Sponsorul principal al CFC Argeș, reacție față de ultimele declarații ale lui Dănuț Coman și Nicolae Dică. Viorel Tudose subliniază încă o dată marea greșeală pe care a făcut-o

Marius ANGHEL 19 Dec. 2023, 10:27 Liga 2
Sponsorul principal al CFC Argeș, reacție față de ultimele declarații ale lui Dănuț Coman și Nicolae Dică. Viorel Tudose subliniază încă o dată marea greșeală pe care a făcut-o

Ultimele declarații ale lui Nicolae Dică și Dănuț Coman despre Campionii FC Argeș și Viorel Tudose au atras o nouă reacție din partea principalului sponsor al echipei piteștene.

Tudose spune că el, în precedentele afirmații, nu a pomenit numele niciunuia dintre cei doi foști fotbaliști doriți ca antrenor, respectiv ca președinte și transmite din nou că o greșeală mare pe care a făcut-o a fost că nu a insistat ca șefii echipei retrogradate în vară din prima ligă să fie dați afară!

Cu alte cuvinte, un sponsor al unui club condus din umbră de un primar recunoaște public că practică astfel de tactici, de a pune presiune pentru ca anumiți angajați să fie dați afară.

Viorel Tudose așteaptă reacția finală a lui Dănuț Coman pentru a-i da replica

Noua reacție a lui Viorel Tudose vine după o declarație a lui Dănuț Coman, președinte al FC Hermannstadt, despre oferta pe care o are de la CFC Argeș, dar, mai ales, pentru o afirmație a sponsorului piteștenilor în care zicea că îl doare că i se tot amână un răspuns.

Coman a afirmat că așteaptă ultimul meci al echipei sale pentru a ieși și a da mai multe detalii despre oferta de la CFC Argeș, însă este de părere că lansarea în spațiul public a unor astfel de declarații au menirea de a divaga de la alt subiect, lipsa rezultatelor.

Tudose așteaptă și reacția finală a lui Coman pentru a-i da o replică.

Eu, unul, Viorel Tudose nu am pronunțat numele lui Dani Coman și Nicolae Dică în ultimele mele intervenții în spațiul public.

Eu, unul, respect confidențialitatea discuțiilor private și nu dau, atunci când nu este cazul, numele public celor cu care discut. Nu am dat numele lor nici acum, deoarece încă nu e cazul. Acum, dacă domnul Coman a afirmat că după meciul cu Sepsi o să iasă și o să spună care este situația față de oferta de la FC Argeș sau că unii nu își asumă greșelile, atunci îl aștept să iasă dânsul cu declarații, să vorbească cu subiect și predicat. Și evident că voi vorbi și eu.

Iar eu vă spun încă de acum care a fost o mare greșeală a mea, pentru că eu, totuși, am puterea să îmi asum greșelile. Am greșit că nu am insistat să dăm afară oamenii care nu au nicio treabă și nu fac nimic la FC Argeș prin conducerea clubului”, a spus Viorel Tudose pentru ProSport.

  • ”Prioritate pentru mine, în momentul de față, este doar Sibiul. Am văzut că s-a tot zis și de FC Argeș și de Rapid. Nu, nu m-a căutat absolut nimeni de la Rapid. Iar discuțiile care sunt referitor de FC Argeș și intervențiile pe care le are domnul Tudose, sponsorul principal al echipei, că de 2 ani așteaptă un președinte, să așteptăm să treacă meciul cu Sepsi și apoi voi ieși și eu cu o intervenție să vă spun exact care este situația. Mi s-a cam luat de discuții, că merge Dani Coman, că face, că-l așteptăm. Nu trebuie să ascundem lipsa rezultatelor prin numele meu. Nu îmi place, eu sunt bărbat. Eu când greșesc, îmi asum. Ies și spun că am greșit. Nu sunt nici eu cel mai bun, și eu fac greșeli. Nu sunt cel mai bun, dar nici altul mai bun ca mine nu e”, spunea Dănuț Coman.

Tudose: ”Lui Dică normal că i-ar plăcea să lucreze cu mine”

Într-adevăr, Tudose nu a pronunțat în ultimele sale declarațiile numele lui Coman sau Dică, însă ceea ce a transmis el a fost un mesaj direct către aceștia doi, toate indiciile ducând către fostul portar, respectiv mijlocaș. Pe Coman îl vrea președinte la club, însă acesta amână să îi dea un răspuns, iar despre Dică are informații că pune presiune pentru demiterea antrenorului Eugen Neagoe.

Între timp, Dică a declarat că a trecut peste jignirile care i-au fost aduse de Tudose și CFC Argeș la începutul acestui sezon și că ar accepta postul de antrenor, dacă i se va propune să antreneze din nou echipa.

Sponsorul CFC Argeș crede că știe de ce Dică vrea să lucreze cu el, însă spune că nu se dezice de Eugen Neagoe.

”Eu nu am pronunțat numele lui Dani Coman și Nicolae Dică, dar am văzut că și Dică a ieșit cu unele declarații. Normal că i-ar plăcea să lucreze cu mine, deoarece eu chiar pun mult suflet pentru FC Argeș și ajut acest club cu banii mei. Însă, eu nu îmi retrag declarațiile spuse în urmă câteva zile. Nu îmi retrag absolut niciun cuvânt. Eu merg în continuare pe mâna lui Eugen Neagoe.

Eu am mare încredere în Eugen Neagoe și îmi declar susținerea pentru el până la capăt. Eu, unul, chiar sunt convins că Eugen Neagoe ne poate readuce în prima ligă chiar la sfârșitul acestui campionat de Liga 2. Vom încerca să îndreptăm unele lucruri la echipă în iarna asta, iar apoi vom încerca să profităm și de unele lucruri legate de vreo trei echipe care ar putea să intre în play-off, dar nu au drept de promovare. Sunt niște lucruri legate și de ocupanta locului 7. S-ar putea să se dea un baraj. Vom vedea”, a declatat Tudose pentru ProSport.

  • ”FC Argeş e clubul meu de suflet, unde am făcut primii paşi în fotbal. Sunt un om care nu a purtat ranchiună pe cineva, mai ales pe persoanele care vin cu bani în fotbal, cum e domnul Tudose, care aduce câteva sute de mii de euro pe an. Pentru binele lui FC Argeş spun că am şi uitat (n.r. – conflictul). Nu aş avea nicio problemă să colaborăm nici acum, nici pe viitor. Nu port ranchiună, că nu vin mulţi cu bani de acasă să vină să investească. Au fost nişte discuţii, dar pe viitor poate vom discuta faţă în faţă, sună o parte a declarației lui Nicolae Dică.

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/danut-coman-raspuns-transant-pentru-sponsorul-de-la-cfc-arges-19296266

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dica-dispus-sa-antreneze-din-nou-cfc-arges-desi-a-fost-declarat-persona-non-grata-19296128

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-inca-asteapta-pentru-numirea-presedintelui-19296027

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-tudose-ameninta-ca-se-retrage-de-la-cfc-arges-daca-eugen-neagoe-va-fi-demis-19295980

Marius ANGHEL 19 Dec. 2023, 10:27 Liga 2
Pe aceeași temă