FOTO | UTA și-a prezentat noul echipament! Suporterii sunt dezamăgiți: „Aiurea”, „Sărăcie mare”, „Austeritate” și „Trebuia să joace în dungi. Chiar așa greu e de înțeles?”

Marius ANGHEL 27 Jul. 2018, 16:05 Diverse

UTA Arad și-a prezentat, prin intermediul paginii de facebook, noul echipament pe care îl va folosi în sezonul 2018/2019 al Ligii 2. „Bătrâna Doamnă” va continua în noul campionat parteneriatul cu sponsorul tehnic Saller și va merge pe două seturi de echipament, unul roșu complet și altul alb. Suporterii echipei nu sunt tocmai încântați de cum se vor îmbrăca Alexandru Manea și compania.

După „U” Cluj, Petrolul Ploiești, FC Argeș și Aerostar Bacău, UTA și-a dezvăluit și ea echipamentul pe care îl va folosi în noul sezon al Ligii 2. Atacantul David Popa (foto mic) și fundașul Alexandru Manea au fost fotbaliștii aleși pentru a prezenta noile haine din timpul meciurilor. Popa a îmbrăcat echipamentul alb complet, în timp ce căpitanul Manea pe cel roșu complet.

Suporterii sunt nemulțumiți

La fel ca piteștenii de la FC Argeș, echipa arădeană se va baza pe echipamente simple. Fanii nu au avut reacții fericite pe pagina de facebook a clubului. Aceștia sunt mai degrabă dezamăgiți de cele două opțiuni alese de conducere, având așteptări ca UTA să joace din nou în dungi alb-roșii. Până la publicarea articolului, la comentariile postării cu noul echipament nu era nici măcar un mesaj de apreciere, dar a strâns 293 de like-uri și 15 share-uri.

„Oare pe când un echipament ALB ROȘU?! dar și acesta se poate combina…. tricoul alb cu șortul roșu sau invers!!”, a scris Criss Cristian, completat de Calin Puticiu: „Aiurea, UTA are dungi alb-roșii. Sau cel puțin combinat șortul o culoare, tricoul alta”.

„Sărăcie mare” a scris Claudiu Daniel Popat, în timp ce Christian Maurer s-a arătat interesat de o altă informație: „Unde pot să cumpăr un tricou?”, completat de Ovidiu Stefan: „Și eu și vrea, dar cu așa o conducere de amatori nu faci nimic…”

Petry Mang ar fi vrut, la rândul lui, ca echipa să joace în dungi: „Uta trebuie să joace în Dungi!!!!! Chiar așa greu e de înțeles?”, iar Ioan Valean crede că noile haine ale utiștilor sunt: „Echipament de austeritate!!!!!”

Ultimul amical, la Sânnicolau Mic. Inaugurarea terenului sintetic de la Motorul se amână

Altfel, UTA își încheie seria meciurilor amicale din această vară, înainte de debutul în noul sezon, sâmbătă, începând cu ora 11:00, atunci când pe terenul din Sânnicolau Mic, o va întâlni pe Șoimii Lipova.

Promisiunea primarului Gheorghe Falcă nu s-a îndeplinit, edilul anunțând la finalul săptămânii trecute că jocul cu echipa din Liga 3 se va desfășura la stadionul Motorul, cu această ocazie dorindu-se inaugurarea terenului sintetic care va găzdui meciurile oficiale din campionat. Lucrările se vor încheiat în acest weekend, iar inaugurarea s-ar putea face săptămâna următoare.

UTA joacă primul meci oficial în noul sezon duminică, 5 august, de la ora 13:00, la București, cu Daco-Getica, fosta Juventus.

Echipamentele folosite de UTA în sezonul trecut al Ligii 2:

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 27 Jul. 2018, 16:05 Diverse
Pe aceeași temă