CSM Alexandria a plecat cu punct din Ghencea. Ștefan Odoroabă, discurs pozitiv după partida cu Steaua: ”Un rezultat meritat după aspectul jocului. Am avut șanse, și în prima repriză, și în repriza a doua”

Andrei PASCU 28 Aug. 2023, 15:20 Liga 2

CSM Alexandria a scos un rezultat foarte bun în etapa a 4-a de Liga 2, cu Steaua, în Ghencea, scor 1-1. Este un punct foarte important pentru nou-promovată, care cu siguranță prinde un plus important și de moral.

Antrenorul Ștefan Odoroabă s-a declarat mulțumit și de modul în care au evoluat jucătorii săi, nu doar din prisma faptului că nu au pierdut, și au ajuns la un total de patru puncte în campionatul de Liga 2.

CSM Alexandria, 1-1 cu Steaua. Reacția lui Ștefan Odoroabă

În plus, CSM Alexandria a revenit și de la 0-1. A fost condusă de Steaua, încă din minutul 22, când a punctat Bogdan Chipirliu, dar a reușit să schimbe tabela până la ultimul fluier al primei părți. A punctat pentru trupa lui Ștefan Odoroabă prin Ovidiu Horșia, în minutul 45.

Formația din județul Teleorman putea să și câștige cu puțin noroc partida cu Steaua, dar în cele din urmă s-a terminat duelul 1-1. A fost un final încins de meci, cu multe cartonașe galbene, chiar și pentru cei doi antrenori, Ștefan Odoroabă și Daniel Oprița, în minutele de prelungire.

  • CSM Alexandria: Cristică (cpt.) – Nicola, Cană, Perju, Vl. Georgescu – Împungerouă (Lupoaica 81′), I. Voicu (Jerdea 46′), Mih. Stancu, Ov. Horșia (Gîdea 62′) – Dodoi (C. Neagu 78′), P. Simon (Mogoș 46′). Rezerve neutilizate: Brînză – Al. Băican, Iakabfi, Nedelea.

Un punct meritat, pe un joc pe care l-am pregătit fizic bine. Eu cred că e un punct meritat după aspectul jocului. Am avut șanse, am avut și în prima repriză, la 0-0. Am avut o ocazie în prima repriză, prin Doodoi, dar și în repriza a doua, la 1-1, în ultimele șapte minute, am avut prin Neagu, singur cu portarul. Astea sunt momentele noastre, din viața echipei, așa cum am mai avut. Probabil de aceea am suferit până acum, am pierdut, dar azi am luat, totuși, un punct.

(N.r. – Despre tensiunile din finalul meciului) Am vorbit la final cu Daniel Oprița, nu sunt de acord pentru faptul că meciul a fost la final cu tensiune, că un jucător a ieșit de pe teren cu arcada spartă. Nu am văzut foarte bine faza, dar clar nu s-a lovit singur. Doamna arbitru a văzut mai bine, nu vreau să comentez.

Horșia a marcat, a făcut ceea ce trebuia să mai facă până acum, sper să o mai facă, să ajute, de aceea l-am adus la echipă, să facă diferența. Dar, să nu uităm, centrarea a venit de la un copil din 2005, un debutant, să zic așa (n.r. – Alexandru Împungerouă). A fost și meciul trecut titular, iar acum l-am băgat iarăși”, a spus Ștefan Odoroabă, conform DigiSport.

CSM Alexandria, duel cu CSM Slatina în etapa a 5-a de Liga 2

CSM Alexandria va juca în etapa a 5-a a Ligii 2 pe teren propriu, la Turnu Măgurele, cu CSM Slatina. Trupa lui Ștefan Odoroabă a început cu un eșec Liga 2, 0-1 la Unirea Dej, iar în runda a doua a reușit surpriza, câștigând cu 1-0 în deplasare la Concordia Chiajna. În runda a 3-a a mai bifat un eșec, 0-1 cu CSC Șelimbăr, pentru ca acum să facă remiza cu Steaua, 1-1.

Între timp a debutat și în Cupa României, câștigând acasă, la Turnu Măgurele, partida din Turul 3 cu CSM Slatina, scor 1-0. În play-off-ul Cupei României va întâlni, pe teren propriu, Concordia Chiajna.

E un start bun pentru noi, echilibrat, și cu bune, și cu rele. Se putea clar mai bine după aspectul jocului trecut de acasă, pe care l-am pierdut și unde puteam să egalăm pe final, am avut și acolo o fază pe final judecată greșit, zic eu, de domn arbitru, dar eu zis că, per total, avem un parcurs bun până acum.

Vrem să luăm meci cu meci, să scoatem cât mai mult. Următorul meci e cu Slatina, în campionat, sperăm să scoatem cât mai mult din partidă”, a spus Odoroabă despre parcursul din acest sezon al CSM Alexandria.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-daniel-oprita-dupa-steaua-csm-alexandria-1-1-19282238

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-alexandria-si-progresul-spartac-corvinul-in-liga-2-19282138

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lovitura-primita-de-csc-selimbar-chiar-inaintea-meciului-cu-steaua-nu-suntem-doriti-la-sibiu-acuzatii-grave-aduse-de-oficialii-liderului-ligii-2-19282428

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-debut-cu-egal-fk-miercurea-ciuc-csm-resita-1-1-19282429

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nu-e-liniste-nici-cu-miriuta-unii-vin-altii-pleaca-trei-jucatori-ai-chindiei-pusi-pe-liber-unul-a-debutat-cu-gol-la-noua-sa-echipa-in-liga-3-19282420

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-a-primit-gol-in-superioritate-numerica-de-la-progresul-spartac-19282357

https://liga2.prosport.ro/special/dosarul-curacao-dezvaluiri-incredibile-intr-o-ancheta-zguduitoare-prosport-pariuri-online-in-romania-pe-meciuri-de-juniori-si-din-ligile-judetene-pot-juca-si-minorii-episodul-i-au-mers-u-19282359

Andrei PASCU 28 Aug. 2023, 15:20 Liga 2
Pe aceeași temă