EXCLUSIV | Alin Buleică și-a reziliat contractul cu Viitorul Pandurii: “Nu ne-am mai înțeles în ultimul timp și am decis să plec”

Mircea OGLINDOIU 18 Nov. 2021, 21:16 Liga 2

Dacă în vară își prelungea contractul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu pe încă două sezoane și anunța că vrea să lupte pentru promovarea în Liga 1, fundașul dreapta Alin Buleică (30 de ani) a decis astăzi, 18 noiembrie, să rezilieze înțelegerea cu echipa gorjeană, cu trei etape înainte de pauza de iarnă.

Lipsa rezultatelor a fost, conform spuselor jucătorului, principalul motiv care a dus la despărțirea dintre cele două părți, dar au existat discuții și în privința restantelor salariale.

Alin Buleică și-a reziliat contractul cu Viitorul Pandurii: ”Au fost unele reproșuri”

După 13 etape, Viitorul Pandurii se află doar pe locul 14 în Liga 2, cu trei victorii, cinci remize și cinci înfrângeri, fiind la 11 puncte de play-off și la cinci de retrogradare. Sâmbătă, gorjenii joacă la Dunărea Călărași, una dintre cele două echipe din eșalonul secund care n-a cunoscut gustul victoriei în acest sezon. Dacă Dunărea se poate lăuda cu trei remize, “lanterna roșie” Dacia Unirea Brăila are doar două puncte.

”Nu ne-am mai înțeles în ultimul timp, așa cum se întâmplă în fotbal, de la bani, de la rezultatele, ca peste tot. Decât să mai stau și să ajungem să nu ne mai vorbim, am decis că e mai bine să plec. A fost decizia mea! După unele probleme din cadrul echipei, am cerut rezilierea. Nu ne-am certat, discuția a fost liniștită. Pot spune că ne-am despărțit pe care amiabilă și am rămas în relații bune, zic eu, cu patronul echipei. E adevărat că au fost și unele reproșuri legate de rezultate, probabil (n.r. – Nicolae Sarcină) avea alte așteptări, dar, după schimbările masive produse în vară la nivelul lotului, era foarte greu. Domnul Sarcină e un om care pune suflet, face fotbal din banii lui și încearcă să învețe să prindă fenomenul, așa că îi urez baftă în continuare, atât lui, cât și echipei”, a declarat Alin Buleică, pentru Liga2.ro.

Buleică n-a mai jucat de aproape o lună

Buleică a bifat în acest sezon nouă jocuri, toate ca titular, ultimul datând însă din 23 octombrie, din etapa a 11-a, în meciul câștigat de Viitorul Pandurii cu scorul de 3-1 în deplasarea de la Poli Iași, când s-a și accidentat și a fost schimbat cu Adrian Ciul, în minutul 39 al partidei.

De atfel, Buleică n-a jucat nici în amicalul de duminica trecută, pierdut de echipa sa cu scorul de 1-2 la Universitatea Craiova, chiar la debutul ca antrenor principal al lui Alexandru Ciobanu pe banca tehnică a gorjenilor. Eugen Trică, antrenorul care-l înlocuise la Viitorul Pandurii pe Cristian Lupuț, în urmă cu șase etape, și-a reziliat și el, recent, contractul cu echipa gorjeană și a semnat cu ”FC U” Craiova. Alexandru Ciobanu a fost secund în mandatul precedenților doi antrenori care au pregătit singura reprezentantă a Olteniei în Liga 2.

”Am avut unele probleme medicale, după meciul de la Iași, dar sunt ok acum. Văd din iarnă, ce voi face. Deocamdată doar ce am plecat acasă, la Craiova”, a completat Buleică, cel care purta banderola de căpitan al echipei din Târgu Jiu atunci când juca.

”Ieri am fost prezent la reunirea lotului și am semnat prelungirea contractului cu încă două sezoane. Mă bucur că am ajuns la o înțelegere și că o să am continuitate la Viitorul Pandurii. Sper să mai vină jucători, să facem o echipă bună și să ne batem și în acest sezon la play-off si, de ce, nu la promovare!”, spunea Buleică, pentru Liga2.ro, pe 18 iunie 2021.

Fundașul originar din Craiova ajunsese iarna trecută la Viitorul Pandurii, la cererea antrenorului de la vremea respectivă, Flavius Stoican, după ce și-a reziliat contractul cu Turris Oltul Turnu Măgurele, echipă care avea să se și desființeze la scurt timp.

Născut la dat de 12 septembrie 1991, Alin Buleică a mai jucat în cariera sa la FC Universitatea Craiova, Gaz Metan CFR Craiova, Petrolul Ploiești, CS Turnu Severin, Pandurii Târgu Jiu, ”U” Cluj, Concordia Chiajna, UTA Arad și Campionii FC Argeș, înainte să semneze cu Turris Oltul Turnu Măgurele, în 2019.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-alexandru-ciobanu-noul-antrenor-principal-al-echipei-viitorul-pandurii-19209652

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-pierdut-la-limita-amicalul-cu-universitatea-craiova-la-debutul-cu-alexandru-ciobanu-antrenor-principal-19209982

Mircea OGLINDOIU 18 Nov. 2021, 21:16 Liga 2
Pe aceeași temă