Viitorul Pandurii a pierdut la limită amicalul cu Universitatea Craiova, la debutul cu Alexandru Ciobanu antrenor principal

Cosmin STAICU 14 Nov. 2021, 17:15 Liga 2

În pauza competiţională a primelor două eşaloane din România, provocată de meciurile echipelor naţionale, Universitatea Craiova a disputat un meci amical în compania echipei de ligă secundă Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Partida s-a desfăşurat în cantonamentul ”Ilie Balaci” al Universităţii, din Lunca Jiului, şi s-a încheiat cu victoria la limită a echipei lui Laurenţiu Reghecampf, scor 2-1, goluri marcate de Ante Roguljic (min. 2) și Elvir Koljic (55), respectiv Răzvan Vespe (79).

U Craiova victorie într-un nou amical cu Viitorul Pandurii. În urmă cu o lună câștiga mult mai clar

Fără a-i avea la dispoziţie pe internaţionalii Ivan, Bancu, Screciu, Baiaram, dar nici pe Găman, Conte, Vlădoiu şi Câmpanu, accidentaţi, în timp ce Markovic a fost învoit pentru că are un deces în familie, Universitatea a început în formula: Lazar – Căpățână, Bălașa, M. Constantin, Vătăjelu – Ivanov, Nistor, Vînă – Gustavo, Koljic, Roguljic. Au mai evoluat: Pigliacelli – Crețu, Houri, Fedele, Benga, Papp, S. Nețoiu, Bană, Al. Călin și Trică-Balaci.

Pentru Viitorul Pandurii titulari au fost: Geantă – Ciul, Core, Sveikauskas, Chelariu – Brînzan, Felipe Acosta, Vulpe, Mitrică – Cip. Rus, Dodoi. Au mai intrat: Nic. Grecu – Godja, Doumbia, Vespe și Gîrbiță.

Cele două formaţii s-au mai duelat într-un amical în urmă cu o lună, în aceeaşi locaţie, Universitatea Craiova câştigând atunci cu 4-0, goluri marcate de: Bogdan Vătăjelu (16), Ante Roguljic (75), Atanas Trică-Balaci (77) și Gustavo Di Mauro (86). De asemenea, Universitatea Craiova şi Pandurii s-au întâlnit în sezonul trecut în două meciuri oficiale, în semifinalele Cupei României, echipa din Bănie calificându-se după 3-0 acasă şi 2-2 în deplasare, ulterior câştigând şi trofeul.

Următorul meci oficial al Universităţii Craiova este duminică, 21 noiembrie, de la ora 18:00, în deplasare, cu Campionii FC Argeş, în prima etapă a returului sezonului regular al Ligii 1.

Debutul lui Alexandru Ciobanu ca antrenor la Viitorul Pandurii

Acesta a fost meciul de debut al lui Alexandru Ciobanu pe banca tehnică a celor de la Viitorul Pandurii.

După ce s-a despărţit de antrenorul Eugen Trică, ajuns pentru a patra oară în curtea echipei lui Adrian Mititelu, Viitorul Pandurii a negociat cu mai mai mulţi tehnicieni, în cele din urmă optând pentru a-l promova pe Alexandru Ciobanu din postura de antrenor secund în cea de ”principal”.

Anterior, Ciobanu a mai pregătit ca ”principal” Al-Orouba SC (Oman), pentru jumătate de an, în 2019, cât și SC Oțelul Galați, în perioada octombrie 2017 – iunie 2018.

Alexandru Ciobanu este fiul lui Mihai Ciobanu, care în acest moment este antrenorul în acte ale echipei din Liga 1 FC Botoșani.

Viitorul Pandurii se află pe locul 14 în Liga 2 după 13 etape, cu 14 puncte, iar în runda viitoare va juca în deplasare cu Dunărea Călăraşi (locul 18, cu 3 puncte), sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 11.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-14-a-a-ligii-2-incepe-si-se-termina-cu-cate-un-derby-petrolul-concordia-respectiv-steaua-u-cluj-programul-si-meciurile-televizate-19209688

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-alexandru-ciobanu-noul-antrenor-principal-al-echipei-viitorul-pandurii-19209652

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/paul-papp-a-revenit-pe-teren-dupa-sapte-luni-19365223

Cosmin STAICU 14 Nov. 2021, 17:15 Liga 2
Pe aceeași temă