FK Csikszereda nu mai contează pe Barna Bajko din sezonul următor. Căpitanul ciucanilor a decis să pună punct carierei de jucător la 36 de ani

Răzvan STÎNGĂ 04 Jul. 2020, 11:00 Liga 2

FK Csikszereda a rămas fără un alt jucător pe care în ultimele sezoane antrenorul Valentin Suciu l-a avut la dispoziție. După ce s-a despărțit de atacantul Szilard Magyari (22 de ani), care a decis să semneze cu trupa din liga secundă maghiară Soroksar SC, acum harghitenii au precizat că nu vor mai conta nici pe Barna Bajko, unul dintre veteranii lotului și căpitanul echipei. Atacantul de 36 de ani a anunțat că se retrage din cariera de fotbalist, la finele acestui sezon.

Barna Bajko a terminat stagiunea fără să marcheze 

Barna Bajko era unul dintre cei mai vechi jucători din lotul celor de la FK Csikszereda. El a ajuns la echipă în 2016, după transferul de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. În sezonul 2019/ 2020 a evoluat în 12 partide, dar nu a reușit să marcheze vreun gol.

Barna Bajko își încheie cariera de fotbalist. Mulțumim, Barni!, se arată în comunicatul emis de FK Csikszereda.

Pe lângă Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Barna Bajko a mai evoluat și pentru Gloria Bistrița sau Mureșul Deva. La un moment dat a fost chiar și arbitru.

Norbert Janos și Rareș Takacs, primele două achiziții pentru noua ediție a Ligii 2

FK Csikszereda a început antrenamentele normale miercuri, 1 iulie. A făcut în cursul zilei un nou test de depistare a virusului COVID-19, după care a avut programată prima ședință cu toți jucătorii. În ceea ce privește lista de transferuri, Valentin Suciu a declarat pentru Szekelyhon că își dorește câțiva jucători în toate zonele terenului. În compartimentul apărării, la mijloc și pe fază de atac.

Până acum au fost anunțate două mutări, mijlocașii Norbert Janos (22 de ani), ultima dată la Fotbal Comuna Recea, și Rareș Takacs (28 de ani), care a venit de la Universitatea Cluj.

”Dorim să întărim linia de apărare, mijlocul terenului şi atacul. Avem un an de experienţă în divizia a doua, băieţii au văzut că va fi nevoie de un joc mai bun decât anul trecut. Scopul nostru este să ne clasăm cât mai bine şi să bucurăm fanii cu un fotbal frumos”, a precizat antrenorul Csikszeredei.

Valentin Suciu a programat un cantonament de 11 zile la Covasna, pentru a doua parte a pregătirilor 

Referitor la pregătire, din câte se pare, până aproape de jumătatea lunii iulie, până pe 11, ea va avea loc la baza proprie, după care va urma un cantonament de 11 zile la Covasna. Acest aspect era recunoscut și de Suciu, într-o discuție cu Liga2.ro.

”Am mai făcut azi (n.r. – miercuri, 1 iulie) un test, din fericire toată lumea a fost testată negativ. Tot azi avem programat, la ora 18:00, primul antrenament. În perioada următoare vom intra în cantonament, să vedem cum se va schimba protocolul. Dacă se schimbă. Rămâne de văzut cum vom face cu cantonamentul. Mai sunt aproximativ două luni de zile până la începerea campionatului, nu putem să ținem jucătorii în tot acest timp în cantonament. Când va fi ceva oficial, o să vedem cum procedăm. Deocamdată, nici noi nu știm ceva clar. Vom face antrenamentele pe plan local”, a spus Suciu.

Foto: FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/takacs-rares-s-a-despartit-de-u-cluj-si-a-semnat-cu-fk-csikszereda-are-radacini-ungare-19137644

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-are-planuri-mari-pentru-perioada-de-transferuri-valentin-suciu-vrea-sa-aduca-jucatori-din-liga-1-si-din-ungaria-devin-liberi-de-contract-si-purtam-negocieri-19137504

https://liga2.prosport.ro/seria-1/care-sunt-sansele-ca-fanii-sa-revina-pe-stadion-in-finalul-de-sezon-ministrul-ionut-stroe-in-sport-nu-facem-niciun-fel-de-exceptie-atunci-vom-face-asta-19137323

https://liga2.prosport.ro/seria-1/szilard-magyari-s-a-despartit-de-fk-csikszereda-si-ar-putea-ajunge-in-prima-liga-maghiara-golul-din-meciul-cu-dinamo-ii-va-ramane-ca-o-amintire-vesnica-19134779

 

Răzvan STÎNGĂ 04 Jul. 2020, 11:00 Liga 2
Pe aceeași temă