„U” Cluj și-a prezentat echipamentele pentru sezonul de Liga 2. Al treilea are „un design îndrăzneț”. Suporterii le pot cumpăra deja

Marius ANGHEL 11 Jul. 2018, 11:37 Diverse

FC Universitatea Cluj și-a prezentat înainte de plecarea în cantonamentul din Italia noile echipamente de joc pe care le va folosi în campionatul Ligii 2, ediția 2018/2019. Nou-promovata va rămâne cu același sponsor tehnic: Erima.

Primul echipament rămâne în culorile tradiționale, alb și negru, al doilea va fi roșu și negru, iar al treilea va fi compus din culori în premieră pe care le va purta gruparea clujeană, două nuanțe de gri și un verde neon.

Cele trei noi echipamente ale echipei clujene sunt deja disponibile suporterilor în magazinul oficial al clubului din Iulius Mall Cluj.

„În spiritul tradiției, echipamentul principal rămâne în cunoscutele dungi alb-negre, însă cu un design nou și modern. Pentru cel de-al doilea echipament am ales un nou model de tricou roșu, cu linii discrete care „vibrează”. FC Universitatea Cluj va avea în sezonul 2018/2019 și un al treilea echipament de joc, un model lansat în acest an de Erima și care va fi îmbrăcat în premieră de jucătorii noștri. Cu un design îndrăzneț, în care predomină nuanțele de gri, iese în evidență verdele „neon” care dă o notă fresh întregului echipament.

Toate cele trei kit-uri pentru sezonul 2018/2019 sunt disponibile la standul clubului nostru din Iulius Mall Cluj. Membrii FC Universitatea Cluj beneficiază, în baza cardului, de un discount de 10% la achiziția noilor echipamente”, anunță „U” Cluj pe site-ul oficial.

Altfel, echipa condusă de Adrian Falub începe astăzi cantonamentul din Italia, acolo unde va sta până pe 23 iulie, perioadă în care va juca și cinci meciuri amicale.

Marius ANGHEL 11 Jul. 2018, 11:37 Diverse
Pe aceeași temă