A fost scandal la casa lui Adrian Mititelu! Bodyguarzii patronului ”FC U” Craiova au sărit la bătaie în momentul arestării acestuia | VIDEO

Cornel POPESCU 06 Nov. 2020, 10:43 Diverse

A fost scandal acasă la Adrian Mititelu, după ce bodyguarzii patronului ”FC U” Craiova au sărit la bătaie în momentul reținerii afaceristului oltean.

Adrian Mititelu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în procesul în care DNA l-a acuzat de evaziune fiscală la transferul lui Mihai Costea la FCSB, iar momentul reținerii acestuia a fost tensionat.

Jurnaliștii prezenți la casa lui Adrian Mititelu din Craiova au fost agresați de către bodyguarzii patronului de la U Craiova 1948 SA, care se pare că fac parte din galeria echipei din Liga 2.

Scandal în momentul arestării lui Adrian Mititelu

După ce i-au lăsat pe jurnaliști să filmeze momentul în care Adrian Mititelu a fost ridicat de poliție din casa sa din Craiova, apropiații afaceristului i-au agresat ca să nu mai filmeze, iar o parte dintre jurnaliști chiar au fost loviți.

Alături de Adrian Mititelu au ieșit și fiul acestuia, Adrian Mititelu Jr., dar și Ileana, soția afaceristului din Craiova, cea care chiar a oferit un moment emoționant în momentul în care patronul liderului din Liga 2 după zece etape a fost urcat în mașină pentru a fi dus în arest.

Ileana, soția lui Adrian Mititelu, strigăte de disperare în momentul arestării soțului

Ileana Mititelu a rămas marcată de decizia luată în procesul în care Adrian Mititelu a fost condamnat pentru evaziune fiscală și a ieșit în urma afaceristului din curte strigând: „De ce l-a luat, de ce? E nevinovat. De ce l-a luat? E nevinovat! E nevinovat!”

Dosar penal pentru unul dintre scandalagii

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gârd, a declarat că s-a deschis un dosar penal după incidentele petrecute la casa lui Adrian Mititelu.

„În această seară, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Dolj au pus în executare un mandat de trei ani închisoare emis de Instanţa de Judecată pe numele unui bărbat de 52 de ani din Craiova pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală. Cel în cauză a fost încarcerat în penitenciar.

Poliţişti din cadrul secţiei 1 de Poliţie Craiova au întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunilor de lovire sau alte violențe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unităţii de Parchet competente cu propunerile corespunzătoare”, a spus Mihaela Gârd.

Ce a declarat Adrian Mititelu: ”Am ajuns să fac pușcărie pentru ce au făcut alții”

„Observ și eu că deși mi s-a furat o echipă întreagă, am ajuns să fac pușcărie pentru ce au făcut alții. E o condamnare făcută de mafia din justiție. Am făcut fel și fel de plângeri și de reclamații împotriva unor magistrați. Am fost executat, e o execuție ordinară. E vorba despre Mihai Costea, care a fost dezafiliat, care a ajuns la Steaua București în baza excluderii. Atentie, toți cei 39 de jucători nu au fost luați prin act de transfer.

Curtea de Apel București i-a achitat pe Sandu și pe Dragomir, iar eu sunt condamnat. Toți banii au mers către salariile jucătorilor Universității Craiova. Nu a fost furat niciun ban. O să atac decizia pe căile extraordinare. Foarte mulți se plâng că sunt abuzuri. Dar va rog să mă credeți că este o mare nedreptate și mă duc și fac pușcărie nevinovat. Totul are legătură cu lupta mea pentru a aduce echipa în prim-plan”, a declarat Adrian Mititelu la Digi Sport, după ce a aflat sențința în care a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mititelu-condamnat-la-trei-ani-de-inchisoare-cu-executare-decizia-e-definitiva-19156051

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/diverse/val-de-ironii-dupa-ce-adrian-mititelu-a-ajuns-la-inchisoare-19136115

Cornel POPESCU 06 Nov. 2020, 10:43 Diverse
Pe aceeași temă