CSM Slatina s-a despărțit și de ultimul jucător străin pe care îl mai avea în lot. Oltenii au anunțat unde vor merge în cantonamentul de vară

Marius ANGHEL 14 Jun. 2023, 13:46 Liga 2
CSM Slatina s-a despărțit și de ultimul jucător străin pe care îl mai avea în lot. Oltenii au anunțat unde vor merge în cantonamentul de vară

CSM Slatina este echipa din Liga 2 cea mai grăbită în ceea ce privește pregătirea noului sezon, ediția 2023-2024. Trupa olteană se reunește joi, 15 iunie, iar cu o zi înainte de primul antrenament din această vară a anunțat o nouă mutare în lotul de jucători.

Antrenorul Daniel Oprescu nu se va mai baza nici pe Yevhen Smirnov (30 de ani – foto, în momentul prezentării la CSM Slatina).

Yavhen Smirnov nu mai continuă nici el cu CSM Slatina

Clubul din Slatina a anunțat miercuri, 14 iunie, mulțumiri pentru ucraineanul Yavhen Smirnov. Fundașul din Odesa achiziționat la începutul anului, în luna ianuarie, a primit puține șase de joc din partea lui Daniel Oprescu. Mai exact, 28 de minute în partida disputată în aprilie la Râmnicu Vâlcea cu CS Comunal Șelimbăr, pierdută cu scorul de 0-2. Atunci, ucraineanul a început ca titular, iar în minutul 28, când tabela arăta deja 2-0, a fost înlocuit cu Robert Gherghe.

”Clubul nostru anunţă despărţirea de fundaşul central Yevhen Smirnov, căruia îi mulţumim pentru activitatea depusă!”, a comunicat CSM Slatina.

Yevhen Smirnov a mai jucat pentru Cernomoreț Odessa (Ucraina), FC Tiraspol (Moldova), Gomel (Belarus), FC Sfîntu Gheorghe (Moldova) și Turan Turkistan (Kazakhstan).

  • Smirnov era ultimul jucător străin rămas în lotul Slatinei.

Oltenii s-au despărțit de alți 13 jucători

Anterior, echipa olteană a anunțat despărțirea de alți 13 jucători, unii dintre ei utilizați în mod constant în sezonul recent încheiat.

Cătălin Preduţ, Ionuţ Pop, Ionuţ Mitran, Marian Manea, Andrei Traşcu, Marian Şerban, Marian Anghelina, Marian Danciu, George Leaţă, Luis Niţu, Mykhaylo Plokhotnyuk, Alexandru Neagu şi Marian Hagiu nu mai continuă cu CSM Slatina.

Momentan, la capitolul achiziții, clubul nu a comunicat nimic în mod oficial. Totuși, există un prim transfer, perfectat încă din iarnă. Florin Răsdan a semnat cu CSM Slatina în momentul în care a intrat în ultimele șase luni de contract cu trupa din Târgu Jiu.

Mircea Donca, fost la Minaur Baia Mare, și, din informațiile Liga2.ro, Claudiu Dragu, care a refuzat oferta de a continua cu Viitorul Pandurii, sunt alți jucători acontați de CSM Slatina.

Cantonament la Cheile Grădiștei pentru CSM Slatina

În privința pregării, CSM Slatina se va reuni joi, iar începând cu data de 28 iunie, pentru zece zile, va merge în cantonament la Cheile Grădiștei, o locație preferată și în alte rânduri de Daniel Oprescu.

”Joi, 15 iunie, de la ora 9.30, este programată reunirea lotului sub comanda tehnicianului Daniel Oprescu. De asemenea, pe 20 şi 21 iunie, va fi efectuată vizita medicală la Craiova.
Cantonamentul din această vară va fi susţinut la Fundata, Complex Cheile Grădiştei, zece zile, începând cu data de 28 iunie”, a mai comunicat CSM Slatina.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dupa-capitan-viitorul-pandurii-si-a-pierdut-si-golgheterul-din-ultimul-sezon-si-a-exprimat-dorinta-de-nu-a-prelungi-contractul-19274932

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-prima-achizitie-a-verii-19274763

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-renuntat-la-13-jucatori-19274542

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-aproape-sa-anunte-primele-veniri-19273420

https://liga2.prosport.ro/seria-1/initiativa-de-modificare-a-legii-sportului-a-fost-retrasa-vasile-dincu-explica-motivul-si-arunca-manusa-in-curtea-mapn-si-a-clubului-steaua-singura-solutie-este-asocierea-cu-o-entitate-priv-19273400

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-victorie-cu-minaur-baia-mare-si-se-salveaza-de-la-retrogradare-19269735

Marius ANGHEL 14 Jun. 2023, 13:46 Liga 2
Pe aceeași temă