FC Voluntari a mai oficializat trei achiziții. Toți jucătorii au evoluat la CSC Șelimbăr sezonul trecut

Andrei PASCU 24 Jun. 2024, 18:45 Liga 2
FC Voluntari a mai oficializat trei achiziții. Toți jucătorii au evoluat la CSC Șelimbăr sezonul trecut

FC Voluntari a oficializat alte trei achiziții. Ilfovenii au comunicat aducerile lui Mickael Panos (mijlocaș, 27 de ani), Alexandru Gîț (fundaș lateral, 26 de ani) și Marvin Schieb (extremă, 27 de ani, foto principal), toți ultima dată la CSC Șelimbăr, echipă pe care antrenorul Voluntariului, Claudiu Niculescu, a pregătit-o sezonul trecut

Anunțul celor trei veniri a fost făcut luni, 24 iunie, dar Liga2.ro a aflat de acordul dintre FC Voluntari și cei trei fotbaliști încă de zilele trecute.

FC Voluntari a mai oficializat trei achiziții

Mickael Panos (foto articol), mijlocaș francez în vârstă de 27 de ani, a fost legitimat în Albania înainte de venirea în România, care s-a produs în vara lui 2022. Fusese sub contract cu KF Vllaznia, pentru care în sezonul 2021/ 2022 a fost utilizat în doar patru partide (43 de minute).

Prima dată a jucat la FK Miercurea Ciuc după venirea în România, o stagiune, 2022/ 2023, timp în care a acumulat 19 dueluri și a marcat un gol. La CSC Șelimbăr a ajuns vara trecută, iar în campionat a bifat 28 de meciuri.

În trecut, Mickael Panos a mai jucat, la nivel profesionist, la Pafos FC și EN Paralimniou (ambele din Cipru) și Saint-Etienne B (Franța). El a trecut pe la mai multe academii înainte, printre care și LB Chateauroux, în ultima parte a junioratului, în perioada 2012-2017.

Alexandru Gîț (foto articol) venise în ianuarie la CSC Șelimbăr, după jumătate de sezon petrecută la Chindia Târgoviște. Pentru clubul din Șelimbăr a bifat 14 partide, dar și de el s-a debarasat clubul acum, în această vară.

În trecut, Gîț a mai evoluat pentru Universitatea Cluj, FCU Craiova FC, Gloria Buzău, Dacia unirea Brăila sau Unirea Jucu.

Mickael Panos, Alexandru Gîț și Marvin Schieb achiziționați de FC Voluntari

Marvin Schieb este născut în Germania, are și cetățenie română și a jucat exact un sezon la CSC Șelimbăr, după ce încheia o experiență de doi ani și jumătate la FK Miercurea Ciuc. A prins 25 de meciuri și a marcat trei goluri în Liga 2, în perioada în care a fost sub contract cu clubul din Sibiu.

În trecut, el a îmbrăcat și tricourile formațiilor SSU Poli Timișoara, AS Târgu Mureș sau Universitatea Cluj.

FC Voluntari anunță că a ajuns la o înțelegere contractuală, în vederea noului sezon al Ligii secunde ,cu jucătorii Mickael Panos, Alexandru Gîț și Marvin Schieb.

Mickael PANOS – este un fundaș francez ,în vârstă de 27 de ani, care a mai evoluat în cariera sa la Saint Ettiene ( Franța), Pafos ( Cipru), Paralimni ( Cipru) , Vllaznia ( Albania) și în România pentru Csikszereda Miercurea Ciuc și CSC Șelimbăr.

Alexandru GÎȚ – fundaș dreapta, în vârstă de 26 ani , care a mai îmbrăcat tricourile de joc ale formațiilor: Gloria Buzău, Universitatea Craiova 1948, Universitatea Cluj, Unirea Dej, Chindia Târgovişte și CSC Șelimbăr

Marvin Schieb – atacant, 27 de ani, a evoluat în cariera sa la formațiile: Universitatea Cluj, ASA Târgu.- Mureș , Politehnica Timișoara Csikszereda Miercurea Ciuc și CSC Șelimbăr.

Clubul nostru le urează bun venit și le dorește mult succes în tricoul FC Voluntari!”, a transmis FC Voluntari.

FC Voluntari e aproape de finalizarea lotului

FC Voluntari este printre cele mai active echipe din Liga 2 la capitolul modificări la nivelul lotului în această vară, până acum. La capitolul achiziții, prima mutare a venit pe postul de portar, fiind anunțat împrumutul lui Iustin Chirilă de la Universitatea Cluj.

Apoi, cu FC Voluntari au semnat fundașii Alexandru Șuteu, Cătălin Alexe, Andrei Pițian și Florinel Mitrea și mijlocașul Daniel Toma.

De partea cealaltă, în ceea ce privește plecările, după retrogradarea în Liga 2 de la FC Voluntari au plecat și au fost prezentați de noile lor echipe: Vadim Rață, Radu Boboc (ambii la ”U” Cluj), Grigore Turda (la Gloria Buzău), Andrei Dumiter (la UTA), Jesus Fernandez (Poli Iași). De la FC Voluntari la Campionii FC Argeș a trecut Andrei Dima, utilizat de ilfoveni doar la echipa secundă.

Conform informațiilor comunicate public de conducerea de la FC Voluntari, din vechiul lot mai fac parte, printre alții, și jucătorii Adam Nemec, Nicolae Carnat, Doru Andrei, Eduard Lambrinoc, Robert Popescu, George Merloi, Angelo Cocian.

Foto: FC Voluntari

Andrei PASCU 24 Jun. 2024, 18:45 Liga 2
Pe aceeași temă