Viitorul Pandurii și-a completat lotul cu încă un jucător străin, un croat. Nou-venitul sub comanda lui Călin Cojocaru a mai evoluat în Islanda și Slovenia

Marius ANGHEL 28 Oct. 2023, 07:34 Liga 2
Viitorul Pandurii și-a completat lotul cu încă un jucător străin, un croat. Nou-venitul sub comanda lui Călin Cojocaru a mai evoluat în Islanda și Slovenia

Nu doar CSM Reșița, de exemplu, a perfectat o nouă achiziție în această săptămână, înaintea desfășurării etapei a 11-a a sezonului regular, ci și Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Ambele au semnat cu câte un mijlocaș. Dacă bănățenii l-au luat pe Damian Isac (22 de ani), ultima dată fost la UTA Arad, oltenii l-au acontat pe Emanuel Nikpalj (25 de ani), un croat.

Emanuel Nikpalj, cea mai recentă achiziție a echipei Viitorul Pandurii

Dacă în urmă cu două săptămâni semna cu atacantul Albert Voinea (30 de ani), care a și debutat în runda trecută, pe finalul meciului câștigat cu CS Mioveni, Viitorul Pandurii a mai perfectat între timp o achiziție, semn că antrenorul Călin Cojocaru nu era mulțumit de numărul de jucători pe care îi avea la dispoziție și a solicitat întăriri.

Vineri seară, înaintea meciului cu CS Tunari, programat sâmbătă, de la ora 11:00, trupa din Târgu Jiu a anunțat achiziționarea lui Emanuel Nikpalj.

Acesta este un mijlocaș croat de 25 de ani, care ultima dată a jucat la NK Kustosija, echipă cu care în vară a retrogradat din liga secundă a Croației. A evoluat în 22 de partide, 18 ca titular, și a înscris 1 gol.

Nu va fi prima sa experiență într-o altă țară, fiindcă a mai evoluat în Islanda, la KF Ægir Thorlakshofn și Thor Akureyri, cât și în Slovenia, la NS Drava.

”Bine ai venit , Emanuel Nikpalj!
Dobrodošli , Emanuel!
Emanuel este un mijlocaș central croat , în vârstă de 25 de ani , care poate evolua în special număr 8. Acesta a mai evoluat până acum în Islanda și Croația , ultima sa echipă fiind NK Kustosjia Zagreb (Liga 2 Croația) – pentru care a evoluat în 35 de partide , înscriind de două ori.
Îți urăm mult succes la Târgu Jiu , Emanuel!!!
Sretno , Emanuel!!”, a transmis Viitorul Pandurii.

  • În lotul antrenat de Călin Cojocaru se mai află un croat, Arian Mrsulja (25 de ani), dar și un elvețian, Davide Jozic (24 ani), un francezo-togolez, Charles Acolatse (28 ani), un finlandez, Onni Tiihonen (23 ani), și un camerunez, Aziz Njoya Njifakue (27 ani).

Viitorul Pandurii, pe locul 10 în Liga 2, joacă în etapa a 11-a în deplasare la CS Tunari

Viitorul Pandurii vine după o serie de șapte meciuri fără eșec, în care a câștigat de trei ori și a remizat de patru ori, ultima dată a trecut cu 1-0, pe teren propriu, de CS Mioveni, iar în această etapă, a 11-a, are meci în deplasare la CS Tunari, sâmbătă, de la ora 11:00.

Echipa din Târgu Jiu ocupă locul 10 în clasamentul Ligii 2, cu 15 puncte acumulate după 10 etape, fiind la egalitate cu Concordia Chiajna, Steaua și Ceahlăul, aflate pe locurile 7-9. Steaua are un meci în plus disputat.

Foto: Viitorul Pandurii Târgu Jiu și Sport023

https://liga2.prosport.ro/seria-1/damian-isac-a-semnat-cu-csm-resita-19290196

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-invins-cs-mioveni-scor-1-0-in-etapa-a-10-a-a-ligii-2-19289435

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/cluburilor-rapid-si-cs-tunari-le-a-murit-un-colaborator-comun-19290261

https://liga2.prosport.ro/seria-1/facundo-rizzi-s-a-despartit-de-campionii-fc-arges-19290247

Marius ANGHEL 28 Oct. 2023, 07:34 Liga 2
Pe aceeași temă