Ripensia și-a prezentat noile echipamente. Principalul a rămas la fel, secundul a fost modificat

Marius ANGHEL 02 Aug. 2018, 12:53 Diverse

Cu trei zile înainte de primul meci oficial pe care îl va desfășura în noul sezon al Ligii 2, Ripensia Timișoara a dezvăluit echipamentul pe care jucătorii antrenați de Ciprian Urican îl va utiliza în campionatul care stă să înceapă.

„Straiele noi” pe care le-a prezentat Ripensia sunt doar pe jumătate noi. Echipamentul de „acasă”, cel în dungi verticale roșii și galbene și șort albastru, este unul identic cu cel folosit în sezonul trecut. Schimbarea a avut loc doar la tricoul pe care Adrian Popa și compania îl vor îmbrăca în meciurile din deplasare. Acesta nu mai este roșu complet, ci imită echipamentul principal, numai că galbenul a fost înlocuit cu negru, iar roșul rămâne la locul lui. Șortul este negru cu o margine roșie.

Ripensia debutează în noul sezon sâmbătă, de la ora 11:00, la Brăila, acolo unde o întâlnește pe Dacia Unirea.

„Liga a II-a, sezonul 2018-2019, e aproape de start. Au mai rămas puține zile până când Ripensia va debuta în noua ediție de campionat, la Brăila. Iar în noul sezon, așa cum le șade bine bănățenilor, jucătorii noștri se vor îmbrăca în straie noi. Bineînțeles, echipamentul de acasă a păstrat culorile roșu și galben pentru tricouri, iar șortul va fi albastru. Echipamentul de deplasare are tricourile negre cu dungi verticale roșii, iar șorturile sunt negre. Le dorim băieților ca noul echipament să le poarte noroc! Mult succes!”, a anunțat Ripensia pe site-ul oficial.

În fotografia de mai sus sunt echipamentele folosite în sezonul trecut:

Până acum, echipele din Liga 2 care și-au dezvăluit noile echipamente sunt: „U” Cluj, Petrolul Ploiești, FC Argeș, Aerostar Bacău, UTA și ACS Poli.

Marius ANGHEL 02 Aug. 2018, 12:53 Diverse
Pe aceeași temă