CSM Slatina s-a împiedicat de CSM Alexandria în Cupa României. După eșec, oltenii au adus un fundaș care a reziliat în SuperLigă

Andrei PASCU 17 Aug. 2023, 16:02 Cupa României
CSM Slatina s-a împiedicat de CSM Alexandria în Cupa României. După eșec, oltenii au adus un fundaș care a reziliat în SuperLigă

CSM Slatina a părăsit prematur Cupa României, fiind eliminată încă din Turul 3, în urma unui eșec înregistrat în fața unei adversare din Liga 2, CSM Alexandria, nou-promovată în divizie.

Oltenii au cedat cu 0-1 în fața teleormănenilor, duelul având loc în deplasare pentru ei, la Turnu Măgurele.

CSM Slatina, eliminată de CSM Alexandria din Cupa României

CSM Slatina a mizat, la duelul cu CSM Alexandria, pe jucătorii care  au evoluat mai puțin în primele două etape de Liga 2, iar Daniel Oprescu a fost ușor dezamăgit, după cum a lăsat impresia cu o declarați scurtă de la finalul întâlnirii, de o parte dintre ei.

Confruntarea de la Turnu Măgurele a fost decisă încă din start, când a punctat Mihai Gîdea, la numai opt minute de la fluierul de start. Conform News Flux, CSM Slatina a avut câteva șanse bune de a marca, putea egala, dar la final s-a văzut învinsă.

În minutul 20, Florin Răsdan a trimis slab din cinci metri și portarul Alexandriei a respins în corner, iar ulterior, la câteva minute după șansa lui Răsdan, Claudiu Dragu a ratat ținta dintr-o poziție bună.

CSM Slatina a marcat în partea a doua, în minutul 70, prin Rapahel Stănescu, însă se afla în afara jocului și s-a semnalizat offside.

Daniel Oprescu, dezamăgit de anumiți jucători după CSM Alexandria – CSM Slatina

Daniel Oprescu, în ciuda eșecului, a fost mulțumit de evoluțiile câtorva jucători, dar au fost și fotbaliști care l-au dezamăgit, aceștia putând să demonstreze că pot fi variante și în partidele din Liga 2 pentru CSM Slatina.

Jucătorii care au evoluat astăzi au avut ocazia să demonstreze că merită să evolueze în primul unsprezece. Unii au reuşit mai bine, alţii deloc”, a precizat Oprescu, imediat după meci, conform sursei amintite.

  • CSM Slatina, în partida cu CSM Alexandria: Silveanu, Pisăru, Gherghe, Vlad, Stan, Donca, Ţegle, Dragu (Cristea 46), Stănescu, Răsdan (Dinu 55), Dragu (Ion 55).

CSM Slatina s-a întărit în defensivă. S-a întors Ionuț Mitran

În următoarea zi, după partida de Cupa României cu CSM Alexandria, CSM Slatina a anunțat aducerea unui fundaș, Ionuț Mitran (21 de ani), care a venit din postura jucătorului liber de contract, după ce a reziliat acordul cu Universitatea Craiova.

Sezonul trecut, apărătorul a evoluat tot la gruparea din Slatina, dar sub formă de împrumut de la clubul din SuperLiga României. Acum a încheiat definitiv conturile cu gruparea din Bănie și a semnat cu CSM Slatina.

Stagiunea trecută, Mitran a prins 21 de meciuri în Liga 2, 15 în sezonul regular și șase în play-out.

Ionuţ Mitran se întoarce la CSM Slatina. Fundaşul dreapta, transferat definitiv

Fotbalist ce în stagiunea trecută a evoluat sub formă de împrumut, de la CS Universitatea Craiova, Ionuţ Mitran revine la echipa noastră, sub comanda tehnicianului Daniel Oprescu.

Fundaşul dreapta cu prezenţe în naţionala Under 21, în vârstă de 21 de ani, este transferat definitiv de clubul slătinean.

Ionuţ Mitran este un fotbalist născut în Grădinile, judeţul Olt, iar în stagiunea trecută a fost jucător de bază în angrenajul echipei CSM Slatina.

Bine ai revenit, Ionuţ Mitran!”, a anunțat CSM Slatina.

CSM Slatina, meci cu Metaloglobus în etapa 3 de Liga 2

În etapa a 3-a de Liga 2, în weekendul care urmează, CSM Slatina va evolua pe terenul echipei Metaloglobus, care a adunat numai un punct până acum. A început sezonul cu eșec, 0-1 pe terenul formației CSC Șelimbăr, iar în runda a 2-a a bifat un 1-1, în deplasare, cu Steaua.

Oltenii au început Liga 2 cu o victorie, 3-1 cu CS Tunari, și o remiză, 0-0 cu Chindia Târgoviște, fiind, cu cele 4 puncte acumulate, pe locul 2, la două puncte de locul 1, CSC Șelimbăr, și la egalitate cu următoarele trei clasate, Corvinul Hunedoara, Unirea Slobozia și Gloria Buzău.

Metaloglobus e pe locul 17 din 20 de echipe, cu un singur punct.

Foto: CSM Alexandria

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-miriuta-ii-ia-locul-lui-dragos-militaru-la-chindia-19280782

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/viitorul-pandurii-eliminata-din-cupa-romaniei-de-viitorul-simian-19280814

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/patrick-petre-a-facut-diferenta-intre-ceahlaul-si-bucovina-radauti-19280800

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-hunedoara-succes-categoric-in-turul-3-de-cupa-romaniei-4-1-cu-jiul-petrosani-19280801

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csm-resita-si-viitorul-pandurii-eliminate-din-cupa-romaniei-19280783

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-demis-de-la-chindia-targoviste-19280774

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciuri-si-rezultate-turul-3-cupa-romaniei-19280648

Andrei PASCU 17 Aug. 2023, 16:02 Cupa României
Pe aceeași temă