”FC U” Craiova a stabilit data și ora ultimului amical al iernii. Echipa lui Ovidiu Stângă se deplasează pe terenul divizionarei a treia, Sporting Roșiori

Andrei PASCU 17 Feb. 2021, 14:49 Liga 2
”FC U” Craiova a stabilit data și ora ultimului amical al iernii. Echipa lui Ovidiu Stângă se deplasează pe terenul divizionarei a treia, Sporting Roșiori

U Craiova 1948 SA mai dispută un ultim amical până la prima partidă oficială din 2021. Până să redebuteze în Liga 2, cu Concordia Chiajna, oltenii vor mai da piept cu Sporting Roșiori, locul 3 în Seria 6 a Ligii 3. De test se știa, însă nu se cunoșteau exact ziua și ora de disputare.

”FC U” Craiova joacă vineri de la 13:00 cu Sporting Roșiori

Acum, detaliile au fost puse la punct de cele două cluburi. Meciul se va juca pe terenul echipei din Liga 3, în ziua de vineri, 19 februarie, de la ora 13:00. După această confruntare, formația pregătită de Ovidiu Stângă va trage linia de final peste seria amicalelor din această iarnă și se va antrena normal, până la prima etapă a acestui an din Liga 2.

De când a reluat pregătirile, U Craiova 1948 SA a disputat cinci meciuri de verificare și a înregistrat următoarele rezultate:  9-0 cu Kids Tâmpa Brașov, 5-2 cu Mostiștea Ulmu, 0-0 cu FC Voluntari 2, 0-1 cu CSM Slatina și 2-1 cu CSM Reșița. Oltenii mai aveau programat un meci amical, la finele săptămânii trecute, dar acesta a fost anulat.

Confruntarea trebuia să aibă loc pe stadionului Municipal din Târgu Jiu, doar că suprafața de joc era înghețată. Pandurii a propus să se joace totuși partida, pe un sintetic, dar poziția clubului ”FC U” Craiova a fost una fermă și a refuzat.

”FC U” Craiova reia campionatul cu opt puncte avans față de prima poziție care nu duce în play-off 

Din sezonul regular, U Craiova 1948 SA mai mare programate cinci meciuri. Astfel, până când echipele vor fi împărțite în grupe de promovare și retrogradare, liderul mai are de jucat cu: Concordia Chiajna (deplasare), CS Mioveni (acasă), ”U” Cluj (deplasare), Farul (acasă) și CSM Reșița (deplasare). Primul meci pentru olteni trebuia să aibă loc cu Turris Oltul (acasă), dar teleormănenii s-au retras din campionat.

Oltenii se află pe locul 1 în Liga 2, cu 30 de puncte acumulate în 14 meciuri. Prima clasată în acest moment sub pozițiile care duc în play-off este FK Csikszereda, 22 de puncte.

Mai e mult până începe campionatul și urmează o perioadă în care mai putem pierde jucători. Avem deja patru jucători accidentați. Sper să fiu inspirat în alegerea primului 11 și să mă ajute băieții ca să ne îndeplinim obicetivul. Vreau să joc ofensiv, dar acum adversarul ne-a surprins de multe ori, în prima repriză. Dacă nu ne organizăm bine, vom suferi. Sper să avem altă prospețime, atunci când voi cristaliza primul 18.

Cu jocul din prima repriză, abia putem intra în play-off! Între primul loc și locul 10, o dată cu retragerea celor de la Turnu Măgurele, distanța este foarte mică. Cu trei înfrângeri sau trei victorii, se poate răsturna clasamentul. Nu vom mai aduce alți jucători, cel puțin momentan”, spunea Ovidiu Stângă, cu privire la perioada de pregătire și la reluarea Ligii 2.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-frf-a-anulat-rezultatele-echipei-turris-oltul-cum-arata-noul-clasament-al-ligii-2-si-echipele-avantajate-si-dezavantajate-de-abandonul-teleormanenilor-19169800

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-pe-punctul-de-a-reforma-cuplul-de-mijlocasi-centrali-cu-care-uta-a-ajuns-de-doua-ori-la-barajul-de-promovare-argesenii-gata-sa-legitimeze-un-nou-jucator-19169713

https://liga2.prosport.ro/seria-1/amical-inghetat-fc-u-craiova-a-facut-degeaba-deplasarea-la-targu-jiu-pentru-testul-cu-pandurii-primarul-marcel-romanescu-explica-de-ce-echipele-n-au-intrat-pe-stadionul-municipal-19169567

 

Andrei PASCU 17 Feb. 2021, 14:49 Liga 2
Pe aceeași temă