Adrian Mititelu jr., deloc deranjat de actul de vandalism al suporterilor Petrolului asupra sediului ”FC U” Craiova: ”Face parte din tabieturile mele să șterg ce scrie pe casă”

Andreea VISU 15 Sep. 2021, 13:44 Cupa României
Adrian Mititelu jr., deloc deranjat de actul de vandalism al suporterilor Petrolului asupra sediului ”FC U” Craiova: ”Face parte din tabieturile mele să șterg ce scrie pe casă”

Adrian Mititelu junior, președintele ”FC U” Craiova, a vorbit despre situația echipei sale, despre actul de vandalism de la sediul clubului făcut de suporteri ai Petrolului, dar și despre cum trăiește, din închisoare, tatăl său meciurile.

După opt etape disputate în Liga 1, U Craiova 1948 SA ocupă locul 12, cu 8 puncte, având două victorii, două remize și patru înfrângeri. Pentru ”FC U” urmează meciul cu FCSB, programat sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 9-a din Liga 1.

Adrian Mititelu Jr., despre actul de vandalism de la sediul ”FC U” Craiova

Săptămâna trecută, în noapte de după tragerea la sorți a meciurilor 16-imilor Cupei României, fază în care ”FC U” Craiova și Petrolul au picat să joace una împotriva alteia, ultrașii echipei din Ploiești au vandalizat sediul clubului lui Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu junior nu s-a arătat deloc deranjat de acțiunea ”lupilor galbeni”.

”Sunt niște acțiuni care se întâmplă des între galerii. Nu au stricat nimic, doar au scris pe clădire. Am rezolvat. Mie mi se scrie pe casă de când aveam 10 ani. Face parte din tabieturile mele să șterg ce scrie pe casă”, a spus Adrian Mititelu Jr., mai în glumă, mai în serios, la Pro X.

Partida a fost programată pentru ziua de marți, 21 septembrie 2021, de la ora 18:45.

Mititelu junior crede că echipa sa poate face față FCSB-ului

Despre următorul meci al echipei sale, cu FCSB, Adrian Mititelu junior este convins că jucătorii lui Adrian Mutu vor face o figură frumoasă.

”Este complicată, dar nu este nerezolvabilă. Considerăm cu toții că ar trebui să avem mai multe puncte în clasament. Avem un lot competitiv, care poate face față și credem că putem face față cu Steaua (n.r. – FCSB), a spus Mititelu Jr..

Întrebat despre tatăl său, aflat în închisoare, și despre cum trăiește acesta meciurile echipei, Adrian Mititelu Jr. a spus că situația din clasament nu îi pică prea bine. ”Și dacă era în libertate și dacă e în detenție, vă dați seama că nu poți să fii fericit. Le-a trăit cu amărăciune. Am avut ghinion meci de meci. Nu putem să spunem că am avut vreun meci în care a greșit arbitrul în favoarea noastră”, a explicat fiul lui Adrian Mititelu.

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fanii-petrolului-i-au-decorat-sediul-clubului-lui-adrian-mititelu-cu-mesaje-obscene-prahovenii-au-inceput-deja-duelul-din-16-imile-cupei-romaniei-cu-fc-u-craiova-19199898

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/petrolul-n-a-avut-noroc-la-tragerea-la-sorti-dar-nae-constantin-vede-doar-partea-pozitiva-antrenorul-lupilor-a-prefatat-partida-cu-fc-u-craiova-din-16-imile-cupe-19199846

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-meciurilor-din-16-imile-cupei-romaniei-somuz-falticeni-deschide-acest-tur-derby-ul-u-craiova-cfr-cluj-il-inchide-19200645

Andreea VISU 15 Sep. 2021, 13:44 Cupa României
Pe aceeași temă