CSM Alexandria negociază rezilierile contractuale cu încă cinci jucători. Comentariul antrenorului Ștefan Odoroabă

Andrei PASCU, Marius ANGHEL 29 Aug. 2023, 16:39 Liga 2
CSM Alexandria negociază rezilierile contractuale cu încă cinci jucători. Comentariul antrenorului Ștefan Odoroabă

CSM Alexandria se pregătește să mai renunțe la cinci jucători în aceste zile, doi dintre ei aduși înainte de startul sezonului de Liga 2. În continuare nu s-a găsit lotul cu care clubul să considere că poate îndeplini obiectivul primei stagiuni în urma promovării din Liga 3, salvarea de la retrogradare.

Marius Neicu (mijlocaș, 20 de ani), Florin Cioablă (mijlocaș, 27 de ani), Eduard Sîrbu (fundaș, 25 de ani), Martin Bueno (atacant, 25 de ani) și Enrichi Finica (fundaș, 21 de ani, foto, alături de Constantin Miruță, responsabilul echipei de fotbal) negociază rezilierile cu conducerea.

CSM Alexandria pregătește plecările a cinci jucători

Dintre aceștia, cel mai mult au jucat Marius Neicu și Eduard Sîrbu, câte trei meciuri în Liga 2, iar surprinzătoare sunt și discuțiile pentru rezilierile cu Bueno și Finica, pe care CSM Alexandria i-a semnat în această vară. Aparent, după cum a și declarat în dialogul cu Liga2.ro, antrenorul Ștefan Odoroabă a luat această decizie pentru că aceștia în cauză nu s-au ridicat la nivelul așteptat de el.

Deși Martin Bueno și Enrichi Finica au ajuns la Alexandria după promovarea echipei în Liga 2, l-au dezamăgit pe antrenor, care a decis deja să rupă acordurile cu cei doi.

Conducerea negociază rezilierile cu cei cinci. Ei încă sunt jucătorii noștri, dar discutăm ruperea contractelor. Nu s-au ridicat la nivelul așteptat de mine și e mai bine să ne despărțim”, a transmis Ștefan Odoroabă pentru Liga2.ro.

Florin Cioablă este unul dintre jucătorii cu care CSM Alexandria a promovat în Liga 2, pe care îl păstrase îl lot, însă de care acum încearcă să scape.

CSM Alexandria a mai renunțat la un jucător adus după promovare, Claudiu Borțoneanu

Modul în care a achiziționat CSM Alexandria anumiți jucători în această vară demonstrează faptul că strategia nu a fost cea mai bună. Pe lângă Martin Bueno și Enrichi Finica, teleormănenii au mai renunțat la un fotbalist adus după promovarea în Liga 2, Claudiu Borțoneanu.

CSM Alexandria, meci în Cupa României

CSM Alexandria va juca în etapa a 5-a a Ligii 2 pe teren propriu, la Turnu Măgurele, cu CSM Slatina. Trupa lui Ștefan Odoroabă a început cu un eșec Liga 2, 0-1 la Unirea Dej, iar în runda a doua a reușit surpriza, câștigând cu 1-0 în deplasare la Concordia Chiajna. În runda a 3-a a mai bifat un eșec, 0-1 cu CSC Șelimbăr, pentru ca weekendul trecută să bifeze remiza cu Steaua, din Ghencea, 1-1.

Între timp a debutat și în Cupa României, câștigând acasă, la Turnu Măgurele, partida din Turul 3 cu CSM Slatina, scor 1-0. În play-off-ul Cupei României va întâlni, pe teren propriu, Concordia Chiajna.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/special/dosarul-curacao-sesizari-frf-si-politie-stiam-din-primavara-de-pariuri-online-pe-juniori-si-ligile-judetene-duminica-asta-a-fost-iar-un-meci-am-crezut-ca-doar-la-dambovita-sunt-lucruri-n-19282557

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-blejdea-mesaj-ironic-dupa-despartirea-de-chindia-19282567

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cs-mioveni-intalneste-fc-botosani-in-play-off-ul-cupei-romaniei-19282573

https://liga2.prosport.ro/liga-3/mihai-ianc-antrenorul-echipei-acs-medias-in-realitate-19282555

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csc-dumbravita-nu-e-prea-optimista-inaintea-meciului-cu-uta-19282550

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iosif-cristica-si-a-cerut-scuze-dupa-steaua-csm-alexandria-1-1-19282535

Andrei PASCU, Marius ANGHEL 29 Aug. 2023, 16:39 Liga 2
Pe aceeași temă