”U” Cluj și-a luat revanșa în fața Reșiței, într-un nou amical disputat la Alba Iulia de cele două echipe. Pentru cărășeni a jucat și un fotbalist ultima dată fost la UTA

Marius ANGHEL 14 Oct. 2023, 15:09 Liga 2
”U” Cluj și-a luat revanșa în fața Reșiței, într-un nou amical disputat la Alba Iulia de cele două echipe. Pentru cărășeni a jucat și un fotbalist ultima dată fost la UTA

La aproape două zile distanță de la amicalul cu UTA, pierdut cu scorul de 1-4 pe arena Banatul din Sânnicolau Mic (Arad), CSM Reșița a disputat un nou joc test, tot împotriva unei prim-divizionare. De această dată, partida cu Universitatea Cluj a avut loc la Alba Iulia, pe stadionul Cetate, iar ardelenii s-au impus la limită, cu scorul de 2-1.

CSM Reșița a pierdut amicalul revanșă cu ”U” Cluj

Dacă la începutul lunii septembrie, în precedenta pauză din primele două ligi, CSM Reșița își planifica tot două amicale și juca cu FCU Craiova FC (scor 1-4) și ”U” Cluj (scor 2-1), de această dată, trupa lui Flavius Stoican a întâlnit UTA și ”U” Cluj. Cu arădenii a pierdut la același scor ca împotriva craiovenilor, iar cu clujenii au jucat tot la Alba Iulia, pe stadionul Cetate, însă de această dată s-a pierdut cu scorul cu care se câștiga în urmă cu circa o lună.

A fost 2-0 la pauză pentru Universitatea Cluj, după reușitele lui Ianis Stoica (minutul 13 / șut din plonjon din 6 metri, sub transversală, după o fază de contraatac și o centrare primită din dreapta) și Alexandru Cîmpanu (33 / tot după o fază de contraatac, o pătrundere în careu pe stânga și o finalizare cu piciorul stâng, pe jos, pe lângă portar, la rădăcina barei din dreapta).

Pentru CSM Reșița a marcat Ciprian Rus, în minutul 79, cu o reluare spectaculoasă cu călcâiul, din 6 metri, după o centrare din dreapta a lui Domil. Mingea a fost ușor deviată și l-a surprins pe Gorcea la colțul scurt.

”U” Cluj: Ius. Chirilă – D. Oancea, Gab. Simion, Andr. Miron, Peteleu – Cîmpanu, Silaghi, Fossati, Val. Gheorghe – Manu, I. Stoica.
Au mai jucat: Gorcea – Popadiuc, Perianu, Hofman, P. Crișan, Vitan, Bota, Pojar.
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

CSM Reșița: Căpățînă – Cega, Dudea, Ardei, Lascu, Isac, Fr. Cristea, Chera, Fărăgău, Cociș, Godwin
Au mai jucat. Andr. Răuță, I. Popescu, Velcotă, Andr. Burlacu, Ndiaye, Cip. Rus, Gomboș, Domil, Rob. Burlacu, Al. Negru, Maxim, Gurin
Antrenor: Flavius Stoican

CSM Reșița a remarcat singură ”debutul la prima echipă a juniorilor din pepiniera proprie Robert Burlacu și Denis Gurin”. Sub comanda lui Stoican a jucat și Damian Isac, fost la UTA, care înainte de încheierea perioadei de transferuri din vară a fost aproape de a semna cu Reșița.

CSM Reșița joacă acasă cu CS Tunari, în etapa a 10-a a Ligii 2

CSM Reșița ocupă locul 15 în Liga 2, cu 9 puncte acumulate în nouă etape. În runda a 10-a joacă pe teren propriu cu altă nou-promovată în campionat, CS Tunari (locul 17, 8 puncte), sâmbătă, de la ora 11:00.

”U” Cluj, situată pe locul 8 în SuperLigă, cu 15 puncte acumulate în 12 etape, joacă sâmbătă, de la ora 21:45, în deplasare la Farul Constanța.

Înregistrarea amicalului ”U” Cluj – CSM Reșița 2-1:

https://www.youtube.com/watch?v=Yg4WtrJ0Qpc

Foto și video: Universitatea Cluj 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/uta-a-inscris-la-scorul-csm-resita-intr-un-amical-19288545

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-pierdut-amicalul-de-la-ovidiu-cu-farul-constanta-19288650

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-invinsa-intr-un-amical-de-rapid-in-giulesti-19288654

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-esec-cu-sc-otelul-intr-un-amical-cu-multe-goluri-19288641

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-marcat-prima-dar-a-pierdut-testul-cu-u-craiova-19288635

Marius ANGHEL 14 Oct. 2023, 15:09 Liga 2
Pe aceeași temă