Achiziție importantă pentru FCU Craiova! Mihai Răduț, prezentat de olteni

Andrei PASCU 27 Aug. 2024, 13:32 Liga 2
Achiziție importantă pentru FCU Craiova! Mihai Răduț, prezentat de olteni

FCU Craiova continuă să se întărească pentru sezonul actual de Liga 2, din care s-au scurs patru runde, iar în a doua zi a acestei săptămâni, marți, 27 august, a comunicat pe site-urile de socializare venirea lui Mihai Răduț, mijlocaș central în vârstă de 34 de ani, care în ultimii doi ani a evoluat la FC Voluntari.

S-a despărțit de ilfoveni după ce au retrogradat în Liga 2, iar acum va juca la FCU Craiova, în divizia secundă, ajungând la acord cu formația antrenată de Marius Croitoru.

Mihai Răduț, prezentat de FCU Craiova

Va fi, cu siguranță, un jucător important Mihai Răduț în noua stagiune pentru gruparea din Bănie, având multă experiență la nivelul primei divizii, în timp evoluând pentru formații ca Internațional Curtea de Argeș, FCSB, Pandurii Târgu Jiu (foto articol) sau Astra Giurgiu.

Mijlocașul a avut și experiențe în afara României, în Emiratele Arabe Unite, la Hatta Club, Polonia, la Lech Poznan, și în Cipru, la Aris Limassol. La nivelul primei ligi din România are aproape 250 de meciuri, dar a bifat câteva apariții și în competițiile internaționale, în Europa League și Liga Campionilor.

Născut la Slatina, Mihai Răduț a semnat pe parcursul acestui sezon cu FCU Craiova.

Bine ai venit, Mihai Răduț!

Mihai Răduț a semnat un contract valabil pe o perioada de un an cu FCU 1948.

Jucătorul oltean, originar din Slatina, evoluează pe postul de mijlocaș central.

Mihai Răduț are 34 de ani, o înălțime de 1,79 m și este jucător de picior drept.

În trecut, Mihai Răduț a jucat la Sporting U19 (Portugalia), Curtea de Argeș, Steaua București, Pandurii Târgu-Jiu, Hatta Club (Emiratele Arabe Unite), Lech Poznan (Polonia), Astra Giurgiu, Aris Limassol (Cipriu) și FC Voluntari.

Mihai Răduț a jucat în peste 200 de meciuri în SuperLiga României.

La nivel internațional, Mihai Răduț a evoluat în două partide, împotriva Ucrainei și Honduras.

Jucătorul oltean are în palmares un titlu de campion și o cupă a României.

Mult succes, Mihai! Îți dorim cât mai multe performanțe în tricoul FCU 1948”, l-a prezentat FCU Craiova pe Mihai Răduț.

Ce jucători a mai adus FCU Craiova în această vară

Anterior, la capitolul achiziții, trupa patronată de Adrian Mititelu i-a prezentat oficial până acum pe Nestorly Lumbu (ex CSM Alexandria), Darius Ghindovean (ex Munster / Germania), Codruț Sandu (portar împrumutat de la Rapid), Claudiu Bălan (ex PAS Giannina/ Grecia) și Traian Ciubotaru (ex Gravina/ Italia).

Semnat încă de la finalul lunii martie este și Tudor Oltean (ex Ceahlăul Piatra Neamț) și, în plus, FCU Craiova FC îl va avea la dispoziție și pe ghanezul Moses Abbey, care a reușit după un an să obțină viză pentru a juca în România.

În plus, FCU Craiova a prelungit, până la urmă, contractul cu Vlad Achim, căruia în primă fază, după retrogradarea în Liga 2, îi anunța plecarea.

Foto: FCU Craiova

Andrei PASCU 27 Aug. 2024, 13:32 Liga 2
Pe aceeași temă