”FC U” Craiova a făcut deplasarea în cantonamentul de la Mogoșoaia cu un lot numeros. Oltenii au stabilite cinci meciuri amicale

Andrei PASCU 20 Jan. 2021, 14:01 Liga 2

U Craiova 1948 SA a început cantonamentul premergător reluării Ligii 2. Liderul campionatului a decis să meargă într-un stagiu de pregătire la Mogoșoaia, unde va sta în perioada 20 ianuarie – 1 februarie. Tot în localitatea ilfoveană se pregătește în aceste zile și Universitatea Cluj.

Clubul oltean voia să organizeze stagiul centralizat din această iarnă în Turcia, dar din cauza faptului că țara a intrat în zona galbenă din cauza pandemiei COVID-19, acesta s-a anulat.

”FC U” Craiova are primul amical cu Kids Tâmpa Brașov, pe 22 ianuarie 

În cele aproape două săptămâni de cantonament, ”FC U” Craiova va disputa cinci meciuri amicale, dar se au în vedere găsirea și altor adversari, potrivit Ediție.

Până acum, trupa lui Ovidiu Stângă are stabilite amicale cu Kids Tâmpa Brașov (22 ianuarie), Petrolul (30 ianuarie), CSM Slatina (1 februarie), CSM Reșița (6 februarie) și Pandurii Târgu Jiu (13 februarie).

Liderul Ligii 2 are 31 de jucători în lot

Lotul deplasat de ”FC U” Craiova la Mogoșoaia este format din 31 de jucători:

  • portari: Robert Popa, Sorin Mogoșanu, Mario Enache, Federico Taborda;
  • fundași: Alexandru Gîț, Lorenzo Paramatti, Bradley Diallo, Abdelaye Diakite, Costinel Gugu, Denis Ispas, Jeremy Huyghebaert, Radu Negru;
  • mijlocași: Nicușor Raicea, Arsene Luboya, Valentin Munteanu, Ionuț Zanfir, Vlad Pop, Marian Stoenac, Dragoș Albu, Antonio Miuțescu, Marian Anghelina, Călin Cristea, William Baeten, Alexadru Blidar, Samuel Zimța, Ignacio Cecahiro, Robert Răducanu;
  • atacanți: Claudiu Bălan, Andreea Compagno, Andrei Ciolacu, Adrian Voicu.

Ovidiu Stângă: ”Totuşi avem un lot numeric bun”

Ovidiu Stângă a recunoscut că lotul este unul numeros, dar a dat de înțeles că sunt șanse mici să mai plece cineva de la echipă, până la reluarea campionatului.

Antrenorul își ia măsuri de precauție pentru că, din pricina noului coronavirus, U Craiova 1948 SA poate avea probleme cu eventualele infectări.

”Apropo de lot, poate că numeric este prea mare, dar ţinând cont de situaţia cu pandemia în care ne aflăm acum, totuşi avem un lot numeric bun. Am încredere în jucătorii aduşi, iar dacă ei au fost aduşi, atunci înseamnă că sunt de nivelul echipei noastre”, spunea Ovidiu Stângă zilele trecute.

Din sezonul regular, U Craiova 1948 SA mai mare programate șase meciuri. Astfel, până când se va trage linie peste Liga 2, moment în care echipele vor fi împărțite în grupe de promovare și retrogradare, liderul mai are de jucat cu: Turris Oltul (acasă, dar echipa a anunțat că se retrage din campionat), Concordia Chiajna (deplasare), CS Mioveni (acasă), ”U” Cluj (deplasare), Farul (acasă) și CSM Reșița (deplasare).

Oltenii se află pe locul 1 după 15 etape, cu 30 de puncte acumulate în 14 meciuri. Ultima clasată în acest moment sub pozițiile care duc în play-off este Metaloglobus București, cu 22 de puncte, la fel ca FK Csikszereda. Campionatul se reia în jurul datei de 20 februarie.

Foto: Fotbal Club Universitatea 1948

 

 

 

 

Andrei PASCU 20 Jan. 2021, 14:01 Liga 2
Pe aceeași temă