Viitorul Pandurii, egală cu o echipă din prima ligă a Serbiei. Un fundaș a marcat pentru gorjeni

Marius ANGHEL 06 Feb. 2024, 18:15 Liga 2
Viitorul Pandurii, egală cu o echipă din prima ligă a Serbiei. Un fundaș a marcat pentru gorjeni

Viitorul Pandurii a mai disputat un meci amical în cantonamentul din Serbia, al patrulea, pe care l-a terminat la egalitate.

Echipa din Târgu Jiu a remizat cu formația din prima ligă FK Vozdovac, scor 1-1, ambele goluri fiind înscrise în ultimele 10 minute ale partidei.

Viitorul Pandurii, egal cu sârbii de la FK Vozdovac

După ce în weekendul trecut a disputat două amicale, unul sâmbătă și altul duminică, Viitorul Pandurii a stat doar o zi fără joc, fiindcă marți a reintrat pe teren pentru un test.

De această dată, echipa antrenată de Călin Cojocaru a întâlnit FK Vozdovac, locul 6 din prima ligă sârbă după 19 etape. 1-1 s-a încheiat partida, cu golurile marcate în ultimele zece minute ale meciului, după cum a transmis clubul gorjean, în dreptul românilor înscriind fundașul croat Arian Mrsulja, cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Vulpe.

”Băieții noștri au dominat partida, au ratat mai multe ocazii de a înscrie, mai ales în prima parte, împotriva unei echipe care a trimis în teren jucători tineri, majoritatea de la echipa secundă”, a informat Viitorul Pandurii despre acest joc.

Viitorul Pandurii: Rob. Geantă (Lupescu 46′) – Ed. Croitoru (Ed. Cojocaru 80′), Mrsulja (cpt.)(Bîrzu 80′), Dav. Savu (Toure 80′), Godja (Lupulescu 80′) – Brînzan (Moisie 60′), Tiihonen (Nikpalj 70′) – Gîrbiță (Vulpe 70′), Acolatse (Nic. Geană 80′), Dr. Popa (Andreaș 60′) – Alb. Voinea (Jozic 75′).

Încă un amical în Serbia pentru gorjeni

În cantonamentul din Serbia, unde se află din 29 ianuarie, Viitorul Pandurii a disputat până acum patru amicale și mai are unul programat. Miercuri, 7 februarie, va întâlni FK Naftagas, locul 5 din 16 în seria Vojvodina din liga a treia sârbă.

În primul test a trecut cu 1-0 cu OFK Vrsac (liga a doua sârbă), în al doilea a pierdut cu 0-2 cu FK Zeleznicar Pancevo (prima ligă sârbă), iar în al treilea a câștigat cu 4-1 în fața echipei OFK Becej (liga a treia sârbă, seria Vojvodina).

Trupa gorjeană s-a pregătit în primă fază pe plan local și a disputat un singur joc amical până la plecarea în Serbia, cu CSO Turceni (Liga 3), pe care a învins-o cu scorul de 3-0 la Târgu Jiu.

După revenirea în țară, echipa lui Cojocaru mai are programate două amicale, cu CSC Dumbrăvița (locul 14 în Liga 2, 14 februarie) și CSM Deva (locul 1 în Seria 7 a Ligii 3, 17 februarie).

Foto: Viitorul Pandurii Târgu Jiu

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-ajuns-la-trei-amicale-jucate-in-serbia-19298901

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-castigat-amicalul-cu-ofk-vrsac-19298485

Marius ANGHEL 06 Feb. 2024, 18:15 Liga 2
Pe aceeași temă