Adrian Mititelu jr. dezvăluie motivul pentru care patronul ”FC U” Craiova, tatăl său, a fost condamnat la închisoare: ”Judecătorul a mărturisit că are obligații față de multe persoane și astfel le rezolvă”

Bogdan SAVIN 09 Nov. 2020, 14:42 Diverse
Adrian Mititelu jr. dezvăluie motivul pentru care patronul ”FC U” Craiova, tatăl său, a fost condamnat la închisoare: ”Judecătorul a mărturisit că are obligații față de multe persoane și astfel le rezolvă”

Adrian Mititelu jr. a dezvăluit de ce a fost trimis tatăl său după gratii. De altfel, Adrian Mititelu senior anunța că e nevinovat după ce Curtea de Apel Craiova l-a condamnat la trei ani de închisoare pentru evaziune fiscală.

Patronul U Craiova 1948 SA explica faptul că dosarul său este legat de transferul jucătorului Mihai Costea de la vechea FC U Craiova la Steaua, în martie 2011, când drepturile federative ale fotbalistului se aflau sub sechestrul instituit de ANAF.

Acum, noul conducător al echipei oltene din Liga 2 și totodată fiul lui Adrian Mititelu, a dezvăluit la Realitatea Plus că totul a fost pus la cale de judecători, unii care aveau „obligații” față de persoane influente.

„Judecătorul Andrei Cosmin Mitrache are un frate, Bogdan Mitrache, care a fost acuzat de trafic de influență. El era acuzat că trafica influența pe care o avea asupra fratelui său! Până la urmă a încheiat cu DNA un acord de recunoaștere a faptelor și a scăpat cu o condamnare cu suspendare. Condamnarea mică venea chiar atunci când DNA era pe val și toată lumea făcea pușcărie.

Procuror de caz a fost procuroarea Cristina Fota de la DNA Craiova. Ea este și procuroarea care l-a acuzat pe tatăl meu. Judecătorul Mitrache trebuia să se abțină din acest dosar. Cum putea el să fie imparțial când procuroarea îi scăpase fratele de la pușcărie? El a fost audiat în dosarul fratelui său pentru că influența asupra sa o trafica fratele său”, a declarat Adrian Mititelu jr. la Realitatea Plus.

Adrian Mititelu jr. tună după arestarea tatălui său: „Procuroarea Fota este iubita lui Doru Țuluș, cel care a fost dovedit că încasa bani de la Mihai Rotaru”

„Este de notorietate în Craiova faptul că procuroarea Fota este iubita lui Doru Țuluș, cel care a fost dovedit că încasa bani de la Mihai Rotaru. Toată lumea știe acest lucru. Vom merge la Secția Specială de Justiție cu un fost angajat SRI care va depune mărturie sub identitate protejată.

El s-a întâlnit cu Andrei Cosmin Mitrache la o cafenea din Slatina înainte de sentință și acesta i-a mărturisit că trebuie să-l condamne pe tatăl meu pentru că are mai multe obligații față de mai mulți oameni și astfel le rezolvă”, a mai spus fiul lui Adrian Mititelu pentru sursa citată.

Bogdan SAVIN 09 Nov. 2020, 14:42 Diverse
Pe aceeași temă