Dan Isvoranu s-a întors în Liga 3 după despărțirea de Poli Timișoara: ”M-am întors acasă.” Va lupta pentru promovare

Marius ANGHEL 26 Jan. 2023, 14:27 Liga 2
Dan Isvoranu s-a întors în Liga 3 după despărțirea de Poli Timișoara: ”M-am întors acasă.” Va lupta pentru promovare

Dan Isvoranu (24 de ani), unul dintre jucătorii de care Poli Timișoara s-a despărțit în această iarnă, se întoarce la clubul la care a activat în sezonul trecut, în Liga 3.

Portarul originar din Roșiorii de Vede a revenit la CS Tunari, echipă care și-a numit un nou antrenor principal, a făcut câteva achiziții interesante în această pauză și speră să promoveze în Liga 2 la vară.

Dan Isvoranu s-a întors la CS Tunari după despărțirea de Poli Timișoara

Dan Isvoranu a evoluat în prima parte a actualului sezon în Liga 2, la Poli Timișoara, acolo unde a prins 5 jocuri în campionat din cele 16 scurse până acum. Clubul a renunțat la mulți jucători în această iarnă, iar printre ei se numără și goalkeeperul din Roșiorii de Vede.

Isvoranu se întoarce la CS Tunari, de unde a fost luat de timișoreni, și se va lupta pentru promovarea în Liga 2, competiție în care, în cariera sa, a mai evoluat pentru Daco-Getica București (5 meciuri) și Concordia Chiajna (5 meciuri).

”Guess who’s back?
Dan Isvoranu revine în familia Arsenal Tunari!
După o scurtă aventura la Politehnica Timișoara, Dan Isvoranu revine la Arsenal Tunari.
„M-am întors acasă” spune Dan, iar noi simțim același lucru.
Bine ai venit acasă!”, a transmis echipa care se numește, de fapt, CS Tunari.

Un nou antrenor și alte patru achiziții la CS Tunari

Săptămâna trecută, CS Tunari, liderul Seriei a 4-a a Ligii 3, și-a numit un nou antrenor principal, pe Gabriel Manu (41 de ani), ultima dată la Metaloglobus București (Liga 2), iar pe fostul arbitru Vasile Avram l-a cooptat în conducere, pe post de consultant pe probleme administrative și management.

În această iarnă, cu CS Tunari au mai semnat Bogdan Șandru (ex CS Blejoi), Cosmin Lambru (ex CS Blejoi), Claudiu Herea (ex Metaloglobus) și Paul Mitrică (ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu).

Echipa ilfoveană este pe locul 1 în Seria 4 a Ligii 3, cu 31 de puncte, la patru peste locul 2, SC Popești Leordeni, și la 11 de locul 3, Flacăra Moreni, și este una dintre cele zece formații din tot campionatul calificate matematic în play-off, cu trei runde rămase de disputate din sezonul regular.

Foto: Politehnica Timișoara și CS Tunari

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-tunari-are-un-nou-antrenor-19258157

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-intrat-in-cantonament-low-cost-cu-un-lot-redus-numeric-echipa-are-un-nou-jucator-achizitionat-iar-ervin-bakos-a-fost-cedat-unui-alt-club-din-liga-2-19258768

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aradeanul-cristian-gavra-vrea-sa-o-ajute-pe-poli-timisoara-sa-scape-de-o-a-doua-retrogradare-sportiva-din-liga-2-motivul-despartirii-de-ripensia-si-cum-a-fost-convins-sa-semneze-cu-alb-violetii-19258644

Marius ANGHEL 26 Jan. 2023, 14:27 Liga 2
Pe aceeași temă