Vlad Achim s-a întors la FCU Craiova după trei luni. Oltenii renunțau la el după retrogradarea în Liga 2, iar acum i-au anunțat revenirea

Andrei PASCU 07 Aug. 2024, 19:44 Liga 2
Vlad Achim s-a întors la FCU Craiova după trei luni. Oltenii renunțau la el după retrogradarea în Liga 2, iar acum i-au anunțat revenirea

FCU Craiova s-a răzgândit în ceea ce îl privește pe unul dintre jucătorii la care a renunțat imediat după retrogradarea în Liga 2. Oltenii au decis să mizeze și în sezonul acesta, în care au debutat cu un eșec, 0-2 cu ACSM Reșița, pe Vlad Achim.

În vârstă de 35 de ani, Vlad Achim a semnat cu FCU Craiova pentru un sezon, deși după despărțirea de olteni și-a căutat un alt angajament. Nu a găsit, iar acum a decis să dea curs ofertei clubului antrenat de Marius Croitoru.

Vlad Achim s-a întors la FCU Craiova

La câteva ore după retrogradarea în liga secundă, FCU Craiova anunța că s-a despărțit de unul dintre titularii care au dus greul în sezonul trecut. Vlad Achim părăsea echipa după trei ani petrecuți la gruparea patronată de Adrian Mititelu.

A doua zi după ce echipa a retrogradat, omul de afaceri a trecut la fapte și a reziliat contractul unuia dintre titulari. Vlad Achim, jucător care era adus de la Dinamo, în vara lui 2021, era declarat liber, el oricum fiind la final de contract.

Ajuns la vârsta de 35 de ani, Achim a început fotbalul la juniorii clubului Farul Constanța și a mai jucat în carieră, în afară de FCU Craiova și Dinamo, pentru Viitorul Constanța, Ceahlăul Piatra Neamț, FC Voluntari, FCSB și FC Botoșani.

Vlad Achim a adunat peste 350 de meciuri în Liga 1, reușind să înscrie 28 de goluri. În privința CV-ului cu trofee, trei a câștigat Vlad Achim în carieră: Cupa României și Supercupa României cu Viitorul Constanța (ambele în 2019) și Cupa Ligii cu FCSB (2016).

Vlad Achim și FCU Craiova se despărțeau după retrogradarea în Liga 2

Vlad Achim și FCU Craiova au bătut palma pentru un contract pe un sezon, până în vara lui 2025.

Vlad Achim continuă la FCU!

Deși contractul între club și Vlad Achim expirase pe 30 iunie, cele două părți au hotărât încheierea unui nou contract valabil până la data de 30 iunie 2025.

Începând de mâine, Vlad Achim se va alătura echipei”, a transmis, miercuri, FCU Craiova.

Oltenii, eșec la debutul în Liga 2

FCU Craiova a început sezonul de Liga 2 cu un eșec, cedând în prima etapă partida de la ACSM Reșița, scor 0-2. În următoarea etapă, a 2-a, în care Vlad Achim poate fi parte din lot, oltenii vor întâlni, pe teren propriu, Chindia Târgoviște.

Ulterior va urma o a doua deplasare, pe terenul celor de la CSC Dumbrăvița.

Foto: Sebastian Tătaru (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Andrei PASCU 07 Aug. 2024, 19:44 Liga 2
Pe aceeași temă