FOTO | ACS Poli și-a prezentat noul echipament. Cel principal este, de fapt, unul vechi. Birlică: „Ne ocupăm și de fotbal”

Marius ANGHEL 28 Jul. 2018, 11:35 Diverse
  • Cei de la ACS Poli au o sumedenie de probleme, dar au postat, vineri, noul model de echipament pentru sezonul 2018-2019, ca, de fapt, nu e chiar așa nou. Timișorenii vor continua în aceleași culori în mare parte, deși au rămas fără loc de antrenament și antrenor. Altfel, situația de la club are ecouri în oraș, un tânăr bănățean postând un clip pe Youtube unde ironizează gruparea condusă de Radu Birlică.

 

ACS Poli va continua cu sponsorul tehnic Joma și va avea trei rânduri de echipament, toate cu dungi verticale foarte subțiri. Unul va avea pieptul mov, mâneci albe și dungi albe verticale, altul va fi alb pe piept, cu dungi și mâneci gri, iar al treilea va fi cu negrul culoarea de pe centru și mâneci și dungi albe. Clubul a postat doar imagini cu tricourile, nu și cu șorturile sau jambierele.

La fel ca la aproape orice postare a clubului pe pagina de facebook, președintele Radu Birlică a simțit nevoia să transmită și un mesaj: „Ne ocupăm și de fotbal”.

Primul echipament din noul sezon, al treilea în campionatul trecut

Birlică nu spune însă nimic despre echipamentul predominant violet, pe care ACS Poli l-a purtat în mai multe rânduri și în sezonul trecut, atât în campionat, cât și în meciurile din Cupa României.

Principalul echipament pe care clubul timișorean îl prezintă acum ca nou este, de fapt, un model vechi, lucru confirmat chiar de imaginile de mai jos. Noi ar fi doar echipamentele în care predomină culorile alb și negru.

Echipamentul violet-alb este, de fapt, al treilea din sezonului trecut.


„Noul” principal echipament pe care ACS Poli îl prezintă acum a mai fost îmbrăcat de echipă și în sezonul trecut. În fotografie: Dinamo – ACS Poli, meci din etapa a 9-a a sezonului trecut al Ligii 1, desfășurat pe 11 septembrie 2017, pe stadionul „Ștefan cel Mare”. Același echipament a mai fost îmbrăcat de ACS Poli și în meciurile cu FCSB din sezonul trecut, pe 22 octombrie 2017, în campionat cu FCSB, la București, și pe 30 noiembrie, în Cupa României cu FCSB, chiar la Timișoara. Foto: Alexandra PANDREA (Mediafax foto)


7 iulie 2017, jucătorii echipei ACS Poli Timișoara pozează la prezentarea oficială a lotului și a echipamentului pentru sezonul 2017/2018. Al treilea echipament folosit în campionatul trecut a devenit cel principal în noua ediție. Foto: Emanuel Titus ILIEȘI (Mediafax foto)

Până acum, echipele din Liga 2 care și-au dezvăluit noile echipamente pe care le va purta sunt: „U” Cluj, Petrolul Ploiești, FC Argeș, Aerostar Bacău și UTA.

Ironizați pe Youtube

ACS Poli stârnește reacții diferite zilele acestea. În timp ce fanii fideli pun Consiliul Județean Timiș la zid pentru că echipa nu mai poate utiliza vestiarele stadionului „Dan Păltinișanu”, mulți zâmbesc ironic. Este și cazul timișoreanului Sebastian Oprea. Acesta a postat un clip în care se autopropune ca președinte la club. Acesta crede că ar fi mai bun ca Radu Birlică, cel care anunța marți că, dacă ACS Poli va fi dată afară de la stadion își va da demisia.

Titlul este „Ultima speranță a lui ACS”. Bănățeanul spune că „Știu că situația nu e foarte roz, dar am o soluție pentu clubul tău, pentru ACS: eu”, și se laudă cu fostele echipamente de la jocul FIFA.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 28 Jul. 2018, 11:35 Diverse
Pe aceeași temă