Încă doi jucători sunt out de la ”FC U” Craiova. Au fost anunțați că nu intră în planurile lui Adrian Mutu, însă numai unul a acceptat rezilierea | EXCLUSIV

Marius ANGHEL 28 May. 2021, 12:18 Liga 2
Încă doi jucători sunt out de la ”FC U” Craiova. Au fost anunțați că nu intră în planurile lui Adrian Mutu, însă numai unul a acceptat rezilierea | EXCLUSIV

”FC U” Craiova a renunțat la nu mai puțin de opt jucători a doua zi după ce a disputat ultimul meci oficial în Liga 2. ProSport a aflat că șefii alb – albaștrilor au decis să se despartă de încă doi: Costinel Gugu și Marian Stoenac. Momentan, doar primul dintre aceștia a acceptat să rezilieze pe cale amiabilă contractul cu gruparea din Bănie. Nici Marian Anghelina nu mai e dorit.

Echipa din Craiova a promovat în Liga 1, iar Adrian Mititelu are planuri mari pentru noul sezon din primul eșalon și este decis să își facă din nou o echipă puternică. Conducătorii au hotărât ca indiferent de numele celor din lotul actual, în Liga 1, să evolueze doar cei care au cu adevărat valoare de prima divizie.

Gugu și Stoenac nu mai sunt doriți la ”FC U” Craiova

ProSport a aflat că șefii de la U Craiova 1948 SA au chemat alți doi fotbaliști pentru a negocia rezilierea contractelor.

Până acum s-a renunțat la antrenorii Eugen Trică și Ovidiu Dănănae și jucătorii Andrei Ciolacu, Arsene Luboya, Valentin Munteanu, Călin Cristea, Alexandru Gîț, Federico Taborda, Abdelaye Diakite și Ignacio Cacheiro.

Adrian Mutu este ca și instalat pe banca campioanei Ligii 2 din 2021, iar conducerea clubului oltean este decisă să îi ofere acestuia un lot valoros. Astfel că, după despărțirile de cei opt fotbaliști, conducătorii i-au anunțat pe Costinel Gugu și Marian Stoenac că nu vor intra nici ei în vederile noului antrenor.

Costinel Gugu (29 de ani) s-a împăcat cu ideea că „dragoste cu forța” nu se poate și a acceptat cu fruntea sus ideea despărțirii de ”FC U”, chiar dacă în prima parte parte a sezonului trecut de Liga 2 a fost căpitanul „leilor” din Bănie. Acesta evolua la echipă de când era în Liga 3, iar în acest ultim sezon a jucat în 22 de meciuri, în 21 ca titular, fără să fie vreodată schimbat.

În schimb, Marian Stoenac (27 de ani), fotbalist talentat, fost golgheter al echipei când activa în Liga 3, însă care la nivelul Ligii 2 nu a confirmat, refuză să accepte termenii rezilierii angajamentului după ce i s-a transmis că nu mai e dorit și în Liga 1. Va trebuie să meargă de acum să se pregătească cu echipa a doua, urmând ca antrenamentele să le facă cel mai probabil pe terenul din Depou. Stoenac a ratat o bune parte a sezonului recent încheiat din cauza unei accidentări, astfel că a prins doar 8 meciuri în Liga 2, 3 ca titular, în care a și fost schimbat, fără să marcheze vreun gol.

Anghelina este și el pe lista neagră!

ProSport a mai aflat că se vor face în continuare și alte rezilieri de contracte la Știința, iar pe lista neagră este și Marian Anghelina.

Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a venit în vara trecută de la CS Mioveni, dar a fost inconstant în joc, iar evoluțiile sale nu au fost satisfăcătoare. Astfel că, nici el nu va intra în planurile noului tehnician pentru Liga 1.

Anghelina a prins 850 de minute pentru ”FC U” Craiova în Liga 2, în 17 meciuri în care a intrat de 7 ori ca titular, și a înscris două goluri.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antrenorii-eugen-trica-si-ovidiu-dananae-si-opt-jucatori-pusi-pe-liber-de-fc-u-craiova-a-doua-zi-dupa-ce-s-a-sarbatorit-promovarea-in-liga-1-19186727

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/viorel-moldovan-despre-promovarea-echipei-lui-adrian-mititelu-fc-u-craiova-in-liga-1-19270598

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/un-fost-antrenor-al-lui-dinamo-nu-vede-cu-ochi-buni-aducerea-lui-adrian-mutu-la-fc-u-craiova-19270673

 

Marius ANGHEL 28 May. 2021, 12:18 Liga 2
Pe aceeași temă