”FC U” Craiova a stabilit un cantonament în afara României pentru debutul în Liga 1. Marcel Pușcaș: ”Acolo vom face pregătirea de vară”. Oltenii anunță că inaugurarea bazei sportive se va produce curând

Andrei PASCU 28 May. 2021, 14:10 Liga 2
”FC U” Craiova a stabilit un cantonament în afara României pentru debutul în Liga 1. Marcel Pușcaș: ”Acolo vom face pregătirea de vară”. Oltenii anunță că inaugurarea bazei sportive se va produce curând

U Craiova 1948 SA e una dintre cele mai active echipe din primele două ligi, care mută pe piața transferurilor și se organizează pentru debutul noului campionat. Oltenii s-au pus la punct și cu privire la unul din stagiile de pregătire pe care le vor organiza în această vară.

”FC U” Craiova va face un cantonament în Slovenia 

Potrivit lui Marcel Pușcaș, directorul general al clubului, ”FC U” Craiova va merge în Slovenia pentru pregătirea noului sezon de Liga 1, urmând ca alte aspecte, care țin de asemenea de acest lucru, să se regleze după numirea noului antrenor. Acesta va fi, după cum spunea chiar Marcel Pușcaș zilele trecute, Adrian Mutu.

Marcel Pușcaș a vorbit, pentru Fotbal Club Universitatea 1948 în contextul sezonului 2021/2022, dar și al revenirii sale la ”FC U” Craiova, care s-a produs relativ recent.

M-am întors cu aceleași gânduri cu care am și plecat. Cu gânduri bune, pentru că am trecut la un alt nivel acum. E la fel de greu, pentru că principiile sunt aceleași, de la Liga 3 la Liga 2 și de la Liga 2 la Liga 1. Acum, revenind în lumina reflectoarelor, poate că e mai interesant tot ce se întâmplă.

Obiectivul trebuie să fie unul clar fixat și acesta e să avem o evoluție bună, un joc bun, consistent, așa încât să ne clasăm în primele șase echipe. Acestea sunt planurile mele, dar și ale patronilor. E bine să ai un obiectiv, iar dacă îl atingi sau nu, asta e altă discuție. Dar încerci să fii mai bun decât alții. E o luptă permanentă.

Urmează numirea antrenorului principal, a noului staff. Perioada de achiziții, pregătirea de vară, care va avea loc în Slovenia, și începerea campionatului. Să finalizăm și baza sportivă, pentru că e nevoie de ea. Nu multe echipe din țară se pot mândri cu așa ceva. Când va fi gata, va arăta foarte, foarte bine. Acum, la nivel înalt e cea de la Berceni, a lui Becali, și cea de la Constanța, a lui Gică Hagi”, a declarat conducătorul oltenilor.

”FC U” Craiova a renunțat la 10 jucători și a adus numai unul în schimb 

Plecările de jucători au început la U Craiova 1948 SA, la scurt timp după ultima etapă de Liga 2. Nu mai puțin de opt despărțiri au fost anunțate dintr-un ”foc”. E vorba de Ignacio Cacheiro, Andrei CiolacuCălin CristeaAbdelaye DiakiteAlexandru Gîț, Arsene LuboyaVali Munteanu și Federico Taborda. În același timp, ”FC U” Craiova a anunțat tot luni, 24 mai, plecările antrenorilor Eugen Trică și Ovidiu Dănănae.

Apoi, au urmat încă doi fotbaliști de care clubul s-a despărțit. ProSport  a aflat că nici Costinel Gugu și Marian Stoenac nu mai continuă în Liga 1.

La capitolul veniri, echipa patronată de Adrian Mititelu și fiul său are doar o certitudine, Juan Francisco Bauza (25 de ani) de la FK Csikszereda.

Foto: Remus Badea/ Mediafax Foto
Video: Fotbal Club Universitatea 1948

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sanctiuni-drastice-dupa-scandalul-de-la-barajul-unirea-slobozia-fotbal-comuna-recea-trei-jucatori-si-doi-antrenori-au-fost-suspendati-si-amendati-acuzele-continua-sa-curga-din-ambele-parti-19187073

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gica-popescu-noi-declaratii-despre-fuziunea-dintre-viitorul-si-farul-constanta-cand-doua-forte-se-unesc-rezultanta-este-mai-puternica-19187108

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/ciprian-marica-si-tatal-sau-intalnire-cu-ianis-zicu-la-un-local-select-din-bucuresti-cum-au-fost-surprinsi-cei-trei-cand-se-discuta-despre-o-fuziune-intre-farul-si-viitorul-foto-19187077

 

 

Andrei PASCU 28 May. 2021, 14:10 Liga 2
Pe aceeași temă