CS Tunari, dublă lovitură pentru CS Blejoi, alt lider din Liga 3. Cei mai buni jucători ai prahovenilor au semnat cu ilfovenii

Marius ANGHEL 15 Dec. 2022, 15:13 Liga 3

CS Tunari, liderul Seriei a 4-a a Ligii 3, a perfectat primele două achiziții pentru partea a doua a sezonului. La echipa ilfoveană au ajuns doi dintre cei mai buni jucători pe care îi avea CS Blejoi, prima clasată din Seria a 5-a.

Este vorba despre fundașul Bogdan Șandru și atacantul Cosmin Lambru.

Zilele trecute, trupa de lângă București anunța despărțirea de șapte jucători, printre aceștia numărându-se și Vasile Mihai, poreclit ”Ciubuc”, poate cel mai tehnic și valoros fotbalist pe care îl avea în lot.

Bogdan Șandru și Cosmin Lambru au semnat cu CS Tunari

Despre plecarea lui Șandru și Lambru de la CS Blejoi s-a zvonit în ultimele zile, iar acum, joi, 15 decembrie 2022, mutarea celor doi jucători la CS Tunari este oficializată de echipa ilfoveană.

Bogdan Șandru (33 de ani – nr. 15) este originar din Băicoi și este un jucător cu experiență inclusiv la nivelul primei ligi, unde a jucat pentru Pandurii (13 meciuri) și Dunărea Călărași (7 jocuri). În cariera sa a evoluat pentru CSMS Iași, Fortuna Poiana Câmpina, Pandurii Târgu Jiu, ”U” Cluj, Dunărea Călărași, Chindia Târgoviște și SCM Zalău.

Despre el, Ziarul Prahova scria zilele trecute că este fundașul central ”numărul 1” de la CS Blejoi, care a dat siguranță apărării. În timp ce Lambru a fost golgheterul echipei în ultimele sezoane. Amândoi și-au exprimat în vestiar, după ultimul antrenament din acest an, opțiunea de a pleca.

Cosmin Lambru (23 de ani – nr. 9) este un atacant format de Petrolul și care a evoluat pentru trupa ploieșteană atât în Liga 4, Liga 3, cât și în Liga 2. La nivelul eșalonului secund nu a primit prea multe șanse și apoi a ajuns la Blejoi.

”Oficial!
Fundașul central Bogdan Șandru și atacantul Lambru Cosmin, jucători care s-au alăturat Clubului Sportiv Tunari, au semnat contractul și pot evolua sub conducerea lui Alin Ilin.
Bogdan Șandru (33 ani), un jucător cu experiență, cu multe echipe in spate a mai jucat la Pandurii Tg. Jiu, U Cluj, Dunărea Călărași, Chindia Târgoviște și SCM Zalău, iar ultima oară a evoluat pentru CS Blejoi din Liga a lll-a.
Lambru Cosmin (24 ani), un tânăr talentat, venit de asemenea tot la de CS Blejoi, a mai jucat in trecut la Petrolul Ploiești.
Clubul nostru le urează bun venit in familia Tunarilor și să aibă cât mai multe succese in tricoul nostru!
GO GUNNERS!”, a transmis CS Tunari.

Blejoi poate pierde și alți jucători importanți, CS Tunari s-a despărțit deja șapte jucători

Cei doi jucători lasă, astfel, Blejoiul, liderul Seriei a 5-a a Ligii 3, cu 38 de puncte acumulate în 15 meciuri, pentru CS Tunari, formație care are 31 de puncte strânse în 13 jocuri și ocupă locul 1 în Seria a 4-a.

Ziarul Prahova mai scrie și că de la Blejoi ar putea pleca și Răzvan Catană, Cosmin Munteanu, ambii titulari în majoritatea meciurilor, și portarul David Neacșu.

Tunariul a anunțat despărțirea de Vasile Mihai, Alexandru Dane, Antonio Dumitrescu, Gabriel Goicea, Dragoș Barabaș, Ștefan Ghinea și Daniel Mihalcea.

Foto: CS Blejoi

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-tunari-plecari-numeroase-19256430

https://liga2.prosport.ro/liga-3/mihai-onicas-a-schimbat-echipa-dar-ramane-in-liga-3-19256541

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gloria-bistrita-nasaud-incepe-in-forta-campania-de-achizitii-de-iarna-a-semnat-cu-jucatori-plecati-de-la-steaua-ripensia-concordia-si-unirea-dej-19256521

https://liga2.prosport.ro/liga-3/o-noua-amanare-pentru-finalizarea-bazei-sportive-de-la-zarnesti-cand-ar-trebui-sa-fie-gata-in-acest-moment-este-peste-80-la-suta-gata-19256468

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-deva-incheie-anul-cu-o-prima-achizitie-golgheterul-jiului-petrosani-trupa-lui-stefan-nanu-nu-suferea-deloc-in-atac-fiindca-are-cele-mai-multe-goluri-inscrise-din-toata-liga-3-19256429

Marius ANGHEL 15 Dec. 2022, 15:13 Liga 3
Pe aceeași temă