Adrian Mititelu jr. confirmă negocierile cu Adrian Mutu și anunță: ”Ne-a impresionat. S-ar plia pe proiectul nostru.” Ce spune despre despărțirea de Eugen Trică. Mircea Bornescu a vorbit și el despre ultimele schimbări de la ”FC U” Craiova

Andrei PREOTU, Andreea VISU 25 May. 2021, 00:23 Liga 2

Adrian Mititelu junior a confirmat negocierile cu Adrian Mutu și a subliniat că ”FC U” Craiova va avea un antrenor până la finalul acestei săptămâni.

Patronul grupării din Bănie a vorbit și despre despărțirea de Eugen Trică și a subliniat ce planuri are echipa în privința transferurilor pentru Liga 1.

”FC U” Craiova a anunțat renunțarea la Eugen Trică, dar și că Adrian Mutu are șanse mari să fie următorul antrenor al echipei. Totodată, Marcel Pușcaș, fostul președinte din Bănie, ar urma să revină în club, urmând să se stabilească ulterior pe ce funcție, după cum a aflat ProSport.

Adrian Mititelu jr. îl așteaptă pe Adrian Mutu la ”FC U” Craiova: ”M-a impresionat!”

Adrian Mititelu junior a subliniat că în cel mult trei zile vom afla dacă Adrian Mutu va ajunge la ”FC U” Craiova.

”Negociem cu Adi Mutu și nu pot să vă ascund asta. El este opțiunea noastră, vedem cum vor decurge negocierile. El a ieșit public, este prima opțiune, vedem ce va urma. Normal că sunt și variante de rezervă. În următoarele două-trei zile se va definitiva totul. Sunt negocieri, termeni contractuali. În proporție de 90 la sută, la finalul acestei săptămâni o să avem un antrenor, o să facem o conferință de presă. Mutu a ajuns la maturitate și ca antrenor, ne-a impresionat și este foarte dornic să muncească. S-ar plia pe proiectul nostru. În general, în România antrenorii sunt delăsători, nu mai lucrează la capacitate maximă”, a spus juniorul la DigiSport.

Mititelu junior, despre despărțirea de Trică: ”Este o decizie care s-a luat în cadrul clubului”

Conducătorul oltenilor a vorbit și despre plecarea lui Eugen Trică: ”Este o decizie care s-a luat în cadrul clubului, n-aș vrea să comentez foarte mult. Am avut două promovări alături de Trică, a avut o declarație ok, despărțirea a fost amiabilă. Termenii despărțirii sunt confidențiali.”

”FC U” Craiova promite transferuri pe bandă rulantă în următoare perioadă. ”Vor veni jucători cu experiență, de abia am terminat campionatul ligii a doua. O să mai anunțăm săptămâna asta încă trei jucători după Bauza, care va face furori în Liga 1, iar apoi vor fi și alte transferuri la Craiova”, a mai afirmat fiul lui Adrian Mititelu.

Mircea Bornescu, despre demiterea lui Eugen Trică și posibila numire a lui Adrian Mutu la ”FC U” Craiova

Mircea Bornescu, team-manager-ul echipei ”FC U” Craiova, a vorbit la ProSport LIVE despre despărțirea de Eugen Trică și posibilitatea ca Adrian Mutu să îl înlocuiască pe banca tehnică.

Fostul portar a dezvăluit că Adrian Mititelu junior a purtat negocieri cu Eugen Trică pentru prelungirea contracului, însă nu au ajuns la un consens.

În ceea ce îl privește pe Adrian Mutu, Mircea Bornescu a anunțat că ”mai sunt niște detalii de pus la punct”.

”Eu aseară, după ce am avut banchetul de final de sezon, am plecat la București. Din ce știu eu, dimineață Eugen s-a întâlnit cu Adiță (n.r. – Mititelu junior) și au discutat, ce au discutat nu știu. Au negociat noul contract, chiar nu știu care au fost negocierile dintre ei. Am văzut și eu comunicatul clubului. Am vorbit cu Adiță imediat după ce au discutat și mi-a spus hotărârea. Cred că cel mai în măsură este Adiță sau Trică să vă spună ce au discutat și cum au discutat.

În momentul în care ne vom înțelege cu noul antrenor și actele vor fi semnate, vom face publică decizia. Probabil că săptămâna asta cu siguranță se va face. Mai sunt niște detalii de pus la punct și vom vedea exact.

Este foarte multă presiune aici la Craiova și consider că Adi Mutu a fost un jucător mare care a jucat la echipe foarte mari la care a fost presiune”, a spus Mircea Bornescu, la ProSport LIVE.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antrenorii-eugen-trica-si-ovidiu-dananae-si-opt-jucatori-pusi-pe-liber-de-fc-u-craiova-a-doua-zi-dupa-ce-s-a-sarbatorit-promovarea-in-liga-1-19186727

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-reactie-a-lui-eugen-trica-dupa-ce-fc-u-craiova-a-renuntat-la-el-eu-nu-sunt-napoli-sa-revin-de-sapte-ori-o-sa-merg-doar-in-galerie-exclusiv-19186748

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mutu-si-adrian-mititelu-sunt-intelesi-in-proportie-de-95-la-suta-briliantul-va-fi-noul-antrenor-de-la-fc-u-craiova-dar-patronul-are-si-o-varianta-de-rezerva-bomba-dan-petre-19186789

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/florin-prunea-despre-oferta-refuzata-de-catre-adrian-mititelu-pentru-florin-costea-19268769

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/florin-prunea-a-povestit-cum-a-ajuns-mircea-bornescu-la-universitatea-craiova-19268762

Andrei PREOTU, Andreea VISU 25 May. 2021, 00:23 Liga 2
Pe aceeași temă