Eugen Neagoe, reacție după ce Nicolae Dică a anunțat că e dispus să vină la CFC Argeș. Ce a spus antrenorul piteștenilor

Andrei PASCU 23 Dec. 2023, 16:59 Liga 2
Eugen Neagoe, reacție după ce Nicolae Dică a anunțat că e dispus să vină la CFC Argeș. Ce a spus antrenorul piteștenilor

Campionii FC Argeș poate trece prin multe schimbări în această iarnă, fiind discuții cu privire la mai multe plecări din lotul de jucători, dar sunt preconizate modificări, se pare, și la nivelul conducerii. Nici la nivelul staffului tehnic nu a existat liniște dacă ne referim la zvonuri.

Nicolae Dică a fost printre numele care au apărut în spațiul public că ar putea să îi ia locul lui Eugen Neagoe, chiar dacă sponsorul principal al clubului piteștean a anunțat că va merge în continuare pe mâna actualului antrenor.

Eugen Neagoe a comentat reacția lui Nicolae Dică, antrenor dispus să vină la Campionii FC Argeș

Totul a pornit după ce Nicolae Dică a afirmat că ar fi dispus să lucreze cu sponsorul principal de la Campionii FC Argeș, Viorel Tudose, chiar dacă între cei doi a existat un schimb de replici dur în spațiul public. De această dată a venit rândul lui Eugen Neagoe să fie întrebat despre posibila sa demitere și venirea lui Dică, dar antrenorul actual al piteștenilor a răspuns franc.

Nu am ce să comentez. Fiecare spune ce vrea. Ce aș putea să spun eu?”, a spus Eugen Neagoe, conform Jurnalul de Argeș.

Eugen Neagoe și Campionii FC Argeș, doar cu șanse teoretice la play-off-ul din Liga 2

Posibil ca Neagoe că simtă susținerea lui Tudose, care a afirmat și public că îi va da în continuare credit și va merge pe mâna lui, chiar dacă echipa Campionii FC Argeș nu prea mai are de ce să spere la calificarea în play-off-ul din Liga 2.

În acest moment, Eugen Neagoe se concentrează pe perioada de pregătire, pe programarea meciurilor amicale și a cantonamentelor, dar și pe mutările pe care le va face, plecări și veniri.

Foto: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-vrea-cantonament-extern-cu-campionii-fc-arges-19296509

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-tudose-prea-o-curatenie-generala-la-cfc-arges-19296492

https://liga2.prosport.ro/seria-1/domagoj-babin-si-josip-mihalic-nu-mai-continua-cu-campionii-fc-arges-19296419

Andrei PASCU 23 Dec. 2023, 16:59 Liga 2
Pe aceeași temă