FC Voluntari, prima achiziție a verii. A împrumutat un portar de la ”U” Cluj

Andrei PASCU 14 Jun. 2024, 16:59 Liga 2
FC Voluntari, prima achiziție a verii. A împrumutat un portar de la ”U” Cluj

FC Voluntari a reușit prima achiziție după retrogradarea clubului în Liga 2 și după numirea lui Claudiu Niculescu pe poziția de antrenor principal.

Prima mutare a venit pe postul de portar, fiind anunțat împrumutul lui Iustin Chirilă de la Universitatea Cluj.

Clubul din Ardeal a reușit să achiziționeze câțiva dintre jucătorii care au plecat de la FC Voluntari în momentul retrogradării, iar acum a cedat un jucător, pe perioadă determinată de timp, probabil pentru întreg sezonul următor.

FC Voluntari l-a împrumutat pe Iustin Chirilă de la ”U” Cluj

Născut la Sibiu, Iustin Chirilă nu a prins vreun meci la profesioniști în tricoul Universității Cluj, dar de acum va avea șansa debutului, odată cu împrumutul la FC Voluntari.

Însă, este un portar apreciat, reușind câteva performanțe importante la nivelul echipelor ”under” ale ardelenilor. A câștigat Liga Elitelor U17 (2022/ 2023), Supercupa Elitelor U17 (2022/ 2023) și Cupa de Tineret (2023/ 2024).

Bun venit, Iustin Chirilă !
Cluburile FC Voluntari și FC Universitatea Cluj au ajuns la un acord în privința împrumutului jucătorului Iustin Chirilă la formația noastră.
În vârstă de 18 ani, Iustin este considerat unul din cei mai talentați portari ai generației 2006.
Tânărul goalkeeper al ,, studenților” și-a condus din teren echipa spre câștigarea a 3 trofee: Liga Elitelor U17- 2022/2023, Supercupa Elitelor U17- 2022/2023 și Cupa de Tineret- 2023/2024.
Clubul nostru îi urează,, Bun Venit!” și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntari”, a transmis FC Voluntari în privința împrumutului portarului.

FC Voluntari, o echipă mult schimbată în Liga 2

Referitor la jucătorii care au plecat de la FC Voluntari, printre ei se regăsesc și alții care deja și-au găsit noi angajamente. Unul dintre cei plecați este Grigore Turda, care a și fost prezentat de o nouă-promovată din Liga 2, de Gloria Buzău. Astfel, fundașul de 26 de ani va continua în prima divizie.

Altul este Radu Boboc, acesta fiind prezentat deja de Universitatea Cluj, echipă din primă ligă la care a ajuns și Vadim Rață.

Cel mai recent nume prezentat în prima divizie, plecat de la FC Voluntari, este Andrei Dumiter, înțeles cu UTA.

Așadar, cel puțin patru fotbaliști vor continua în SuperLiga României, chiar dacă au picat în divizia secundă cu FC Voluntari la finalul stagiunii trecute.

Foto: Universitatea Cluj

Andrei PASCU 14 Jun. 2024, 16:59 Liga 2
Pe aceeași temă