Amical între CSM Slatina și Viitorul Pandurii. Până la meciul din sezonul regular, echipele vor disputa încă o partidă de verificare după cea din vară

Răzvan STÎNGĂ 17 Nov. 2022, 14:19 Liga 2
Amical între CSM Slatina și Viitorul Pandurii. Până la meciul din sezonul regular, echipele vor disputa încă o partidă de verificare după cea din vară

CSM Slatina și Viitorul Pandurii vor disputa un meci amical în această pauză competițională. Confruntarea a fost programată la Slatina, vineri, de la ora 12:00, pe unul dintre terenurile de antrenament ale nou-promovatei.

CSM Slatina și Viitorul Panduri au programat un meci amical

CSM Slatina și Viitorul Pandurii se vor întâlni în actualul sezon de Liga 2 abia la anul, în martie, în etapa a 18-a a campionatului regular, la Târgu Jiu. Din acest motiv, cele două echipe au decis să mai regleze din probleme într-un amical, așa cum au făcut și în vară, în luna iulie, înainte de startul campionatului.

Confruntarea s-a încheiat cu o victorie categorică pentru Viitorul Pandurii la acel moment, scor 6-1.

Echipa noastră va susţine vineri, 18 noiembrie, un joc de pregătire în compania celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Partida este programată de la ora 12.00, la Slatina, pe unul dintre terenurile din cadrul Complexului Sportiv 1 Mai”, a transmis CSM Slatina pe pagina de Facebook.

CSM Slatina, la mijlocul clasamentului în Liga 2 

CSM Slatina e pe locul 9 în clasamentul Ligii 2 după 14 meciuri, cu 20 de puncte, la egalitate cu locul 10, FC Brașov. Distanța dintre formația lui Daniel Oprescu și locul 6, care duce în paly-off, e de cinci puncte. Poziția respectivă e ocupată în acest moment de Unirea Dej.

În ultima rundă disputată, CSM Slatina a făcut 0-0 cu CS Comunal Șelimbăr. Reacția lui Oprescu de la finalul partidei:

Am spus-o întotdeauna, când nu reuşeşti să câştigi, e important să nu pierzi. Dacă şi etapa trecută luam un punct cu Unirea Constanţa, era totul foarte bine.

Este foarte complicat, aşa cum am mai spus-o săptămâna trecută, după meciul cu Unirea Constanţa. E important ca noi să ne menţinem avantajul acesta pe care-l avem faţă de echipele din subsolul clasamentului, pentru a putea să abordăm cu încredere ultimele partide din sezonul regular”.

Viitorul Pandurii, la numai trei puncte de penultimul loc în Liga 2

Viitorul Pandurii e pe locul 14 în Liga 2, cu 15 puncte, la numai trei lungimi de penultima poziție, a 19-a, Unirea Constanța. În runda a 14-a, Viitorul Pandurii a cedat cu 0-4 în fața Unirii Slobozia, iar antrenorul Florin Stîngă a izbucnit:

E o mare umilință. Astăzi, am primit o lecție, din toate punctele de vedere. Din păcate, atitudinea noastră nu a fost cea corespunzătoare. Am întâlnit un adversar bun, care ne-a dominat la toate capitolele. Cred că, și sper din sufletul, că am învățat ceva din chestia asta. Nu mă așteptam la scorul acesta, eu mă așteptam să câștigăm! Le-am spus jucătorilor că vom avea probleme pe benzi, de unde adversarii vin cu centrări, dar, din păcate, nu au respectat lucrurile pe care le-am pregătit și am avut de suferit (…).

Ori plec eu, ori pleacă jucătorii! Nu pot să stau să mă chinui la nesfârșit. Sunt câțiva jucători care sunt de mult timp aici, sunt câțiva jucători nemulțumiți, care își doresc să plece. E clar, ori plec eu, ori mai bine bag copiii care vor să joace fotbal (…).

I-am transmis patronului că sunt multe lucruri care nu sunt la locul lor. Ca să faci performanță în fotbal, trebuie disciplină și cu disciplina noi avem de suferit din punct de vedere al unor lucruri”.

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Nov. 2022, 14:19 Liga 2
Pe aceeași temă