Jucătorii plecați de la FC Voluntari, de interes pentru formațiile din prima ligă. Andrei Dumiter, al patrulea nume prezentat în SuperLiga

Andrei PASCU 12 Jun. 2024, 15:01 Liga 2
Jucătorii plecați de la FC Voluntari, de interes pentru formațiile din prima ligă. Andrei Dumiter, al patrulea nume prezentat în SuperLiga

Jucătorii alături de care FC Voluntari a retrogradat în Liga 2 continuă să fie de interes pentru cluburile din prima divizie, iar recent s-a aflat că un alt fotbalist care a reziliat cu ilfovenii va evolua în SuperLiga României. Este vorba de atacantul Andrei Dumiter (25 de ani).

Vârful născut la Timișoara a fost prezentat de UTA, marți, 11 iunie.

Andrei Dumiter continuă și el în prima ligă după despărțirea de FC Voluntari, a semnat cu UTA!

În continuare nu este clar ce se întâmplă la FC Voluntari, pentru că plecările jucătorilor au fost sesizate abia în momentul în care aceștia au semnat cu alte cluburi. Pe pagina de Facebook a formației din Ilfov ultima postare datează din 6 iunie, când era prezentat antrenorul Claudiu Niculescu.

Înainte și după ce a fost comunicată numirea ”principalului” au tot plecat fotbaliști, dar echipa a considerat că nu e necesar să facă precizări în acest sens. Nici despre Andrei Dumiter nu a anunțat nimic FC Voluntari, dar el a fost deja prezentat de UTA.

Andrei Dumiter, un an și jumătate la FC Voluntari

Sezonul trecut, Dumiter a bifat 36 de partide pentru FC Voluntari și a marcat de opt ori. Atacantul a încheiat conturile cu ilfovenii după un an și jumătate, fiind achiziționat în ianuarie 2023, când venea de la FCSB.

De-a lungul timpului, Dumiter a mai jucat pentru Sepsi OSK, Chindia Târgoviște, Ripensia sau LPS Banatul.

Bine ai venit, Andrei Dumiter!

Atacantul Andrei Dumiter a semnat astăzi cu UTA o întelegere pe două sezoane cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

În vârstă de 25 de ani, noul nostru vârf a evoluat în stagiunea precedentă pentru FC Voluntari în 36 de jocuri, a înscris opt goluri și a oferit două pase decisive.

Bun venit, Andrei, și cât mai multe goluri în tricoul roș-alb!”, a transmis UTA în privința lui Andrei Dumiter.

Jucătorii plecați de la Voluntari, de interes pentru formațiile din prima ligă

Anterior, referitor la jucătorii care au mai plecat de la FC Voluntari, printre ei se regăsesc și alții care deja și-au găsit noi angajamente. Unul dintre cei plecați este Grigore Turda, care a și fost prezentat de o nouă-promovată din Liga 2, de Gloria Buzău. Astfel, fundașul de 26 de ani va continua în prima divizie.

Altul este Radu Boboc, acesta fiind prezentat deja de Universitatea Cluj, echipă din primă ligă la care a ajuns și Vadim Rață. Așadar, cel puțin patru fotbaliști vor continua în SuperLiga României, chiar dacă au picat în divizia secundă cu FC Voluntari la finalul stagiunii trecute.

Claudiu Niculescu face lot de promovare la Voluntari

Claudiu Niculescu lucrează la conturarea unui lot puternic, mai ales că o parte din fotbaliștii care au retrogradat în Liga 2 cu FC Voluntari nu vor continua. Trebuie să aducă jucătorii pe care îi consideră capabili să îndeplinească obiectivul.

Antrenorul a confirmat faptul că în planurile sale intră și jucători pe care i-a pregătit la alte formații pe care le-a condus.

Foto: FC Voluntari și UTA

Andrei PASCU 12 Jun. 2024, 15:01 Liga 2
Pe aceeași temă