka, Intzidis, Simo – Kalman, Pal – Pinter, Antal, Perenyi, N. Janos
FK Csikszereda, a doua repriză: Bartok – Palmeș, Gergely, Apro, Bor – Bara, Szondi (Suto 70), Botorok, Bauza, Marrone – Becze

Csikszereda are programat următorul meci amical sâmbătă, de la ora 11:00, cu echipa de Liga 3 AFC Odorheiu Secuiesc, dacă aceasta va treace cu bine peste testarea împotriva COVID-19.

Foto: Zoltan Pal / FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-si-a-prezentat-oficial-cea-mai-noua-achizitie-fostul-capitan-al-ripensiei-cat-au-platit-ciucanii-pentru-fundas-19141589

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csikszereda-a-remizat-cu-unirea-ungheni-in-al-doilea-joc-test-disputat-in-cantonamentul-de-la-targu-secuiesc-aradeanul-din-lotul-ciucanilor-a-marcat-din-nou-19140641

Marius ANGHEL 30 Jul. 2020, 19:07 Liga 2
Pe aceeași temă