”Acasă strălucim în albastru royal, în deplasare aprindem terenul în portocaliu vibrant!” FCU Craiova și-a prezentat noile echipamente de joc | VIDEO

Marius ANGHEL 02 Aug. 2024, 16:17 Liga 2

Puține zile despart FCU Craiova de meciul de debut în noul sezon, de Liga 2, ediția 2024-2025, iar clubul oltean patronat de Adrian Mititelu și-a prezentat noile echipamente de joc.

Fotbaliștii antrenați de Marius Croitoru vor îmbrăca acasă un echipament ”albastru royal”, iar în deplasare, unde va fi cazul, va ”aprinde terenul în portocaliu vibrant!”

Marți, 6 august 2024, debutează FCU 1948 în Liga 2, după retrogradarea din prima ligă, cu un meci în deplasare, la Reșița, al cărui program a fost modificat față de cum fusese anunțat inițial.

Albastru și portocaliu, culorile noilor echipamente ale FCU Craiova pentru sezonul 2024-2025

Cu patru zile înainte de meciul de debut în ediția 2024-2025 de Liga 2, FCU Craiova și-a prezentat noile echipamente de joc, unele produse tot de Adidas.

”Pasiune veche, echipamente noi
Kit-ul oficial 2024/25 este aici!
Acasă strălucim în albastru royal, iar în deplasare aprindem terenul în portocaliu vibrant!
Echipamentul se schimbă, spiritul rămâne alb-albastru!”, a transmis FCU Craiova prin intermediul paginii sale de Facebook, publicând și câteva poze cu noile echipamente.

Portarii vor avea echipament galben sau verde.

Oltenii au creat și un videoclip de prezentare a noilor ”kit-uri” oficiale:

FCU Craiova debutează în noul sezon de Liga 2 la Reșița

Cum primul său adversar din Liga 2, ACSM Reșița, are echipament roșu-negru, jucătorii lui Marius Croitoru vor evolua, cel mai probabil, în echipamentul principal în deplasarea din Valea Domanului, adică în cel albastru.

FCU Craiova debutează marți, 6 august, de la ora 17:00, nu 18:30 cum fusese inițial programat jocul, în sezonul 2024-2025, contra ACSM Reșița. Partida are loc pe stadionul ”Mircea Chivu” din Reșița.

Primul meci de acasă al oltenilor va avea loc în etapa a 2-a, contra Chindia Târgoviște, data întâlnirii nefiind încă stabilită cu exactitate.

Foto și video: FCU Craiova

Marius ANGHEL 02 Aug. 2024, 16:17 Liga 2
Pe aceeași temă