”FC U” Craiova a renunțat la Robert Tudor la scurt timp după ce i-a prelungit contractul cu un an. Fundașul a fost împrumutat în Liga 3

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 31 Jul. 2020, 16:09 Actualizat: 31 Jul. 2020, 16:58 Liga 2
”FC U” Craiova a renunțat la Robert Tudor la scurt timp după ce i-a prelungit contractul cu un an. Fundașul a fost împrumutat în Liga 3

U Craiova 1948 SA a decis să renunțe pentru sezonul următor la fundașul Robert Tudor (19 ani), la numai o lună după ce i-a prelungit contractul până în vara anului următor. Tânărul fotbalist a fost cedat pentru o stagiune la CSM Alexandria, până în vara lui 2021, tot atunci când îi expiră și noul contract cu oltenii.

Potrivit Ediție, antrenorul Eugen Trică a luat această decizie pentru că Robert Tudor ar fi avut șanse foarte mici să joace în primul ”11”. U Craiova 1948 SA l-a transferat recent pe Jeremy Huyghebaert și Tudor nu ar fi fost varianta principală, conform sursei.

Robert Tudor: ”Le urez băiețiilor de la Craiova mult succes în lupta pentru prmovarea în Liga 1”

Revenind la Robert Tudor, acesta a declarat că nu regretă faptul că va juca în Liga 3, întrucât este convins că va putea să se dezvolte în continuare. Crede că antrenorul de la CSM Alexandria, Laurențiu Diniță, îl va ajuta să se formeze și poate ajunge la un nivel și mai bun. Este încrezător că alături de noii săi colegi se poate bate la promovarea în Liga 2 sezonul următor.

Am avut o experiență foarte frumoasă la FC Universitatea Craiova. M-a ajutat foarte mult să mă dezvolt în teren și nu numai. Am semnat cu CSM Alexandria un contract de împrumut și sper să îmi fac treaba cât mai bine la această echipă, iar apoi sper sa revin la FC U. Colegii au fost foarte primitori și m-au ajutat să mă integrez foarte ușor la Alexandria.

Avem și în acestă echipă fotbaliști care au jucat la nivel înalt cum ar fi Manole Leonard, Neagu Cosmin și Popa Antonio. Am ce sa învăț de la ei. Mister (n.r. – Laurențiu Diniță) mă ajută foarte mult să prind încredere în mine și să îmi dezvolt mult mai bine jocul. Sper să avem un parcurs foare bun, să ocupăm pozițiile 1-3. Le urez băiețiilor de la FC U mult succes în lupta pentru prmovarea în Liga 1”, a spus Robert Tudor, pentru sursa amintită.

”FC U” a adus opt jucători până acum

U Craiova 1948 SA continuă să lucreze intens la conturarea unui lot puternic de jucători, până la debutul în următorul sezon, când va evolua în Liga 2. Până acum i-a transferat pe Andrei Ciolacu (28 de ani, atacant, ex Tskhinvali- Georgia) Robert Popa (17 ani, portar, ex Flacăra Horezu), Alexandru Gîț (22 de ani, fundaș, ex SCM Gloria Buzău), Călin Cristea (32 de ani, mijlocaș, ex CSM Reșița), Jeremy Huyghebaert (31 de ani, fundaș belgian, ex Royal Excel Mouscron), Andrea Compagno (24 de ani, atacant italian, ex Tre Fiori), Constantin Dragoș Albu (19 ani, mijlocaș, ex Utrecht) și Andrei Cătălin Albu (16 ani, mijlocaș, ex Academia Gheorghe Hagi).

Foto: FC Universitatea Craiova 1948 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 31 Jul. 2020, 16:09 Actualizat: 31 Jul. 2020, 16:58 Liga 2
Pe aceeași temă