Comunicatul ”FC U” Craiova după ce finanțatorul clubului, Adrian Mititelu, a fost arestat! Cine preia puterea și ce se va întâmpla cu echipa

Marius ANGHEL 06 Nov. 2020, 12:51 Liga 2
Comunicatul ”FC U” Craiova după ce finanțatorul clubului, Adrian Mititelu, a fost arestat! Cine preia puterea și ce se va întâmpla cu echipa

Clubul patronat de Adrian Mititelu, U Craiova 1948 SA, a reacționat pe pagina sa de Facebook după ce omul de afaceri oltean a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală în dosarul transferului lui Mihai Costea de la vechea ”FC U” Craiova la FCSB, în 2011.

Gruparea aflată pe locul 1 în Liga 2 după zece etape transmite că decizia Curții de Apel Craiova a fost luată cu un scop clar: ”atac la persoană și distrugerea clubului FC Universitatea Craiova 1948”.

”FC U” Craiova: ”Adrian Mititelu a fost condamnat abuziv, având ca scop clar atac la persoana și distrugerea clubului FC Universitatea Craiova 1948”

Clubul craiovean din eșalonul secund a făcut și precizări privind viitorul său. La conducere trece fiul lui Adrian Mititelu, cel care, de altfel, era chiar cel care deținea echipa în acte, iar bugetul, unul asigurat deja pentru acest sezon, nu va fi afectat de această arestare. Totodată, solicită suporterilor echipei să fie și mai atașați de ”FC U” Craiova și anunță că obiectivul rămâne neschimbat, adică promovarea în Liga 1.

Comunicatul ”FC U” Craiova după arestarea lui Adrian Mititelu:

”În urma sentinței criminale din această seară, prin care finanțatorul clubului de 15 ani, Adrian Mititelu, a fost condamnat abuziv la pedeapsa de 3 ani de închisoare cu executare, având ca scop clar atac la persoana și distrugerea clubului FC Universitatea Craiova 1948, clubul face următoarele precizări :
– conducerea clubului va fi preluată și administrata de către Adrian Mititelu Jr.
– bugetul echipei nu va fi afectat de această decizie întrucât finanțările vor continua ca și pana acum, bugetul oricum fiind deja asigurat pentru anul acesta competițional de Liga a II-a.
– clubul solicită un sprijin cât mai mare al suporterilor în această perioadă pentru a depăși momentul.
– de asemenea obiectivul echipei rămâne același și anume PROMOVAREA IN LIGA I !
MOBILIZAREA este cuvântul cheie în această luptă care pare din ce în ce mai grea. Relația CONDUCERE – JUCĂTORI – SUPORTERI trebuie să fie una unită și cât mai strânsă pentru a depăși obstacolele ce ne sunt puse în cale în acest an.
Este clar că nu se dorește promovarea noastră cu orice preț, acest lucru putând fi confirmat și în aceasta seară. Haideți să demonstrăm tuturor de puterea de care dăm dovadă, iar singuri împotriva tuturor să reușim PROMOVAREA PE PRIMA SCENA A FOTBALULUI ROMÂNESC !
Conducerea va dispune de toate mijloacele necesare performanței, iar sarcina cea mai grea cade în seama jucătorilor. Jucătorii trebuie încurajați și susținuți și la bine și la rău.
Adrian Mititelu, chiar dacă nu va putea fi fizic alături, va susține și va fi aproape de echipă ca si până acum, chiar și din detenție.
Haideți să realizăm, cu puterea lui Dumnezeu și cu toată mobilizarea posibila, promovarea anul acesta și să îi dăruim patronului nostru un cadou începând chiar cu aceasta sâmbătă, la Timișoara, unde echipa noastră întâlnește ocupanta locului 2, ASU Poli Timișoara, învingând echipa gazdă!
Patronul nostru se va întoarce mult mai puternic, iar atunci când o va face, clubul nostru trebuie să fie la fel de puternic!
#Stiințasuntemnoi #InaintespreLiga1”

”FC U” Craiova ocupă locul 1 în clasamentul Ligii 2 după zece etape, cu 21 de puncte acumulate în nouă meciuri, cu două mai mult decât Metaloglobus și ASU Poli. În runda a 11-a, echipa olteană joacă la Timișoara, cu ASU Poli.

Foto: Remus Badea / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 06 Nov. 2020, 12:51 Liga 2
Pe aceeași temă