CSM Slatina ajunge la șase achiziții. Adrian Niță, prezentat de olteni: ”Bine ai venit acasă”

Răzvan STÎNGĂ 09 Feb. 2023, 16:56 Liga 2
CSM Slatina ajunge la șase achiziții. Adrian Niță, prezentat de olteni: ”Bine ai venit acasă”

CSM Slatina a bifat a șasea achiziție a iernii, joi, 9 februarie, când a anunțat aducerea lui Adrian Niță (19 ani), care în prima parte a sezonului a evoluat tot în Liga 2, la Unirea Constanța, unde a fost împrumutat de FCSB.

CSM Slatina l-a prezentat pe Adrian Niță

Acum, Niță va continua în divizia a doua, dar la CSM Slatina, echipă din orașul său natal. A acceptat propunerea venită din partea formației pregătite de Daniel Oprescu și a fost prezentat ca și cum a fost adus definitiv, nu sub formă de împrumut de la FCSB.

Niță a prins 13 meciuri în Liga 2 pentru Unirea Constanța în prima parte a sezonului și a marcat un gol. A punctat în partida din runda a 13-a a stagiunii regulare, chiar contra CSM Slatina, scor final 1-0.

CSM Slatina a mizat deja pe Adrian Niță, în amicalul cu Sporting Roșiori

De altfel, CSM Slatina a mizat deja pe Niță, în partida amicală cu Sporting Roșiori, de miercuri, câștigată cu scorul de 3-1. A fost introdus în ultimele 20 de minute, poate și pentru că nu este pus la punct cu condiția fizică.

Înainte de a semna, iată, cu CSM Slatina, Adrian Niță a fost în lotul echipei Concordia Chiajna, unde a fost testat de antrenorul Eugen Trică, dar în cele din urmă nu a fost păstrat și nu i s-a oferit un contract.

Adrian Romeo Niţă, noul jucător al echipei CSM Slatina

Echipa noastră l-a transferat pe tânărul mijlocaş, în vârstă de 19 ani, Adrian Romeo Niţă, jucător care în prima parte a acestui sezon a evoluat pentru Unirea Constanţa.

Adrian Romeo Niţă este născut în Slatina, pe 8 martie, anul 2003, fiind format la Liceul cu Program Sportiv, de către profesorul Ion Pîrvulescu.

Talentatul mijlocaş a ajuns, la vârsta de 15 ani, la FCSB, iar la 17 ani a debutat în Liga I, în tricoul formaţiei bucureştene. Adrian Romeo Niţă are, de asemenea, convocări la echipele naţionale de juniori, iar în decursul carierei a mai evoluat pentru FC Turris Turnu Măgurele.

Bine ai venit acasă, Adrian Niţă!”, a anunțat CSM Slatina pe pagina de Facebook.

CSM Slatina, la a șasea achiziție prin aducerea lui Adrian Niță

Înainte de aducerea lui Adrian Niță, la CSM Slatina au mai ajuns: ucraineanul Mykhaylo Plokhotnyuk (ex Poli Iași), Alexandru Ciocâlteu (ex CS Comunal Șelimbăr), Marian Anghelina (ex Viitorul Dăești), ucraineanul Yevhen Smirnov (ex FC Sfîntu Gheorghe / Moldova) și Alexandru Silveanu (ex CS Comunaș Șelimbăr).

În ceea ce privește despărțirile, CSM Slatina a renunțat în această pauză de iarnă la Radu NecşulescuAlexandru PopoviciRemus Trancă, la portughezul Alexandre Oliveira și la Marius Neicu, împrumutat la CSM Alexandria.

Foto: CSM Slatina

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-invins-sporting-rosiori-intrun-meci-amical-19259852

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-imprumutat-un-jucator-in-liga-3-19259752

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-si-a-refacut-moralul-dupa-esecul-dur-cu-u-craiova-cu-o-victorie-cu-cetatea-turnu-magurele-19259540

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-refuzat-sa-joace-cu-dinamo-si-a-ajuns-sa-intalneasca-u-craiova-csm-slatina-a-pierdut-la-scor-amicalul-cu-echipa-din-superliga-oprescu-era-normal-sa-fim-depasiti-la-toate-capitolele-19259437

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-explica-de-ce-a-decis-sa-nu-mai-joace-amicalul-cu-dinamo-pica-si-testul-cu-steaua-19259187

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Feb. 2023, 16:56 Liga 2
Pe aceeași temă