FOTO și VIDEO | Amical de gală pentru FK Csikszereda, în cantonamentul din Turcia. Ciucanii și-au măsurat forțele cu Fenerbahce

Răzvan STÎNGĂ 16 Jul. 2021, 13:06 Liga 2

FK Csikszereda a disputat cel mai important meci amical de până acum, din această perioadă de pregătire, în Turcia. Echipa din Liga 2 a evoluat, joi, împotriva formației Fenerbahce. Confruntarea s-a disputat la baza de pregătire a turcilor.

FK Csikszereda, eșec cu 0-2 în amicalul cu Fenerbahce

Fenerbahce a început în forță și a fost la un pas de deschiderea scorului încă din minutul 8. Jose Sosa a bătut bine o lovitură liberă, dar execuția sa s-a dus în bara transversală a porții ciucanilor, apărată de Szilard Gyenge. Turcii au continuat atacurile, iar după alte câteva șanse importante au marcat în minutul 28. Sinan Gumus a făcut 1-0.

Ulterior golului lui Fenerbahce, FK Csikszereda a încercat să iasă la joc, a avut câteva acțiuni bune, potrivit informațiilor oferite pe site-ul oficial, dar nu a fost suficient pentru a marca.

Mesut Ozil a intrat în repriza a doua la Fenerbahce 

În repriza a doua, Fenerbahce a făcut mai multe schimbări, iar printre cei introduși s-a numărat și Mesut Ozil. Acesta a reușit să marcheze în minutul 56, dar reușita i-a fost anulată. Ozil a jucat un rol important la reușita lui Serdar Aziz din minutul 78, care a și stabilit scorul final. Asta deși Fenerbahce a mai trecut de câteva ori pe lângă reușita de 3-0.

Serdar Dursun a lovit bara de două ori, în minutele 83 și 90. S-a terminat 2-0 pentru turci, iar FK Csikszereda a înregistrat al doilea eșec în Turcia. În prima partidă, despre care ciucanii au oferit extrem de puține informații, a fost pierdută cu 1-3 în fața unei alte formații din Turcia, Yeni Malatyaspor.

FK Csikszereda a început în formula: Gyenge –  Takacs, Kelemen, Vereguț, Grabez –  Csuros, Bara – Ivanovici, Jebari, Gal-Andrezly – Krasnauskas. În repriza a doua au intrat: Rybansky – Rotar, Bujdoso, Hodgyai, Botond.

Fenerbahce a început în formula: Ozer – Ademi, Caulker, Ciftpinar, Gumus, Kadioglu, Lemos, Sangare, Sousa, Thiam, Yandas. În repriza a doua au intrat: Aziz, Bayintdir, Dursun, Erkin, Guctekin, Gumuskaya, Kulblige, Luis Gustavo, Novak, Samuel, Ozil, Samatta, Tisseraud, Zajc.

La meci au asistat și câteva sute de suporteri, care s-au întins pe întreaga margine a gardurilor terenului, care are doar o mică tribună.

FK Csikszereda s-a aflat la al cincilea meci amical 

Până la plecarea în cantonament, FK Csikszereda a disputat trei meciuri amicale pe plan intern. A evoluat contra echipelor de Liga 1, Farul, Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș, și a înregistat două egaluri și un eșec. A făcut 1-1 cu Farul, 0-0 cu echipa din Târgoviște și a cedat cu 2-3 în fața medieșenilor.

Foto: FK Csikszereda 
Video: Fenerbahce

 

 

Răzvan STÎNGĂ 16 Jul. 2021, 13:06 Liga 2
Pe aceeași temă