CSM Alexandria a produs șocul începutului de Liga 2. A învins Concordia Chiajna, iar Ștefan Odoroabă l-a ”contrazis” pe Erik Lincar: ”Am meritat victoria”

Andrei PASCU 13 Aug. 2023, 17:23 Liga 2

Șocul începutului de Liga 2 a fost produs de nou-promovata CSM Alexandria, care a învins cu 1-0 Concordia Chiajna, în deplasare, în etapa a 2-a. A fost prima mare surpriză a întrecerii, iar clubul din Teleorman a adunat, astfel, primele trei puncte în clasament.

În prima rundă de Liga 2, CSM Alexandria se vedea învinsă pe final în duelul cu Unirea Dej, din deplasare, la limită, scor 0-1.

CSM Alexandria a dat lovitura: 1-0 cu Concordia Chiajna

CSM Alexandria a învins pe terenul Concordiei Chiajna în urma golului marcat de Petre Simon, în minutul 51. Acesta a profitat de o eroare comisă de experimentatul Denis Ispas și nu a ratat șansa să aducă o victorie care va da un moral major Alexandriei.

La finalul întâlnirii, antrenorul Ștefan Odoroabă a avut un discurs în totală opoziție cu cea a omologului său de pe banca echipei din Chiajna, Erik Lincar. A declarat că Alexandria a meritat succesul și cele trei puncte, dar și că a avut ceva noroc.

  • CSM Alexandria: Cristică (cpt.) – Nicola (Cioablă 86’), Cană, P. Simon (Neicu 78’), C. Costea, Ed. Sîrbu, Nițescu (Mih. Stancu 65’), Ov. Horșia (Perju 46’), Gîdea (Iakabfi 46’), Vl. Georgescu, Jerdea
    Rezerve neutilizate: Brînză – Lupoaica, C. Neagu, I. Voicu

Declarațiile lui Ștefan Odoroabă după Concordia Chiajna – CSM Alexandria

De partea cealaltă, Lincar a afirmat că, deși a pierdut, Concordia Chiajna nu merita doar egalul, ci victoria și cele trei puncte.

Am făcut un joc bun, chiar cred că am meritat victoria. Etapa trecută pe naivitatea noastră am pierdut un punct, dar am învățat și am stat bine în teren acum. Am gestionat bine fazele de atac ale Concordiei, care e o echipă foarte, foarte bună.

Poate am avut și puțină șansă, dar poate e și la cald acum. A fost un meci cu 15 minute de prelungire, rar am mai întâlnit așa ceva, dar dacă domnul arbitru a considerat asta, nu am avut ce face. Am meritat victoria pentru muncă, dăruire, dar am avut și puțină șansă.

La noi, la Alexandria, nu avem nimic făcut la întâmplare. S-au adus jucătorii pe care i-am dorit, tineri. Nu am reușit să aduc un jucător peste 30 de ani, pe care îl voiam. Nu am putut să oferim acel salariu care ni s-a cerut, dar lucrurile se fac așa cum trebuie. Se plătesc banii la zi aici, avem ce ne trebuie. Condiții de pregătire avem, facem cantonamente, lucruri normale.

Toată lumea și-a făcut treaba, iar momentan suntem bine. Am plecat cu șansa a doua cu Chiajna, nu știu când va mai pierde Chiajna pe teren propriu. Am câștigat cu dorință, cu dăruire, jucătorii au vrut să se afirme. Am adus jucători de la Liga 2 și Liga 3, care vor să se afirme”, a spus Ștefan Odoroabă pentru Metropola TV.

CSM Alexandria, meci în Cupa României, cu CSM Slatina

CSM Alexandria a avut două deplasări în primele două etape de Liga 2, la Unirea Dej (scor 0-1) și pe terenul formației Concordia Chiajna (scor 1-0). Abia acum, în runda a treia, va juca în fața propriilor suporteri, cu CSC Şelimbăr, la Turnu Măgurele. Ulterior va evolua pe terenul Stelei.

Până la duelul cu sibienii, CSM Alexandria va întâlni, în Cupa României, pe teren propriu, miercuri, 16 august, CSM Slatina. Duelul este programat în Turul 3 al competiției.

Așteptăm suporterii la meciul următor, dar și la Chiajna am avut public numeros. Am avut o galerie mai mare decât a gazdelor. Primul joc îl vom avea cu Slatina la Turnu Măgurele, în Cupa României, unde aștept tot mai multă lume. Acum, vedem cum va fi.

E un început bun de sezon, sperăm să o ținem tot așa”, a mai spus Odoroabă.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-cristian-pustai-dupa-ceahlaul-resita-4-0-19280378

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chica-rosa-diogo-izata-si-valentin-dumitrache-au-semnat-cu-gloria-buzau-19280366

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-infrangere-cu-csm-alexandria-0-1-19280351

https://liga2.prosport.ro/seria-1/golurile-selimbarului-cu-unirea-dej-marcate-de-doua-dintre-noile-achizitii-raul-rotund-si-marvin-schieb-la-primele-reusite-in-tricoul-formatiei-sibiene-19280360

https://liga2.prosport.ro/seria-1/julio-donisa-si-enzo-celestine-s-au-despartit-de-cfc-arges-19280306

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-resita-primul-joc-de-liga-2-in-piatra-neamt-dupa-7-ani-19280280

Andrei PASCU 13 Aug. 2023, 17:23 Liga 2
Pe aceeași temă