CSM Slatina, debut infernal în Liga 2! Oltenii au primul meci cu Concordia Chiajna, iar antrenorul Daniel Oprescu recunoaște superioritatea ilfovenilor: ”Va trebui să fim atenţi şi concentraţi”. Analiza completă

Răzvan STÎNGĂ 04 Aug. 2022, 22:18 Liga 2
CSM Slatina, debut infernal în Liga 2! Oltenii au primul meci cu Concordia Chiajna, iar antrenorul Daniel Oprescu recunoaște superioritatea ilfovenilor: ”Va trebui să fim atenţi şi concentraţi”. Analiza completă

CSM Slatina, una dintre echipele promovate în Liga 2 la finalul sezonului competițional precedent, va avea parte de un start de campionat foarte complicat, cu echipe care sunt în rândul favoritelor la play-off. Oltenii vor începe Liga 2 cu un meci pe terenul Concordiei Chiajna.

Duelul este programat pentru sâmbătă, de la ora 11:00 și va fi în format live-text pe Liga2.ro. Antrenorul slătinenilor, Daniel Oprescu, a prefațat confruntarea și a lăsat de înțeles că echipa pe care o pregătește pornește cu șansa a doua, în timp ce formația lui Ianis Zicu are prima șansă.

CSM Slatina, debut infernal în Liga 2. Analiza lui Daniel Oprescu

Așa par a sta lucrurile pe hârtie, doar că ilfovenii au făcut multe schimbări de lot în această vară și, la prima vedere, la o analiză din exterior, pare unul mai subțire decât sezonul trecut, când Concordia Chiajna a pierdut la loviturile de departajare barajul de promovare în Liga 1 cu Chindia Târgoviște.

Daniel Oprescu, despre Concordia Chiajna – CSM Slatina: ”Va fi un joc dificil, în care va trebui să fim atenţi şi concentraţi”

CSM Slatina are un program greu în Liga 2, după duelul de la Chiajna urmând să întâlnească și alți adversari cu pretenții, Steaua (etapa 2, acasă), Gloria Buzău (etapa 3, deplasare), Unirea Slobozia (etapa 4, acasă). Abia în etapa a 5-a pare CSM Slatina că are un adversar mai apropiat de nivelul ei, pe Minaur Baia Mare.

Niciun meci nu este uşor la nivelul Ligii a 2-a, mai ales că întâlnim o echipă ce aspiră la promovarea în Liga 1, iar sezonul trecut a susţinut barajul contra celor de la Chindia Târgovişte, pe care l-a pierdut la penalty-uri. Va fi un joc dificil, în care va trebui să fim atenţi şi concentraţi.

Fiecare punct contează în acest sistem competiţional, în care se joacă un singur meci, cu atât mai mult cu cât, după meciul de la Chiajna, jucăm acasă cu CSA Steaua, apoi ne deplasăm la Buzău, după care urmează meci acasă cu Slobozia.

Toate sunt echipe care se bat la play-off, cu potenţial de promovare. Pare un program infernal, dar care are şi avantaje pe care încercăm să le exploatăm”, a precizat Daniel Oprescu, conform News Flux.

CSM Slatina, două victorii în amicalele verii

Ca un detaliu, nou-promovata CSM Slatina a jucat amicale în această pregătire de vară cu U Craiova 1948 SA (Liga 1, scor 0-5), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Liga 2, scor 1-0), Campionii FC Argeș (Liga 1, scor 0-1), CSM Alexandria (Liga 3, scor 1-0), cu Viitorul Pandurii (1-6) și cu CS Comunal Șelimbăr (Liga 2, scor 2-2).

În ultimul duel premergător startului Ligii 2, cu formația din Șelimbăr, CSM Slatina a început amicalul în următoarea formulă:

  • Pop – Sălceanu, M.Manea, Pisăru, Mitran – D. Toma, Șerban, Dinu, Dav. Oprescu – Doman (Neicu 20′), Al. Popovici. Au mai intrat, pe parcursul reprizei a doua: Şofaru, Leaţă, Magraon și A. Stan.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-si-dinamo-dau-start-noului-sezon-de-liga-2-meciul-are-loc-astazi-de-la-ora-1700-la-clinceni-19239279

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-a-remarcat-lucruri-bune-la-jucatorii-sai-dupa-debutul-cu-victorie-in-liga-2-sa-recastigam-spiritul-lui-dinamo-sa-recastigam-mentalitatea-asta-de-invingator-cum-a-com-19239424

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-n-a-convins-la-debutul-in-liga-2-dar-victoria-cu-progresul-spartac-a-ridicat-gradul-de-incredere-in-vestiar-impresiile-lui-valentin-lazar-si-cum-a-raspuns-intrebarii-despre-promovare-19239435

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-incepe-lunga-cursa-pentru-promovare-auras-brasoveanu-analiza-obiectiva-inaintea-debutului-cu-ripensia-am-ramas-datori-promisiunea-presedintelui-19239405

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 04 Aug. 2022, 22:18 Liga 2
Pe aceeași temă